Pozývame:


Ut 16.7.2024
Žilina @ Hájovňa

ECOWAR (Austrália), CTIB (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

HABAK, MOIRA, ŚMIERĆ (29 - 29.6.2024, Żelebsko)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


FOREVER YOUNG - THE CHANCE 7"

Autor: rikArdo | Počet videní: 866

Iforus records
Zimný výlet do ďalekého Stockholmu obnášal okrem iného aj návštevu vinylshopu a to konkrétne Sound Pollution, ktorý sa nachádza približne v srdci hlavného mesta. Na svoje si prídu priaznivci rôznych žánrov a rôznych chuťových buniek. Ja som sa prehrabával asi pol hodinu a natrafil som na pomerne nový sedempalec od švédskych drevorubačov z mestečka Umea (krúžok na a:). Z tohto mesta pochádza veľa skvelých punx záležitostí, ale to už isto viete. Bol som z tejto dosky celý zvyšok výletu veľmi natešený, lebo ich predchádzajúce CD The Guarantee ma celkom milo nakoplo. Nový sedempalec sa od staršieho cédéčka nejak extra nelíši čo sa týka hudby, aj si zakývaš hlavou, pohrozíš päsťou a keď máš v izbe dosť miesta môžeš si vyskúšať aj dáký ten mosh starej mami. Super zvuk sa vytknúť nemôže a tiež sa mi ráta spevákov hlas! Na prvej strane prefrčia tri songy a jedno intro asi za 5 minút a ide sa na druhú stranu. Tam na vás vylezú tiež tri songy, zhruba rovnako dlhé, čo je škoda, človek si to musí rýchlo meniť a nestihne sa v tom ani zorientovať, po piaty krát sa mi to už celkom darí. Chalani v textoch riešia ich lokálnu HC scénu a pár riadkov je aj na tému xVx. Doska je v peknej oranžovej farbe a na prednej strane obalu sú posplietané fotky z koncertov, kde ti do očí udierajú rôzne X-ká na rukách a nažhavené tváre publika. Neviem či to bude čítať veľa nadšencov podobnej hudby ale chcel by som nechať odkaz karpatským medvedíkom, že na ten Apríl ku kapele Stay Hungry by bolo celkom fajn skontaktovať aj týchto maniakov!

  1. Forever young II
  2. Keep it posi
  3. Bigger than hardcore
  4. 090
  5. Time is running out
  6. SXE got my back
  7. Every day is war

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: S+L+W

Správa:

#2485 adrián napí­sal/a: 30.01.2011 23:26:48

yeah, asi predsalen počkáme skôr na turné, alebo nejakú väčšiu príležitosť, každopádne Forever Young je priorita, neboj :) XXX

#2483 rikArdo napí­sal/a: 30.01.2011 12:31:03

pre adrián: neuveríš ale uvažoval som o tom, že zoberiem viac toho, škoda!:D tie letenky neboli drahé, keby si chalosi ocekuju na april tiez dake zlavy nemusel by to byt problem!:D

#2482 adrián napí­sal/a: 30.01.2011 12:26:53

dobrý report Rikardo! Forever Young jedna z najlepších súčasných kapiel určite, tá kombinácia oldschoolu a moshových pasáží je u nich jedinečná. aj keď musím priznať že The Guarantee sa mi ľúbi viac, to je klasika. ale mohol si doniesť aj mne jedno ep zo Švédska hehe. keď zasponzoruješ cestovné Umeå - BA, Ba - Umeå, tak Forever Young môžu hrať aj so Stay Hungry :)

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)