Pozývame:


Ne 30.6.2024
Košice @ Collosseum

WHORESNATION (FRA), ENDORPHINS LOST (USA), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

GRIDE - Vyzobat CD

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #7 / 2015

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MADCULT - PROMO CDr

Autor: Adrik | Počet videní: 869

DIY
Madcult je mlada a nadejna banda zo Zvolena. V poslednom case same koncerty po celom Cesko-Slovensku (samozrejme, ze nevynechali ani vychod). Nedavno Madcult vyslali do sveta svoju prvu (promo) nahravku, tak sa teda podme pozriet o co teda ide! Necelych 20 minut sa nesie v znameni piatich naslapanych skladieb spievanych po anglicky. Po kratkom intre sa na Vas vyvali prvy song s nazvom "Sweet 70´s", v ktorom sa striedaju rychle pasaze s pomalymi, v ktorych buchaju oldschoolove bicie. Je vidiet, ze chlapci maju radi oldies :) V dalsich pripadoch ako "In the name of progress" alebo "Obscurity" sa to hned zo zaciatku nelutostne prevali na rychly metalcore. Zriedka opat striedanie rychlych a pomalych riffov .. Poslednou skladbou je kultova klasika "Goodbye blue sky". Tazko takto slovami opisat, co sa v skutocnosti pod nazvom Madcult skryva. Urcite je to nova cerstva krv na hardcoreovom poli. Podla mna kludne z tohto mini CD mohlo vyjst aj zopar kuskov pre pamatnikov na EPeckach aj ked na Slovensku sa EPecka nejako uz velmi nevydavaju a nepredavaju, co je skoda.. Co dodat na zaver? Dik za promac chlapci a nech sa Vam dari aspon tak ako doteraz!
Skladby z tohto promo CD si mozete vypocut na adresach: profile.myspace.com/madcult alebo na bandzone.cz/madcult

01. Sweet 70´s
02. You inside me
03. In the name of progress
04. Obscurity
05. Goodbye blue sky

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Y+L+7

Správa:

#120 buroCBA napí­sal/a: 04.04.2007 22:32:00

brutaaal masakeeeer , i keď Madcult poznam iba z bandzone-u a v podtste hlavne z muziker fora :D Dufam ze vyjde aj cely album , uz sa neviem dočkať ! Len hrajte ďalej !!!

#119 Filip napí­sal/a: 03.03.2007 17:52:00

Dakujeme za recenziu. A ludkovia piste co vy na to...

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)