Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CUKETOVÁ TATARKA

Potrebujeme:
1 väčšiu cuketu
1 cibuľu
cesnak a čili papričku podľa chuti
bobkový list
čierne korenie
soľ
horčica
olej

Cuketu a cibuľu si nakrájame na väčšie kocky a hodíme do hrnca spolu s ošúpaným cesnakom, papričkou a bobkovým listom a varíme kým sa cuketa nebude kúsok rozpadávať. Potom zlejeme vodu, vyberieme bobkový list a necháme všetko na sitku odkvapať od vody. Hodíme naspäť do hrnca a mixujeme. Prilejeme trošku oleja, osolíme, okoreníme a dochutíme horčicou, ešte raz mixneme a je to.

Autor: Monika
Počet videní: 1081

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: W+J+3
Správa:

#4541 Sajmon napí­sal/a: 09.10.2012 19:06:09
Vomit: dávaš do toho hlinu, či piesok dovážaš priamo z pláží Talianska?... ...inak tiež tento recept musím skúsiť niekedy...

#4540 Vomit napí­sal/a: 09.10.2012 18:16:50
Veľmi pekne ďakujem za tento recept!! Snáď to bude lepšie jak tofunéza, ktorú si robim doma a ktorú keď jem, tak cítim "piesok" v hube

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: