Pozývame:


St 16.10.2024
Lovčica - Trubín @ Pohoda pub

UNEARTHLY RITES (Fínsko), TUNKIO (Fínsko), RUINEUM (SK), SEDEM MINÚT STRACHU (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

CADY, HEMIPTERA, MORROW, SMIERĆ (28.9.2024, London @ New cross inn)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

PÄRNIK, MY O VLKOCH, the WILDERNESS, ACTIVE MINDS (12.9.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #11 / 2018

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


KOLÁČ S "TVAROHOM" A "ŽELATÍNOU"

Potrebujeme:
3 hrnčeky múky
1 hrnček cukru
1,5 hrnčeka sójového mlieka
3-4 lyžice oleja
1 kypriaci prášok
3 balíčky bieleho tofu
1 citrón
1 liter džúsu
2 balíčky vanilkového pudingu
zavarené / čerstvé ovocie
cukor

Múku, cukor, kypriaci prášok, olej a mlieko vymiešame na cesto a vylejeme na plech (vymastený a vysypaný múkou =D) a pečieme dokým nebude cesto pekné zlaté....alebo šťuchajte špáratkom dokým nebude okej =D. keď je hotové odložíme bokom vychladnúť a v miske si rozdrvíme vidličkou alebo rozmixujeme tofu s citrónovou šťavou a cukrom, ja som dala asi tri velké lyžice. na vychladnuté cesto natrieme mixnuté tofu, naň poukladáme ovocie. Puding varíme ako obvykle ibaže miesto mlieka ide džús. Keď je dovarený zalejeme ním koláč a ...hotovo ! =D s týmto cestom robím ešte podobný koláč ibaže navrch nejde "tvaroh" a "želatína" ale jablká podusené so škoricou a zahustené pudingom.

Autor: Monika
Počet videní: 1311

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 2+V+H
Správa:

#4593 Monika @ napí­sal/a: 28.10.2012 20:20:26
my sme dávali zavarené broskyne a džús multivitamín =) aj pomarančový je ale dobrý velmi

#4592 ignaclamar @ napí­sal/a: 28.10.2012 19:20:35
..ano, hlavne na prichut s pytam. vdaka

#4582 Monika @ napí­sal/a: 25.10.2012 18:02:59
myslíš príchuť či..? =D

#4580 ignaclamar @ napí­sal/a: 25.10.2012 12:47:10
otazocka... aky dzus pouzivame?

#4551 Monika @ napí­sal/a: 11.10.2012 11:32:00
jo dík...my sme ten recept mali uplne uplne iny =D

#4549 Sajmon napí­sal/a: 11.10.2012 10:30:20
250g celozrnná špaldová, 250g hladká, pollitra sój. mlieka, jedna lyžica octu, dve lyžice oleja, jedna lyžička cukru, dve lyžičky soli, kvasnice, pol lyžičky rasce, ľanové semiačka...dve lyžice ovsených vločiek na vrch...do pekárne, program klasik...robí sa to asi 3,5 hodiny...

#4548 Monika @ napí­sal/a: 10.10.2012 10:09:13
tak by si mi mohol na pokeci hodiť recept, by som sa nehnevala...dik =) =D

#4546 Sajmon napí­sal/a: 09.10.2012 21:14:13
my sme chlieb robili tiež, normálne v domácej pekárni, a vydaril sa super...bol celkom konzistentný a celkom chutný...

#4545 Monika @ napí­sal/a: 09.10.2012 20:53:33
my sme zo špaldovej robili zatial chlieb a tiež bol taký ťažký a velmi sa drobil...možno keby sa pridá kypriaci a olej tak to ide aj bez tej obyč múky...neviem..

#4544 Sajmon napí­sal/a: 09.10.2012 20:07:09
my momentálne používame doma špaldovú celozrnnú, je to rozdiel proti tej ražnej?...a inak to tiež s bielou hladkou pol na pol miešame...

#4542 Večne nespokojný napí­sal/a: 09.10.2012 19:34:25
Keď budeš dávať ražnú múku, daj na poli s obyčajnou, lebo to cesto bude moc ťažké ( ako naše naposledy, keď sme si robili langoše :) ). Ako to máš piecť to netuším, kedže máme plynovú rúru... Skús to piecť ako koláč, ktorý si sem hodil nedávno.

#4539 rikArdo napí­sal/a: 09.10.2012 11:20:44
toto vyzerá byť fajn, bol by problém keby použijem hladkú ražnú múku? na akom stupni sa to asi pečie?

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

01.10. 14:00
x:
handry na hubach ,pharma lobing+experiment na ludoch a papik za 5 mega to bola krasa doba budes doma o 19 povinne ne ze nemas papier ku babke do dalsej dediny a a ju chemickuhhc ganju nam vybavili:) k ..
(novinka)

01.10. 13:25
vy ste kto:
Skutocne som sa nesnazil ti nic vnucovat. V prispevku nizsie sa tesis zo zdravia a deti, tak ma uprimne zaujimal tvoj pohlad na buducnost.
(novinka)

01.10. 10:52
Rado:
A vy ste?90%depresia 5%markiza5%jojka:) vysoká analýza krachujúcej krajiny,díki za rozbor a nevnucuj mi prosím ťa tvoj nihilizmus,usmej sa a nadychni zhlboka
(novinka)

30.09. 19:58
vy ste kto?:
Rado, Nezaujima ta buducnost krajiny, v ktorej vyrastaju tvoje deti? Zdravotnictvo minuty pred kolapsom (o jeho kvalite uz nema zmysel ani debatovat). Zlyhavajuci vzdelavaci system. Korupcia. Aroganci ..
(novinka)

10.09. 08:09
Rado:
Adrik,čo sa tu deje za posledné mesiace?trochu pridaj sú to roky,a či som šťastný? Áno som tu vcelku šťastný,nezaujíma ma politika bohužiaľ tak ako by mala,uveďte mi prosím ťa príkla ..
(novinka)

09.09. 23:00
adrik:
Rado: A ty si šťastný, čo sa tu za posledné mesiace deje? Ten exodus mladých ľudí už nezastaví nikto, aj keby sa to tu otočilo o 180°.
(novinka)

09.09. 14:07
Mx:
Hej Rado, však si to presne vystihol - sme pojebaná krajina plná plochozemcov, kde ľudom robí najväčšiu radosť nešťastie druhých. A nepíše sa všade iba zlovensko, sem-tam sa objaví eš ..
(novinka)

09.09. 10:06
Rado:
Nechápem prečo stále všade ľudia píšu že zlovensko,aký to má význam? akože sme všetci kokoti,alebo že krajina je skurvena alebo že čo..... to musí byť človek nešťastný v takej kr ..
(novinka)