Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CHOCOLATE CAKE

2 hrnčeky polohrubej múky
1 hrnček bielej múky
kypriaci prášok
1 a trištvrte hrnčeka cukru
1 čajová lyžička sódy
trištvrte hrnčeka kakaa
1 čajová lyžička soli
2 polievkové lyžice jabĺčneho octu
trištvrte hrnčeka oleja
1 a trištvrte hrnčeka vlažnej vody
vanilkový cukor
Predhriať rúru na 190 stupňov, zmiešať suché ingrediencie, potom pridať olej, ocot a vodu, piecť 50-60 minút v tortovej forme o priemere 25-30 cm, hotové som prekrojila a naplnila malinovým džemom, zaliala som to čokoládovou polevou Dr. Oetker a na vrch som poukladala kandizované ovocie, ktoré som vopred namočila a pekanové orechy.

Autor: recept z nedeľného vegetu
Počet videní: 927

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: P+Z+3
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: