Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

LIKANE LEPPÄNE, ET ON TUERA TOUS LES AFFREUX (21.7.2024, Trnava @ Kubík)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


GOVERMENT BADTRIP - DEMO MC

Autor: Wrbo | Pridané: 23.6.2022 | Počet videní: 354

DIY
Toto bude rýchle. Presne tak isto, ako táto 11 piesňová nahrávka, ktorá trvá niečo cez 9 minút a presviští okolo teba, ani sa nenazdáš. Covid nepriniesol len samé negatíva. Ako dôkaz ti môže slúžiť táto kapelka, ktorá vznikla (aspoň podľa niekdajšieho popisu na bandcampe), ako covid projekt hehe. Keď sa povie Brno, tak sa mi okamžite vybavia hlavne palové kapely. Tu to také ľahké nebude.
Hneď na prv posluch mi padá sánka dole. Tú jemne zbustrovanú gitaru som veru nečakal. Ihneď mi to evokuje rožnovsko a ich tamojšiu pankovú klasiku. Frázovanie hlavného spevu mi trochu pripomína kolegov z MORAL HANGOVER (teda kolegov, je tu polka kapely) a doprovodný vokál v sypačkách zasa Skuldu zo SHEEVA YOGY. Takéto škatulky nemám moc rád, ale tu si neviem pomôcť. Neberiem to ale ako negatívum, to nie. Skôr mi to robí radosť, že počujem mix svojich obľúbených kapiel. Samotné songy sú poctivo vyskladané a popretkávané stopkami a zmenami rytmov, takže je to jízda, ktorá fakt ani len nestihne nudiť. Pasáže sa málokedy opakujú a niektoré majú vyslovene hitový potenciál, čo je na Brno až netypické. Mňa to dostalo a sakra lutujem, že som si ich nechal ujsť, keď hrali u nás na domácej pôde. Opáč, neobanuješ :-).

governmentbadtrip.bandcamp.com

  1. Výsada? Právo!
  2. S poctivostí nejdál dojdeš
  3. Jak dál?
  4. Řekni ne!
  5. Doba jedová
  6. Lži
  7. Vždycky proti
  8. Genocida
  9. Pach krve a bolest
  10. Tak dost
  11. No tak se nediv

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 7+X+U

Správa:

#7915 Mišo Štich napí­sal/a: 24.06.2022 11:33:21

Paráda! Dík za tip.

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 09:30 Elramon:


aha takto, ja len ci sa ten report nezabudol uverejnit. tesime sa.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)