Pozývame:

Pi 14.6.2024 - 15.6.2024
Bardejov @ Basta

Forever Megashit XVIII:
piatok: MANON MEURT (CZ), the FREEBORN BROTHERS (Poľsko)
sobota: EGZEKUCJA (Poľsko), POSTEA (CZ), NAZI TAMPONS (SK), LUCIFER EFEKT (CZ), BODRUZAL (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #7 / 2015

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


KOËNIGSTEIN YOUTH - CREVE COEUR 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 580

Crustatombe
Lejte do mňa absinthu koľko len chcete, toto musí byť kapela z Francúzska! KOËNIGSTEIN YOUTH. Najskôr si o týchto žrútov sójových žiab asi nikdy nepočul, ale hrajú od roku 2008 a toto je tretí sedempalec. Jej členovia predtým hrali v RETCH, TWIST, PREHISTORIK TRAKTOPEL, KEN PARK alebo CHACI ARCOLA, ale pochybujem, že ti tento náhodný zhluk spolu a samohlások pomohli kapelu niekam zaradiť. Dokonca dávnejšie mali hrať v Spišskej novej vsi, ale už ani neviem prečo sa tento koncert zrušil. Ale recenzie by mali byť aj o predstavovaní neznámich kapiel, nielen o honení si pri veľkých menách. Poďme k 7": Táto ich novinka obsahuje päť skladieb, z toho posledná je cover BLACK FLAG. Od prvých tónov sa na teba vyvalí štýl, ktorý by som nazval français core. To by som si dal patentovať! Aj ten zvuk! A samozrejme nechýba francúzština. Muziku veľmi ťažko niekam zaškatuľkovať. Pomixované je na tomto krátkom sedempalci toho veľmi veľa. Stredné tempo (jasná inšpirácia 80´ us hc kapiel) bez varovania striedajú chaotické gitarové šialenosti s vyklepávačkami na štýl starých D.R.I., MONDO GECKO alebo až CHARLESA BRONSONA. Texty ako to väčšinou býva, neveselé, je tu aj extra papierik s prekladmi do španielčiny a angličtiny a "Creve coeur je o masakri v Hebrone, kde vo februári 1994 radikálny izraelský rabín Baruch Goldstein streľbou usmrtil vo svätini 29 prítomných moslimov a 125 ich zranil. Obal je pekný kreslený, jemne napáchnutý absinthom. Ak máš rád originálny francúzsky hard core, tak vrelo odporúčam. Vy ostatní si aspoň tu vypočujte celú sedmičku, možno zmeníte názor.

koenigsteinyouth.com

  1. Néant
  2. Autant crever
  3. Creve coeur
  4. Burlesque bizarre
  5. Histoire de flics (BLACK FLAG cover)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: V+O+N

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)