Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


KRAOST 7"

Autor: Masskillah | Počet videní: 1437

Totalitarianism still continues
Nestáva sa veľmi často, aby na mňa urobila dojem kapela z domácich luhov a hájov, o ktorej som nikdy predtým nepočul. A presne tento kúsok sa podaril mladej českej kapele KRAOST. Na doske nájdeme 6 songov podareného crossoveru. KRAOST zaujímavo kombinujú sypačkové pasáže s absolutne nemilosrdnými thrashmetalovými riffmi (ktoré znejú miestami kurevsky retro, čo je super!). V stredných tempách mi dosť pripomínajú mojich obľúbených holandských staromilcov WAKING THE DEAD. Alebo možno punkovejší LAHAR? Veľkou devízou kapely je nasratý ženský vokál, ktorý nemilosrdne ničí všetko a kapelu kurevsky nakopáva dopredu. V podstate k žiadnej skladbe nemám výhrady. Vypichol by som asi posledný song "Slušný lidi", ktorý má fakt dobré riffy a veľký drive. Ani texty nie sú žiadny průser, aj keď sa viacmenej venujú tradičným témam (náckovia, náboženstvo). Najlepší je asi ten o turistike v koncentrákoch. Vidím, že v poslednej dobe sa českej thrash/crossoverovej scéne akosi darí. Po LAHAR, STOLEN LIVES a RAPSOD si kľudne môžete zapamätať aj meno KRAOST. Jediné, čo som nepochopil je obal a logo kapely (vrátane fontu, ktorý vo mne evokuje Terminátora haha), ale tým sa nenechajte odradiť (alebo mám možno len debilný vkus). Jo a vyšlo len v 200 kusoch tak to neprejebte.

kraost.bandcamp.com

  1. Vědět A Nedělat
  2. Páter
  3. Koncentrovaná Turistika
  4. Odpuštění
  5. Lososi
  6. Slušný Lidi

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: P+G+D

Správa:

#5088 vsp napí­sal/a: 16.03.2013 13:03:53

Kraost je jeden z najlepsich sedem palcov co mi v minulom roku presli cez gramafon.

#5087 Wrbo napí­sal/a: 15.03.2013 13:35:49

Tak tak. Po tých lebkách a kostrách príjemné zmena

#5086 adrik napí­sal/a: 14.03.2013 21:13:41

Ci pána, nezabudnite sa nabudúce sťažovať, že má nejaká nahrávka nudný čb obal alebo sto krát použitý obrázok. Mne sa obal páči, aspoň raz za čas niečo netradične spravené.

#5085 xMx napí­sal/a: 13.03.2013 19:13:35

..až na ten obal, som ho tiež asi nejak nepochopil. A v novom čase písali,že už sú bez speváčky;škoda,no.

#5084 Majo napí­sal/a: 13.03.2013 17:41:27

Absolutne vynikajuca vec!

#5083 Vomit napí­sal/a: 13.03.2013 12:55:00

Mne to viac pripomína ten Lahar. Ináč po hudobnej stránke je to neskutočný náter, texty sú tiež dobré, aspoň mne sa páčia. Čo sa týka ženského spevu, tak je kurevsky dobrý. Nemám rád tie ženské škrekoty ktoré znejú ako nasraté decko, tak som sa trochu obával, že čo to bude keď si to pustím, ale speváčka prekvapila, je to dobré.
Jediné výhrady mám asi len proti obalu, absolútne sa mi nepáči, ale ináč zvyšok dosky je super

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)