Pozývame:

So 3.7.2021
Nitra @ Hidepark

SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MY O VLKOCH (SK), BLACK PASSENGER (SK), PLEŠATÁ ZPĚVÁČKA (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), PRISON OF MY LIFE (SK), BESNA (SK), FYASCO (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

NAZI TAMPONS, #POKORA (28.5.2021, Košice)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

INSISTENT - Disease CD

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


THE SHINING / CRIPPLED FOX 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 568

Ffud rec
Vytiahni zo skrine onášivkovanú riflovku bez rukávov, toto bude jazda! The SHINING musíš poznať z pekelného splitka s LAHAR (farba obalu ho kurevsky pripomína) alebo z druhého ročníka Ffud festu, kedy spolu s WAKING THE DEAD zdevastovali trištvrtiny prítomných. Po tomto masakri mnohí, vrátane mňa, nabehli do distra Holanďanov a vyrabovali ho do posledného singla. Na tejto nahrávke poriadenej ešte na jar 2012 majú jeden mix hard core a old school thrashu (ten tu dnes prevláda) s dominantnou gitarou, kde spevák Robert nemá v búklete uvedené vokály, ale throat, a to sedí. Druhý song je cover od starej sanfranciskej hard core kapely ATTITUDE ADJUSMENT, ktorý si osvojili na výbornú. Len som nikdy nepochopil, prečo sa neuvádzajú texty coverov. Ha? Otáčam stranu na CRIPPLED FOX, ktorých tiež musíš poznať z mnohých slovenských koncertov (takisto aj z Ffud festu) a istý čas koketovali aj so splitom s podobnými parchantmi od nás, BOILING POINT. Trošku iné poňatie thrash core ako na áčku, oveľa viac do fast core, bicie tepú ako šialené, škoda len, že ten zvuk je potichšie a viac zahuhňaný. Na prvý posluch mi to veľmi pripomínalo STOLEN LIVES so split LP s LAHAR, hlavne spevom. Aspoň to vytvára atmosféru koncertu v garáži. Kapela nám zdeľuje, že táto spoločnosť a ľudské práva sú podvod, len divadielko, že pred trashermi neutečieš alebo "Mosh on the dancefloor, but not some kung fu shit". Presne tak, 100 bodov! No a aby som do tretice zase spomenul Ffud fest (mám za to vstup zdarma a môžem v backstage podojedať kaviár a použiť šľapky, ktoré si kapely nevybrali), tak na toto splitko prispel aj kolektív (okrem ôsmich ďalších), ktorý nás v auguste každý rok jeden víkend trápi. A ak sa naozaj poponáhľaš, tak možno ti ostane aj žltý vinyl. Go! Skate! Go! Mosh!

theshiningthrash.bandcamp.com
crippledfox.bandcamp.com

  1. the SHINNING - Witness the horror
  2. the SHINNING - Feel my pain (ATTITUDE ADJUSTMENT cover)
  1. CRIPPLED FOX - Society is a lie
  2. CRIPPLED FOX - Thrashing through your town
  3. CRIPPLED FOX - The lie on human rights
  4. CRIPPLED FOX - Better of dead
  5. CRIPPLED FOX - Chicken mosh in venice beach
  6. CRIPPLED FOX - Go! Skate! Go! Mosh!

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: M+C+S

Správa:

#5840 maethew napí­sal/a: 26.04.2014 21:22:01

..parádny split totok...a CxFx už majú nahraté veci na ďalší album, šlape im to jak hovado!

#5839 Metju(junior) napí­sal/a: 26.04.2014 19:43:24

kubo mozes byt rad ze ta otravu len take chujacky :D

#5838 Sajmon napí­sal/a: 26.04.2014 17:55:06

sa musím smiať do piči...

#5837 adrik napí­sal/a: 26.04.2014 17:52:02

kubo: Neurážam sa, ale ty zase nemusíš útočiť. Stane sa každému nie? Na skurvenej obrazovke sa ťažšie hľadajú chyby ako v tlačenom texte, aspoň mne.

#5836 masskillah napí­sal/a: 26.04.2014 17:43:25

Ty vole tak sa este uraz. Len ti chcem trocha pomoct. Ja neviem ako ostatnym, ale mne tie neustale preklepy uz biju do oci. Ked ja osobne nieco pisem kludne si to aj tri krat precitam predtym, nez to publikujem. Aj mne sa urcite stane, ze mam v texte niekolko chyb, ale aspon sa to snazim minimalizovat. Neviem pre teba je to mozno punk. Peace

#5835 adrik napí­sal/a: 26.04.2014 17:06:18

kubo: Nepičuj furt toľko a choď si na chyby v príbehu upozorňovať niekde inde.

#5834 masskillah napí­sal/a: 26.04.2014 16:55:19

ty vole ty si dyslektik? aspon nazov kapely nemusis skurvit :D nehovoriac o SAN FRANCISCU

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)