Pozývame:


Ne 17.3.2024
Košice @ Collosseum

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK), NERVA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

POSLEDNÉ DECEMBROVÉ DNI, REMDIK (24.2.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS (17.2.2024, Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

SAMORAST (Čechy)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


REMEK - FLEXI 7"

Autor: rikArdo | Počet videní: 873

Revolution summer
Áno áno áno. Zas a znova sa idem snažiť opísať neopísateľné a zas a znova idem zredukovať lásku do slov a dokázať aký obmedzený je ľudský jazyk. Začal som pateticky takže v tom budem chvíľku pokračovať. Milujem hardcore punk a všetko čo s ním súvisí, milujem vinyly a ziny a všetko čo s nimi súvisí, milujem koncerty, festivaly a ľudí, ktorí ich robia, milujem život so všetkým čo ponúka. A veru takéto vrcholné šťastie zažívam vždy, keď objavím kapelu, ktorá to celé robí kurva dobre! Stalo sa ti už, že počúvaš songu a zatínaš ruku v päsť, alebo že ti naskočia zimomriavky a celé telo ti splynie s piesňou? Otvoríš obal, vyskočia na teba papieriky v retro štýle, písané s najväčšou úprimnosťou a nasranosťou tak, že sa tomu proste nedá neveriť? A pri čítaní textov, v ktorých sa úplne strácaš a vidíš sám seba stojaceho uprostred spoločnosti, kde kričíš do prázdna a nestojíš ani len za jediný pohľad okoloidúceho? A keď tú kapelu vidíš naživo, cítiš ten "vztek" až zo samotného pódia, aj keď si od neho pomerne ďaleko, vidíš pred sebou tlieskajúci dav, zvuk, obrazy, vôňa, všetko to do seba krásne zapadá a len za ten jeden jediný moment si absolutne vďačný a už nič viac nechceš a nepotrebuješ? Fakt si to ešte nezažil? Potom si nezažil vôbec nič a...skús si pustiť REMEK, LAKMÉ, GATTACU, DAKHMU, ...a len počúvaj, nemusíš robiť nič viac!
Pre mňa osobne je pieseň "Malé kousky svobody" naj songou za tento rok, čo sa týka všetkého..od textov, po samotných ľudí v kapele. A viac si už ani netrúfam písať. Ak máš rád túto kapelu, napíš prosím recenziu, som zvedavý na všetky názory na toto dielo a kupuj tento sedempalec od svojho lokálneho distrodílera. Sorry, inak to nešlo.

  1. Štěkot uvázaných psů
  2. Malé kousky svobody

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 6+I+X

Správa:

#2987 Sajmon napí­sal/a: 05.09.2011 21:09:07

tá skladba o psoch je o ľuďoch, obyčajných ľuďoch ktorí sa nevedia, alebo nechcú postaviť svojmu osudu... je to o tom, že neveríme, že by sme mohli niečo zmeniť, avšak autor piesne verí, že aj keď sa nič nezmení, tak protestom dokážeme rozbúriť tú hladinu inak stereotypných životov, že tých, čo nám vládnu prinútime postaviť sa zo svojich stoličiek, o nič nejde, sme priviazaní, avšak štekot bude mať vždy svoj význam...

#2986 UB napí­sal/a: 05.09.2011 20:28:25

Mne sa na flexi paci hlavne prva vec o psoch :).Aj zvukovo je to fajne ked na predoslej 7 mi nesedeli vokaly.Prisli nejake umele(neviem preco)a jednotlive songy sa mi viac pacili na deme,ale mozno mam divny vkus.

#2985 dáša f.f. @ napí­sal/a: 05.09.2011 15:14:59

Esazlesa sú možno podobná muzika, ale 10" čo majú teda rozhodne neni taký premakaný ako to robia kozmonauti, myslím obal a všetky tie "sračičky" okolo toho... každopádne Remek mám veľmi rád a vlastne si ani neviem predstaviť robiť veci ináč ako ručne, a dávať do toho celú dušu.

#2983 rikArdo napí­sal/a: 05.09.2011 06:52:20

ja som ich zažil prvý a jediný krát na fluffe a pekne ma tým vystúpením prefackali.., záleží možno dosť od toho aký majú deň alebo aký máš deň ty hehe

#2982 Sajmon napí­sal/a: 04.09.2011 22:18:00

úprimnosť, úprimnosť, žiadna póza...inak na ESAZLESA som bol začiatkom tohto roka v Rožnove a neviem, nejak ma neočarili, avšak "over smaak valt niet te twisten"... ... pekná recka...

#2981 tadko napí­sal/a: 03.09.2011 22:26:44

paradne napisane o paradnej kapelke;)

#2980 Balki napí­sal/a: 03.09.2011 14:16:23

Pekne si to napisal rikardo :)

#2979 anti napí­sal/a: 03.09.2011 12:19:09

zimomriavky su casta zalezitost :))

#2978 tibor napí­sal/a: 03.09.2011 11:19:17

podobna kapela na tento styl je este aj ESAZLESA odporucam...

#2977 Vecne nespokojny Viktor napí­sal/a: 02.09.2011 21:25:43

Davam ti 1, ale nie za recku, ta je fakt o hovne, ale za to, ze ten kurva pocit poriadne poznam ! A mal by ho poznat kazdy ! Hardcorovy orgazmus

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)

15.12. 14:57 Peter:


Fajná recenzia a príjemne je, že autor priznáva, že nie je nestranný - tak potom je Dáša "stranný"? -)))
DISIDENT - Ľudské stroje CD (recenzia)

13.12. 16:50 Luboshio:


Dík za recku Adrik, pozdravujem zo Zv!
DEMONIC-EYED / JAKUBYSKO MC (recenzia)

26.10. 14:53 d:


@kkt, nie som sice tvoj mily, ale aspon si mi nevynadal, pokrok. Nabuduce si prosim odpusti aj tieto zosmiesnujuce pomenovania.

Ja som boj proti fasizmu nechapal nikdy iba ako boj nacko ..
(novinka)