Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

LIKANE LEPPÄNE, ET ON TUERA TOUS LES AFFREUX (21.7.2024, Trnava @ Kubík)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NAZI TAMPONS - RANDE S VRAHOM 12"

Autor: Wrbo | Pridané: 15.11.2022 | Počet videní: 490

Burina records
Ešte sa mi nikdy nestalo, že som mal tú česť recenzovať dve nahrávky tej istej kapelky v jeden rok.
Aj keď je medzi nahrávkami rozostup zhruba len rok a pol, v kapele sa za ten čas toho zmenilo veľa. Polka starej zostavy (gitara+bicie) je preč a šiestich strún sa chopil dovtedy len čisto spevák Rišo, ktorý sa počas dlhých lockdownových večerov učil hrávať na gitarke. Klobúk dole, dopadlo to naparádu. Okrem tejto zásadnej zmeny je ale všetko pristarom. Kľudne by som mohol skopírovať starú recenziu a pridať tam pár nepodstatný vecí. Áno, táto LP zdarne nadvädzuje na kazetový demáč. Dokonca sú tu aj 3 rovnaké songy Oproti kazetke je zvuk o niečo čistejší, no stále je z toho cítiť tú garážovú zatuchlinu. Asi práve vďaka špinavej gitarke, ktorá proste zarezáva do živého.
V booklete sa to nedočítaš, ale chalani to nahrávali na skúšobni a potom to prehnali, cez nejaký analóg, práve kvôli tomu, aby to znelo hodnoverne. A sakra sa im podarilo. Aj spev sa mi zdá o niečo viac zbustrovaný. Škoda len tých utopených vokálov, mohlo by to byť ešte nabúšenejšie. Ale mám pocit, že to takto presne chceli, takže môj názor je tu nepodstatný. Nové songy sa pohybujú viac v rocknrollovejších vodách, no čo sa týka textov, tak chalani ostávajú verní perverznostiam, sexualite, pornografii a milostným hrátkam. Čo je ale celkom sranda, lebo v bežnej konverzácii tieto úchylky na nich moc nebadať :-). Ako som už spomenul vyššie, tak booklet poňali, ako totálny minimalizmus, kde okrem textov a fotky kapelky nenájdeš absolútne nič. Bez predohry rovno na vec! Presne takto by sa dal zhrnúť celkový feeling tejto dosky. Je to drzé, špinavé a pohoršujúce. A to presne chceš. Vydal to Dáša na svojom mikrolejbly, tak sa poponáhľaj, aby ti ešte vôbec niečo ostalo.

nazitampons.bandcamp.com

  1. Videá
  2. Zviaž ma
  3. Sex
  4. Zákaz priblíženia
  5. Závislý
  6. Rande
  7. Chirurg
  8. Fľusni
  9. Glory hole
  10. Sloppy kisses

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Y+G+I

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 09:30 Elramon:


aha takto, ja len ci sa ten report nezabudol uverejnit. tesime sa.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)