Pozývame:


So 10.6.2023
Košice @ Collosseum

NERVY (CZ), NIČITEĽ (SK), GÁGOR (SK), POHROMA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

PANIKA, TRÄUME, BIB (20.5.2023, Wroclaw @ CRK)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

PIPESH, VOLE, BIB (19.5.2023, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

BETON - Zombie mustang safari CD

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Česko, Nemecko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


THE SHINING / CRIPPLED FOX 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 655

Ffud rec
Vytiahni zo skrine onášivkovanú riflovku bez rukávov, toto bude jazda! The SHINING musíš poznať z pekelného splitka s LAHAR (farba obalu ho kurevsky pripomína) alebo z druhého ročníka Ffud festu, kedy spolu s WAKING THE DEAD zdevastovali trištvrtiny prítomných. Po tomto masakri mnohí, vrátane mňa, nabehli do distra Holanďanov a vyrabovali ho do posledného singla. Na tejto nahrávke poriadenej ešte na jar 2012 majú jeden mix hard core a old school thrashu (ten tu dnes prevláda) s dominantnou gitarou, kde spevák Robert nemá v búklete uvedené vokály, ale throat, a to sedí. Druhý song je cover od starej sanfranciskej hard core kapely ATTITUDE ADJUSMENT, ktorý si osvojili na výbornú. Len som nikdy nepochopil, prečo sa neuvádzajú texty coverov. Ha? Otáčam stranu na CRIPPLED FOX, ktorých tiež musíš poznať z mnohých slovenských koncertov (takisto aj z Ffud festu) a istý čas koketovali aj so splitom s podobnými parchantmi od nás, BOILING POINT. Trošku iné poňatie thrash core ako na áčku, oveľa viac do fast core, bicie tepú ako šialené, škoda len, že ten zvuk je potichšie a viac zahuhňaný. Na prvý posluch mi to veľmi pripomínalo STOLEN LIVES so split LP s LAHAR, hlavne spevom. Aspoň to vytvára atmosféru koncertu v garáži. Kapela nám zdeľuje, že táto spoločnosť a ľudské práva sú podvod, len divadielko, že pred trashermi neutečieš alebo "Mosh on the dancefloor, but not some kung fu shit". Presne tak, 100 bodov! No a aby som do tretice zase spomenul Ffud fest (mám za to vstup zdarma a môžem v backstage podojedať kaviár a použiť šľapky, ktoré si kapely nevybrali), tak na toto splitko prispel aj kolektív (okrem ôsmich ďalších), ktorý nás v auguste každý rok jeden víkend trápi. A ak sa naozaj poponáhľaš, tak možno ti ostane aj žltý vinyl. Go! Skate! Go! Mosh!

theshiningthrash.bandcamp.com
crippledfox.bandcamp.com

  1. the SHINNING - Witness the horror
  2. the SHINNING - Feel my pain (ATTITUDE ADJUSTMENT cover)
  1. CRIPPLED FOX - Society is a lie
  2. CRIPPLED FOX - Thrashing through your town
  3. CRIPPLED FOX - The lie on human rights
  4. CRIPPLED FOX - Better of dead
  5. CRIPPLED FOX - Chicken mosh in venice beach
  6. CRIPPLED FOX - Go! Skate! Go! Mosh!

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Y+W+L

Správa:

#5840 maethew napí­sal/a: 26.04.2014 21:22:01

..parádny split totok...a CxFx už majú nahraté veci na ďalší album, šlape im to jak hovado!

#5839 Metju(junior) napí­sal/a: 26.04.2014 19:43:24

kubo mozes byt rad ze ta otravu len take chujacky :D

#5838 Sajmon napí­sal/a: 26.04.2014 17:55:06

sa musím smiať do piči...

#5837 adrik napí­sal/a: 26.04.2014 17:52:02

kubo: Neurážam sa, ale ty zase nemusíš útočiť. Stane sa každému nie? Na skurvenej obrazovke sa ťažšie hľadajú chyby ako v tlačenom texte, aspoň mne.

#5836 masskillah napí­sal/a: 26.04.2014 17:43:25

Ty vole tak sa este uraz. Len ti chcem trocha pomoct. Ja neviem ako ostatnym, ale mne tie neustale preklepy uz biju do oci. Ked ja osobne nieco pisem kludne si to aj tri krat precitam predtym, nez to publikujem. Aj mne sa urcite stane, ze mam v texte niekolko chyb, ale aspon sa to snazim minimalizovat. Neviem pre teba je to mozno punk. Peace

#5835 adrik napí­sal/a: 26.04.2014 17:06:18

kubo: Nepičuj furt toľko a choď si na chyby v príbehu upozorňovať niekde inde.

#5834 masskillah napí­sal/a: 26.04.2014 16:55:19

ty vole ty si dyslektik? aspon nazov kapely nemusis skurvit :D nehovoriac o SAN FRANCISCU

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

30.05. 18:10 serus666:


diky za super report! aj ked s viacerymi vecami nesuhlasim. neviem vela background info, kazdopadne napr. v Berline si mozes dovolit mimoriadne mensie vstupne, ked je vopred jasne, ze bude natrepany c ..
19.5.2023 PIPESH, VOLE, BIB Košice @ Collosseum (report)

30.05. 16:24 Cubirkova:


Na koncertoch v DE si vypytali take love ze konec a nakoniec este aj bedakali ze malo. Vstupnemu 17€ sa teda nedivim, aj ked v Berline abo Lipsku to bolo tak o 5€ menej. A este sa spevak postazova ..
19.5.2023 PIPESH, VOLE, BIB Košice @ Collosseum (report)

25.05. 15:52 Luboshio:


Zvolen je známy svojou tradične dobrou návštevnosťou na UG koncertoch (už od 90tych)- SÚ TU KVALITNE VYCHOVANÍ A VYCHOVÁVANÍ HC/METAL ĽUDIA hehe. Super zhrnutie Miňo, nejako mi to tentoraz ..
13.5.2023 DADCARE, the PUBLIC, ADACTA, THORWALD, RUINEUM Zvolen @ Wake up (report)

25.05. 15:28 fog:


super report, uz nemusim pisat ja, ha. inak BIB podla mna tlak a strasne dynamicka a zivelna show. praveze to, ze nezastali, ziadne kecy, nic, len song za songom, to tomu dodalo intenzitu brutalnu. ta ..
19.5.2023 PIPESH, VOLE, BIB Košice @ Collosseum (report)

20.05. 02:47 Prasiak:


Fog AKA "drtička a huba sa mi nezastavia"
20.6.2022INCRIMINATE (Česko, Nemecko) (cestopis)

09.05. 18:56 Prasiak:


oo dikes za report, zabudol si už len chalo zrecenzovať.. <3 koniec hrania 21:20 luxus, nečakal som, neplanoval som.. kapely ma ojebali, že budu všetky hrať 30min :D
3.5.2023 DOOIE MUS, FYASCO, DOWNSTREAM Košice @ Collosseum (report)

03.05. 19:41 Balki:


Wrbo ked nebudes nabuduce brat to distro, nemozem ist ja? :D
7.4.2023SAMORAST (Čechy) (cestopis)

02.05. 23:15 svako:


zssk mi vo vlaku na wifi blokuje punkgen, lebo je tu zevraj skodlivy a nevhosny obsah. ste na seba hrdi dufam :D
(novinka)

25.04. 09:44 lichtle:


Dikes!!!
Boha tak pekne napísané!
BETON - Zombie mustang safari CD (recenzia)

26.01. 22:36 Prasiak:


Diskomiňo Pípeš nikto nič?
PIPESH (Slovensko) (predstavujeme kapelu)