Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


10.5.2009 BLEEDING THROUGH, DARKEST HOUR, ..; Norwich

Autor: xsuex | Počet videní: 1019


Trosku mi trvalo napisat tento report,pri mojej vytazenosti v praci a chuti do pisania,ale predsa som sa do toho dokopala.

Je nedela a ja som uspesne skoncila v praci,unavena ako pes,pretoze som celu noc nespala. Prezliekla som sa a vyrazili sme ja,Meo,Mati a Bato (ktory prisiel k nam o den skor,lebo byva pri Oxforde). Cesta nam do Norwich trvala asi hodinku a keby nemame navigacny system tak nam to trva aj dlhsie. Dakujeme za technicke vymozenosti tento doby. Klub sme nasli podla zle vyzerajucich stvoreni. Takze pri vstupe nam chlapec oznamil ze ziadny profesionalny fotoaparat nemozeme pouzivat. Je to pravidlo podniku,ono sa to da ked to nahlasis dopredu, ale tak kto to vedel. Takze nam v ruke zostaliba nas maly fotacik, takze kvalita fotiek nie je nejak extra super, ale aspon nejake su.Vnutri to vyzera dost zvlasne. Predstavovala som si jednu velku miestnost, kde nakonci bude podium, ale nebolo to tak. Podium bolo pozdlzne cez celu miestnost, podporovali to piliere, co bolo dost zle a vzadu v miestnosti bol bar. Uplne vzadu boli distra a inak cele to bolo pri rieke, ktoru ste ani moc nevideli iba ak tak z okna.

Prisli sme 5.45, ked uz prva kapela hrala a to boli americania Success will the write Apocalypse across sky (S.W.W.A.A.T.S) . Sme stihli asi posledne dve pesnicky. Tieto velke koncerty vzdy zacinaju nacas a my sme prisli asi o 15 minut neskor. No ale z toho co sme poculi je to death metal s grindcorom, ale neznelo to zle. Ja sa moc do tento hudby nerozumiem, sice si ju rada vypocujem.

Dalsia kapela bola Arsonists get all the girls. Je to taky novodoby death metal pre mna s prvkami metalcoru, takze lopaty. Nechybali samozrejme ani klavesy. Tato kapela sa mi z tych mensich pacila asi najviac, velmi dobry zvuk mali. Poslednu pesnicku si s nimi zaspieval aj spevak z War from a harlods mouth.

Na radu prisli nemci War from a Harlods mouth. Je to tak hardcore / grindcore / metal. Mne sa zdalo, ze oni navodili taku prijemnu atmosferu koncertu.

Carnifex to bol cisty death metal strasny masaker, take docela hopsave :-). Uplne nemormalny bubenik, ako ten vedel buchat a zaroven tocit hlavou bolo nepochopitelne.

Beneath the massacre, no to je kapela, ktoru som nevidela skoro vobec. Je to jedina kanadska kapela, ktora vystupila na tejto tour. Je to death metal s grindcorom, ale velmi zle. Priznam sa ze som nevidela ani jednu pesnicku, ako zacali hrat som odisla radcej von. Tymto vsetkym kapelam sme nikto moc nevenovali pozornost, my sme sli na koncert kvoli Darkest hour a Bleeding through. Musim ale povedat 5 kapiel pred dvoma hlavnymi vas unavi strasne moc. Este k tomu je to jeden zaner tam mate toho aj plne zuby.

Takze hura ide Bleeding through. Klavesacka Marta porozdavala chlapcom vpredu vodu, aby nejak este vydrzali. Samozrejme, ze nikto z muzskeho publika nevenoval inu pozornost ako jej. Takze vsetci sa pekne naladili, pustilo sa intro a spevak prisiel na podium a zacalo sa peklo na zemi. Vacsinou hrali pesnicky zo starych albumov ako "This is love", "This is murderous (Love lost in a hale of gunfire)" alebo "The truth (Kill to believe)". Spevak spoteni asi po 2 pesnicke tam obstastnovval pohlady slecien a nasrata klavesacka pohlady chlapcov, ktori sa zamilovali na prvy pohlad. Male technicke problemy s mikrofonom vyriesil ich zvukar, krory ma po vackoch vsetko naradie. Je to kapela na profesoinalnej urovni, nie je co dotat proste parada.

No a konecne 8.55 a na radu prisli Darkest hour. Vsetci nenormalne unaveni, ale Darkest hour si nenecha nikto ujst. Samozrejme posledny vysiel spevak. Chlapci sa rozhodli, ze budu zarasteni, neoholeni, proste trash chlapci. Ale kazdy rok ako ich vidim su tensi a vyzeraju moc unavenejsie.

Takze prve ich intro z albumu "Undoing ruin". Vacsina pesnisiek, co hrali, boli aj tak z tochto albumu ("Demons", "Convalescence", "With thousand words to say", ..). Inak tak pre informaciu vyjde im teraz novy album 23.juna.

Koncert naozaj moc dobry koncert, ale uz nikto nevladal sa ani hybat. Chlapci zahrali moc dobre, ved Darkest hoour.

Koncert sa skoncil o 10, sadli sme do auta a pekny den za nami.

Pridaj komentár k reportu:

Meno:

Email:

Antispam: S+B+6

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 11:05 Kubo:


A na záver setu Nonconformist ešte odznel cover kapely Jediná Možnosť ! Ak sa Vám dá tak určite choďte na ich koncerty v Žiline, Nitre, Bratislave, Brne a Prahe.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)