Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


ZAPEKANÁ CUKETA SO SÓJOVÝMI PLÁTMI

Suroviny:
1 cuketa,
sójové pláty,
1 tofu (údené, biele..)
3-4 rajčiny,
paprika,
olej,
kečup,
horčica,
korenie,
sójová omáčka,
cesnak,
soľ.

Takže na začiatok si ošúpeme cuketu, nakrájame na kolieska, posolíme a necháme aby pustila šťavu. Medzitým si pripravíme sójové pláty. Pokým sa varia urobíme si marinádu (každý tú svoju) moja obsahovala olej, sójovú omáčku, soľ, koreniny, kečup, horčicu, chilli omáčku, 2 strúčiky cesnaku. Keď sú pláty hotové necháme ich cca hodinku marínovať. Keď je všetko ready, tak do plechu poukladáme kolieska cukety, nato marinované pláty potom kolieska rajčiny a papriky. No a zakončíme to postrúhaným tofu (alebo syrom, podľa chuti). Pečieme zhruba 30 minúť pri 200 stupňoch. Dá sa to jesť aj bez prílohy, no ja som mal k tomu ešte aj hranolky. A skvelá mňamka je na svete. Dobrú chuť hladoši!

Autor: Lukáš
Počet videní: 966

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: K+G+D
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: