Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


25.7.2014 FLUFF 2014; Rokycany

Autor: DeeGee | Počet videní: 1187


Takže po výzvach som sa rozhodol napísať tento rozsiahly report z Fluff festu 2014. Dúfam, že si to aspoň niekto prečíta celé, keďže som nad tým strávil 4 hodiny. Sorry za slovosled a chyby a tak ďalej.
Všetky názory sú osobné pocity mňa alebo mojich kamošov, takže nemusíte to brať osobne alebo ak chcete tak môžte, je to na vás. Príjemne čítanie.

ŠTVRTOK
Výlet na jednu z finančne najnáročnejších a najlepších akcií roka sa nám opäť podaril, a tak sme v stredu večer nasadli do autobusu smer Česká republika, aby sme stihli nájsť dobré miesta na stanovanie a aj štvrtkové pred - fluff koncerty. Dali sme si malú exkurziu po Prahe, čo mňa osobne nejako nenadchlo, tak som len počítal minúty, kedy odtiaľ vypadneme. Niečo okolo tretej poobede sme dorazili do Rokycan a nabalení ako na dvojtýždňovú dovolenku sme sa pobrali smer letisko. Minulý rok sa mi zdalo, že vo štvrtok bolo menej ľudí, čo ma dosť prekvapuje. Takže vyberáme flek na stanovanie v oblasti camping + parking a čakáme na zbytok prešovského osadenstva, ktorý už vyrazil týždeň vopred a brázdil Česko, no nejak na Fluff mali čas prísť. Čakanie sme si skrátili spaním pretože im to trvalo skoro tri hodiny. Po ich príjazde sme sa rozhodli ísť do mestečka, najesť sa, a tak podobne. Navštívili sme nejakú čínsku reštiku, kde sme si dali výborné tofu po Pekíngsky.
Po návrate do areálu sme zistili, že varia už aj tam, tak sme sa vybrali na nejaký ten soja burger a hneď na prvú kapelu, ktorá sa už zvučila v  stane. Na stage-i stáli AGATHA, čo je talianska sludge / hc kapela v podaní dvoch žien, gitara, spev, bicie. Pre mňa určite prekvapenie, takáto temnotka na začiatok. Hneď po nich išli na rad KIDS INSANE, čož je izraélsky hardcore punk, dosť pozitívny, pekné príhovory, pod pódiom to začalo dosť vrieť. Ale nejak nebola na to nálada, a tak sme vydržali pol setu a vybrali sme sa poprechádzať po areáli, v tom na psych tente už hráli Česi KALLE, takže naša jasná voľba bola ostať tam. Výborne emocionálne slow tempo, dokonalý spev, gitara, úprimnosť. To sú KALLE. Neuvidíš (nevypočuješ) nepochopíš. Po koncerte boli reči citujem "že kto nemal hrču v hrdle nemá srdce" alebo napríklad "videl som najlepšiu kapelu Fluffu, môžem ísť domov". Po tomto výbornom koncerte sa poberáme opäť do stanu, kde už začínajú francúzsky BURNING BRIGHT. Na to, že sú to oni som prišiel asi až po tretej pesničke, kde sa predstavili niekde v  príhovore, pretože mali nového speváka a nejako som ich nespoznal od posledného koncertu čo som ich videl. Výborný emo hc, ľudí úplne plno. Ostatok kapiel som myslím odignoroval, akurát načo som sa ešte v ten deň tešil boli naši kámoši INHERITANCE, ktorí mali hrať poslední na psych tente. Po mega únavnom dni sa nám podarilo čakať do nejakej dvanástej hodiny nočnej. No a poviem Vám oplatilo sa. Bubeník, gitarista a klaviristka stačia nato, aby ste mali v ušiach hudobné nebo. Mal som tú česť počuť ich z dosky ktorú vydali, no oproti nahrávke dosť tvrdšie, výborný mix post-rocku, jazzu a ešte neviem čoho, keďže nie som nejaký hudobný znalec. Výborný set, asi päť 8 minútové songy. Absolútna spokojnosť, neutíchajúci potlesk museli počuť aj ľudia na opačnej strane mesta. Pre mňa spolu s KALLE top večera. Len dúfam, že im to ešte dlho vydrží a uvidím ich ešte mnoho krát. Len tak ďalej. Výborný koniec dosť únavného dňa.

PIATOK
V piatok dianie otvárajú talianski VOLTA, odstál som to, no nejak ma to nebavilo, zdalo sa mi to veľmi prešpekulované na screamo. Proste taký bordel nejaký. Vonku začína byť dosť horúco, takže nejak nám niektoré kapely unikajú, tak spomeniem len to, čo som plnohodnotne videl. A aj tak sa všetko vidieť nedalo, keď hrali 3 stage-e naraz a  ešte treba aj jesť i veci si kupovať a tak. Ďalšia kapela, na ktorej sa zúčastňujeme MORT!MORT!MORT!, no neviem či fakt nemám náladu, ale opäť nechytilo, možno tak na domáce počúvanie. Nemecký vegan straight edge green anarchist THRANENKIND sú dokonalé prekvapenie, pomalý post metal striedali rýchle klepáky black metalu, výborne, nemám čo viac napísať. Potom sa poberáme do stanu na GULFER, kapela ktorá už konečne účinkuje a dokonca si spievam aj s nimi, výborný math-rock indie pop alebo čo to chce byť, mal som možnosť vidieť týždeň predtým v Brne, takže kvalita. Po nich v podobnom, ale viac punkovejšom duchu sa na veľkom stage-i rozbiehajú francúzsky SPORT, na ktorých som taktiež bol týždeň pred v Brne. Ľudia začínajú lietať vzduchom, neskutočná atmosféra, všetci úsmev na tvárach, nie nadarmo sa hovorí, že najlepšia kapela na svete. Po takejto pozitívnej energii ďalšiu kapelu sledujeme len z diaľky a to je taliansky HIEROPHANT. Čistokrvné zlo, black metal, nič viac nič menej. Po vyprchaní tej pozitívnej energie ideme do stanu, kde hrajú americký OLD SOUL, ktorých poznám zo splitka s ██████. Chĺpky mi stavali jeden za druhým, hudobne dokonalé no vizuálne horšie, skoro ako z psychiatrie. Celkom atmosféra. Neskôr sme zakotvili prevažne na veľkom stage-i, keďže v stane bolo dosť dusno. Švédske dievčiny BEYOND PINK to poriadne roztočili, no nie veľmi moja šálka, takže som to nejak veľmi nevnímal. Čakal som na screamo - post - rockové peklo HEAVEN IN HER ARMS z Japonska, na ktorých boli veľké referencie. A myslím, že aj oprávnené škoda, že väčšina Fluffu sa odohráva cez deň a  hlavne kapely takéhoto typu hrajú, keď je vonku ešte vidno, úplne to stráca na celej atmosfére. Ale koncert výborný, emočný. Ďalších Američanov MEAN SEASON ostávame počúvať len z princípu, keďže sa jedná o legendu. No bohužiaľ pre mňa dosť sklamanie. Takýto klasický hardcore, stokrát počutý. Konečne ideme skoro spať, aby sme už dobehli ten premárnený čas cestovaním. Čo by som chcel z piatkového dňa hlavne vyzdvihnúť sú určite SPORT, GULFER, THRANENKIND a OLD SOUL.

SOBOTA
Konečne vyspatý sa poberám najesť a smer kúpalisko, kde sa má konať v  strede bazénu na ostrovčeku akustický koncert B.A.S.I.C., čo je nemecký vegan straight edge acustic Oi!. Sledujeme z diaľky, žensko - mužský spev, svetlice, skandovanie stage diving do vody, proste celkom radosť sledovať. Čím skôr sa poberáme späť do areálu, lebo kvôli týmto kúpaliskovým radovánkam nám napríklad minulý ročník uniklo dosť kapiel, a keď už sme precestovali viac ako 700 km, predsa nebudeme čas tráviť na kúpalisku. Takže opäť sa ideme najesť a sledovať kapely. Jedlo tento rok opäť výborne. Hlavne tofu nudle boli top!
Ako prvá kapela idú pre mňa neznámi DEER IN A HEADLIGHTS z Bosny, čo je absolútne prekvapko, kapela miešajúca kopu štýlov je presne moja šálka kávy, úplne nadchnutie. Určite odporúčam vypočuť si to. Nemeckých IMPLORE sledujeme len na chvíľu z diaľky, od nás asi nemal nikto náladu v 30°C o jednej poobede sledovať v pariacom sa strane mix grindcoru a death metalu. Ďalší nastupujú český LYCANTHROPHY, no neviem či mi niečo uniklo, ale boli bez speváčky, nejak ma to nechytilo, zdalo sa mi to nejaké pomalé bez šťavy. Trošku sklamanie, celkom som sa tešil. Medzitým ideme podporiť Slovákov a Čechov v open stane. Prví idú na rad DOWNSTREAM z Trenčína, doma to nepočúvam, ale naživo si to rád pozriem, aj keď som už zažil, že ma to neoslovilo alebo mi niečo vadilo, tentokrát práve naopak, na počudovanie ľudia ako zbesnení, parádna show, kapela originál hodiaca sa na poobedný Fluff. Myslím si, že kľudne by ich mohli zavolať aj priamo do programu niekedy na ďalší rok. Na EAT ME FRESH ostávame len krátko, takže nejako nepíšem nič len to, že klasický hardcore ale z tých lepších. Ideme na ruských REKA, čo sledujeme len z diaľky, celkom temná hudba len škoda, že hrajú takto skoro a na hlavnom pódiu. Takže užiť som si to nejak nemohol. Tesne pred koncom sa poberáme rýchlo do stanu na REMEK, čo je proste srdcovka, tak musíme obsadiť prvé miesta. K REMKU sa nedá nič napísať len čisté emócie, najviac ma potešili "Malé kousky svobody", kde sa strhlo také peklo, že si myslím, že aj Nemci spievali spolu s nimi. Škoda, že tento rok nebola aj GATTACA, aj keď počas gratulovania Honzovi na jeho narodeniny sme mali tú česť vidieť krivky Bluma, ktorý tam pobehoval na kompletku vyzlečený po štyroch a  robil živý gong, keď som to tak pochopil správne, a udierali oň Hondzu. Viac napovedia fotky. Francúzskych I AM CURSE sme len tak "lizli", takže neviem čo povedať ani ohodnotiť. Dalšou polnohodnotne videnou kapelou je americký powerviolence ACxDC. Presne to čo som očakával po hudobnej stránke, no len od ľudí som čakal nejaké väčšie peklo. Škoda, no nezahrali moju obľúbenú "Antichrist demoncore". Dávame si nejaký taký oddych alebo ako to nazvať. Najbližšiu kapelu, ktorú sledujeme z prvých radov sú GOODTIME BOYS, kapela, ktorá na mňa tak zapôsobila svojou úprimnosťou, že až tu som mal doslova hrču v  hrdle či pri príhovoroch alebo pri pesničkách, škoda len toho vydavateľstva Bridge nine (predsudky sú predsudky). Pri hlavnom pódiu ostávame aj naďalej a čakáme na VESTIGES, ktorí miešajú black metal a crust. Hudobne super, no len ten spev mi tam nejako nesedel. Takže ostal som trošku sklamaný. Na oblohe sa začala blížiť obrovská búrka, takže logika a sebazáchova nám určila, že sa máme pobrať do stanu a pretrvať tam kým nebudeme vedieť ako sa k nám počasie zachová. Na stage doslova vyskočili LANDVERRAAD v reflexných vestách a  doslova sa čudujem, že po ich sete ostal celý stan stáť tam kde bol. Politika, vegánstvo, feminizmus, antifašizmus zabalený do extrémnej show spojenej so zábavou, rôznymi súťažami a diskotékou. To sú holandskí LANDVEERAAD. Asi najväčší bordel aký sa vôbec zatiaľ na celom festivale dial. Počasie vyzerá celkom zdrvujúco, blesky a podobne aj keď neprší. Takže ostávame ďalej čakať v stane a čakáme na francúzskych CELESTE, na ktorých som sa osobne tešil asi najviac. A to vám poviem oplatilo sa čakať. Červené svetlá na hlavách, hustý dym, reflektory, black metal, sludge, screamo. Dokonalá atmosféra. Proste dokonalé až na pár ožratých kokotkov, ktorí si to bohužiaľ pomýlili s  MADBALLOM a začali tam predvádzať nejaké mosh kreácie a skákať z pódia. Ľudia nepite keď neviete. Takže aj tu by som určite chcel vyzdvihnúť kapely, ktoré u mňa zanechali stopu a to určite DEER IN HEADLIGHTS, REMEK, LANDVERRAAD, CELESTE, GOODTIME BOYS. Čo ma mrzí a nestihol som, tak boli AVVIKA lebo hrali myslím že naraz s CELESTE.

NEDEĽA
Po ťažkej noci plnej vykrikovania ožratých ľudí (týmto by som ich chcel pozdraviť) ráno začíname celkom stresovo ,lebo balíme stany a berieme ich na ubytovňu, aby sme nemuseli baliť v noci, lebo v noci cestujeme preč, respektíve nadránom. Po návrate z mesta, po zhodnotení našich výdajov ideme na nejaké nákupy a sledujeme prvú kapelu, ktorú vidíme, a  to sú holandskí LAWINE. Možno sa už opakujem, ale ďalšie prekvapenie, lebo z nahrávky ma to vôbec nenadchlo. Kapela, ktorá sa viac hodí na živo ako z domáceho počúvania. Výborne príhovory, sympatická speváčka, určite si to znovu nenechám ujsť. Nemeckých STATIC VOID počúvame z donútenia, lebo vonku začalo pršať. Klasický old school hardcore, na ktorých som vôbec nemal náladu. EMPTY HANDED mi prišli takí tí cooloví chlapci, takže čistá ignorácia aspoň z mojej strany. Opäť prší takže zo stanu od merchov sledujeme anglických WE CAMEOUT LIKE TIGERS, čo je dosť peklo, takéto niečo zažiť niekde v malom klube. Identifikoval by som to ako nejaký mix black a screama. Ani neviem ako to všetko stíhame, ale trochu začujeme NO OMEGA, čo ma absolútne sklamalo, prišlo mi to ako úplne ten klasický heavy hardcore, takže naše kroky vedú opäť do stanu, kde ide ďalšia srdcovka, a to post-metalový DROM. Všetky chlpy hore! Dokonalosť! Videl som ich síce predtým len raz v Košiciach v  Cassbare v priestore 5x5 metre, ale s určitosťou viem povedať, že patria na veľké pódium. Kapela, na ktorú nezabudnete. Hneď po nich vegan straight edge úderka TORSO. Výborný powerviolence so ženským spevom s členmi od PUNCH a HOLY. Parádna show. Ľudia lietali všade. Medzitým pohľad na amerických BACKTRACK, čo som už dopredu vedel, že to bude sklamanie, lebo takýto koncert môže byť dobrý len v  Košiciach, keď ho robia Outcasst crew a Slayerized crew a absolútne nie na veľkom pódiu. Takže viac menej pozeranie sa z diaľky na takzvaný NYHC. Viem, že veľa ľudí by ma zato ukameňovalo ale čo už, taký je život. DAGGERS ignorujem úplne, keďže ich pred niekoľkými rokmi robila v Prešove Diamantová pečínka a počul som o nich, že sú to riadni namyslení kokoti. Trošku sa ideme popozerať na punkovú legendu D.O.A., celkom milé spestrenie temných melódií týmto rakenrolom. Po nich doslova vsúvka, ktorá mala hrať na open stage-i, ale nestihli dojsť, tak ich presunuli do stanu, sú ruskí SIBERIAN MEAT GRINDER a tento mlynček na mäso to tam doslova mlel, ľudia lietali, škoda, že som stál pri repráku a musel som opusťiť predčasne túto show, lebo by mi tento mix thrashu a hiphopu roztrhal bubienky. Na BANE sa pretláčame dopredu a užívame si hardcore punkové melódie. Pre mňa absolútna spokojnosť, ale hneď na to nadväzuje koncert HOLY, tak tesne pred koncom sa poberáme do stanu na poslednú kapelu Fluff festu. Obsadzujeme prvé línie, čo sme robiť nemali ako ne - tanečníci. Stan plný do prasknutia, jemné melódie crustu, powerviolencu a hardcoru začali striedať blesky a hromy, vonku začalo jebať tak akoby niekto lial vedrá z nebies, do stanu sa začala liať voda, vytvorilo sa obrovské blato, kapela akoby nárokom začala hrať najväčšie vypaľovačky a ľudia do toho začali behať circle pit, takže na nás stojacich a nosiacich ľudské telá začalo striekať blato. Dokonalé ukončenie Fluff festu. Po neskutočnom daždi utekám do merchu kúpiť si ešte poslednú dosku od HOLY a vyspať sa aspoň trochu, smer ubytovňa pred 10 hodinovou cestou. Z  nedele by som vyzdvihol určite DROM, LAWINE, TORSO, HOLY, BANE.

Celkovo by som Fluff 2014 zhodnotil veľmi pozitívne. Zdala sa mi väčšia pestrosť ako minulý rok. Jedlo bolo úplne top a dúfam, že sa to udrží aj naďalej v takomto duchu. Myslím, že aj najväčší mäsožravci po ochutnaní týchto delikates sa v momente stanú vegetariáni. A to nehovorím ani o  vegánskej točenej zmrzke. Čo by som považoval za mínus bolo to prekrývanie sa kapiel. Je mi ľúto, že som niektoré nestihol aj keď viem, že to inak nejde. Prednášky boli tiež super a veľmi by som chcel poďakovať ľudom z info tentu za zapatistickú kávu. Takže ľudia pozrite si čo podporujete a každému odporúčam isť aspoň raz na Fluff, kto tam raz pôjde, stále sa tam bude chcieť vrátiť a bude len odpočítavať dni kedy to už bude. Myslím, že každý si tam príde na svoje. Veľké dík organizátorom a ľudom čo sa na to podieľali. Tvoríte veľkú vec (alebo je už stvorená?).

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: U+H+V

Správa:

#5986 fog napí­sal/a: 19.08.2014 19:40:56

a za nazor sa netreba hanbit, aj ked je negativny

#5985 fog napí­sal/a: 19.08.2014 19:39:28

dobry report podla mna, mne sa z festu neda taky kratky napisat :) je prijemne sa o fluffe docitat nejake info z takeho zdroja ako punkgen. fajne

#5970 deegee napí­sal/a: 11.08.2014 11:29:10

Balki, skúsim ťa vniesť do zdroja, a pochopiť moje "počutie"...
Kamoš robil ich koncert, kamoš ich ubytoval, osobne som bol na koncerte...
Takže mám túto informáciu z prvej ruky...
(nieje to žiadna fáma, alebo niečo čo sa nestalo)

#5969 Balki napí­sal/a: 11.08.2014 11:13:41

deegee: Skusim ti teda vytiahnut z tej tvojej myslienky klucove slova, aby si pochopil moju pointu ;) :
"Ignorujem uplne, kedze POCUL som o nich ...".

#5968 deegee napí­sal/a: 11.08.2014 09:13:20

Balki: Povedal som len svoj názor, a sorry keď bubeník počas koncertu opľuje kamoša, alebo keď je kapela ubytovaná tak sa správa ako doma, lezie po skriniach a podobne...

#5966 Balki napí­sal/a: 08.08.2014 19:56:40

Pekny obsiahly report. Ale kvoli tejto inteligentnej vete: "DAGGERS ignorujem úplne, keďže ich pred niekoľkými rokmi robila v Prešove Diamantová pečínka a počul som o nich, že sú to riadni namyslení kokoti. " ho znamkujem za 5.

#5965 Palo napí­sal/a: 08.08.2014 12:15:34

v skratke môj pohľad:
Piatok:
Prichádzame až na talianských Hierophant. Musím súhlasiť je to zlo z pekiel. Hneď na úvod takáto pecka. Kupujem trikot s dákym satanášom. Odporúčam všetkým špinavcom. Po nich Beyond pink. Túto kapelu mám rád a tešil som sa na nich ale...nejak ma nebavia. Vidno, že idú do toho naplno ale majú dáky divný zvuk, ako keď šumienka. V polke odchádzame. Ďalší idú japonci Heaven in her arms. Veľa ľudí bola z toho nadšená. Hrali výborne to musím potvrdiť. V info stane (tak sa to volalo?) prebiehala debata s Batym o komunitnom centre Ataneo. Takýmto projektom držím palce. Pozri na nete. Následoval veľmi zaujímavý a inšpiratívny workshop s Michalom Kolesárom. V polke prednášky som započul tóny starého dobrého HCpunku, tak berem roha. Neviem čo to bolo pravdepodobne Mean season. Stan narvaný, tak pozerám len tak z boku. Celkom ma bavia, ale keď už dávajú asi 4. cover od Minor threat odchádzam späť na Kolesára.
Sobota:
V sobotu začínajú v stane Deer in a headlights. Musím len potvrdiť slová DeeGeeho. Výborná pecka. Po nich Implore. Traja špinavci a vcelku dobrý náser. Po nich Lycantrophy, na ktorých som sa tešil ale netuším, kde som sa zatúľal. Takže nič. Ale potom to v stane odpálili Carnist. Výborný, presvedčivý hc. Vrelo odporúčam. Po nich Remek výborný ako vždy. Show obohatená o Blumovu zadnicu ako je písané vyššie. Potom oddych v stane so zinmy. Celkom sa mi páčil tento nápad takáto čítareň. Ziny boli určené len na čítanie, nie na predaj. Čítam nejakú starú a-kontru a jedným uchom z diaľky počúvam, myslím že to boli Minority of one...ak nie tak sorry. Melodickejší hcpunk nejak ma to nebralo, tak som zostal u čítania. Už presne neviem, kde som bol alebo čo som robil ale viem, že som presral ACxDC . Ďalšiu kapelu, na ktorú pozerám sú Focused x minds. Na nich som bol zvedavý, keďže to bola jedna z mála kapiel, ktoré som tam poznal. Vcelku dobrý sxe hcpunk, nesklamal ani neprekvapil. Ďalej sa teším na Landverraad. Stan na prasknutie. Nevidím nič. Dlhé monológy a nejaké vyhlasovanie súťaži o pičoviny...no dal som dve songy a zas kecy...dobrovoľne to vzdávam a prchám sklamaný. Ale pozor, kapela to je výborná. Na chvíľu pozrem Good time boys ale nič to vo mne nevyvoláva. Odchádzam. Prichádzam na Vestiges. Hrali taký ten plazivý stoner hc, čo sa pomaly vkráda do snov a mení ich na strastiplné zážitky. Toto ma baví. Temnotka, ako má byť. Ako hrali, tak privolali aj riadne temnú oblohu. Asi to patrilo k show. Presúvame sa k psych tentu, kde by mali byť Avvika, kapela o ktorej som iba čítal a bol som na nich zvedavý. Prvé tóny počujem z diaľky a už som vedel, že toto bude skvelí zážitok. Síce ich nevidím, ale to, čo počujem mi bohate stačí. Krása. Taktiež odporúčam sa zoznámiť. Pre mňa objav roka, Kupujem triko za 80Kč! a idem spať.
Nedeľa:
Už len tak v skratke lebo som lenivé prasa. Prvé vidím Lawine. Hudba fajn, ale niečo mi tam vadilo. Nechytám sa. Potom dlhší prestoj v stane pri vstupe kvôli dažďu. Najbližšia kapela, čo vidím je asi Siberian meat grinder, ktorých okolnosti vystúpenia sú opísné v DeeGeeho reporte. V stane nie je až tak veľa ľudí, o to viac si to vychutnávam. Neviem už tie poradia, ale ďalej si spomínam na Drom. Velice dobré, bavia ma. Po nich Torso. Na nich sa teším. Výborná vec, zas raz narvaný stan. Ďalšia vec, ktorú odporúčam. Kupujem kazetu za 5€ 3 songy so šikovným papierovým obalom. Niekde pomedzi tento časopriestor pozerám na hlavnom pódiu švédov No omega. Super, teším sa. Taký ten emohardcore alebo, čo... Však máš net tak kukni sám. V stane Daggers pozerám tak 10 minút aj ma to celkom zaujalo, ale len tak z princípu idem pozreť legendu D.O.A. Trocha zmena po 3 dňoch masakrov. Pravdupovediac má táto kapela nikdy nejak nezaujala, a ani teraz sa jej to nepodarilo. V stane sa už chystajú Holy. Na ktorých som zvedavý, kvôli odporúčaniam. A tiež posúvam odporúčanie ďalej. V stane plno ale som si vychytal flek hneď vpredu, takže môžem vychutnávať naplno. Super zakončenie festu. Jedna z najlepších peciek festu. Ako hrali, von sa strhla riadna búrka. Stany sme mali samozrejme na druhom konci areálu. Takže na záver ešte pekná prechádzka v daždi do zaplaveného stanu. ... a že happy endy neexistujú.


#5962 rikArdo napí­sal/a: 02.08.2014 20:13:37

We Came Out Like Tigers som videl týždeň po Fluffe v Budapešti a potvrdzujem že ide o totálnu zvrhlosť. Jedna z tých kapiel ktorá ťa z bandcampu nudí a naživo ti natrhne riť

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 11:05 Kubo:


A na záver setu Nonconformist ešte odznel cover kapely Jediná Možnosť ! Ak sa Vám dá tak určite choďte na ich koncerty v Žiline, Nitre, Bratislave, Brne a Prahe.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)