Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


FALOŠNÉ BRAVČOVE MOZGY NA TOPINKE

Budeš potrebovať:
1 cibuľa
1 tofu ľubovoľnej príchute
1 stredne veľký zemiak
1 cuketa
Pár krajcov chleba na topinku alebo toast
Koreniny podľa vlastného výberu
Olej slnečnicový alebo olivový

Postup: Na oleji popražíš na jemno nakrájanú cibuľu, postupne pridáš nastrúhaný zemiak (tomu daj trochu času, nech nie je surový), nasleduje taktiež nastrúhaná cuketa a tofu. Všetko dôkladne premiešaj a okoreň podľa vlastného uváženia. Ja obvykle volím soľ, korenie, bazalku, tymián, vegetu atď., ani niekoľkými kvapkami sójovej omáčky nič nepokazíš. Opečenú a ochutenú zmes postupne nakladáme na topinky, hoci ja osobne preferujem skôr toasty. Na záver to celé môžeme ozdobiť nakrájanými reďkovkami.

Autor: Radim
Počet videní: 415

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 4+I+L
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: