Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


PRŮMYSLOVÁ SMRT - INVAZE ZMĚN 12"

Autor: Adrik | Počet videní: 705

PHR
Extreme hardcore extreme life since 2003. Fuck the capitalist hardcore, support true diy scene. "Kurvo, nečekej Bahamy, ale mistry popravčí". Tak tak!
Po troch hluchých rokoch priemyselných smrtí (koľko krvi pretieklo od splitka s RAPSOD?) zaliezla kapela do Hellsoundu a výsledkom je 15 rýchlych a ostrých rozbušiek na jednostrannej LPčke. Prečo práve na tomto formáte, čert vie. Vydania tohto extrémneho materiálu sa podujal Papagájův hlasatel records, rešpekt za odvahu. Že ide skôr o krátke a presné výbuchy ako o skladby dokazuje minutáž. 0:24 až maximálne 1:20. Nie je čas, strácať čas. Ľudomilné a protisystémové texty, v ktorých sa nešetrí absolútne nikto. A prečo by sa aj malo? Toto nie je jagermeister rocknroll o afterpárty po koncerte. Toto je apokalyptický mejdan budúcnosti: hromady mŕtvol, krvi a ničenia. Ale aj štipka srandy: "Hardcore není sranda, stačí dvě špatný slova a ideopolicie už ti je na stopě. Majáky houkájí. Nezdrhneš, už tě mají. Pomluví tě ve fanzinu a už si neškrtneš ..." alebo "Naser si. Hákenkrajz si vraž do prdele a zašukej si s Hitlerem, blbe. Blast beat není pro tebe. My nesereme bilý hovna." To všetko korenšponduje s ostrou a rýchlou muzikou. Oproti starším nahrávkam je to ešte viac thrashovejšie (hlavne v úvodnej "Guerilla bomb" a "Bejt hardcore není sranda" je to čistý LAHAR!), ale samozrejme nechýbajú chaotické fastcoreové klepačky. Spev je tiež niekde o kúsok inde. Frázovanie mi príde dosť podobné k EVIDENCE SMRTI. Aj 99% textov rozumieť. Takže dve hlavné domáce inšpirácie sme indentifikovali. Ale nie. P.S. (nie tá stará česká kapela POHLAVNÝ STYK) majú svojský ťažko opísateľný "fuckyou" štýl. Ak sa ti ich staršia tvorba zdala až príliš bordeloidná, skús tento minialbum. Prinajhoršom stratíš len zopár minút života. Farebná potlač na bé strane, minifanzin s textami, kde si prečítaš aj niečo navyše a farebný maľovaný obal od Tofutrashera s motívom amerických céčkových hororoch, kde mestá ničili gigantické pavúky. Smrť smrti! Alebo kapitalizmu?

papagajuvhlasatelrecords.bandcamp.com

  1. Guerilla bomb
  2. Kat
  3. Bejt hardcore není sranda
  4. Armagedon
  5. Vyhlazení a zničení
  6. Pyroman se vrací
  7. Počkáme až chcípneš
  8. Brusky proti fašismu
  9. Rychlá smrt
  10. Zhnusení
  11. Sebezničení
  12. Kecy a lži
  13. Bastard
  14. Když kladivo udeří
  15. Hellride

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: N+Z+Z

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)