Pozývame:


Pi 3.2.2023
Košice @ Collosseum

HUTA PLASTIKU (Poľsko) TVOI POSTOI (SK) FUKOTY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovšia recenzia:

MORBID ANGEL DUST - Retaliation EP MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


VIANOČNÉ VEGAN VANILKOVÉ ROHLÍČKY

100gr mandlí (popr. mandľová múčka)
200gr polohrúb. muky
80gr práškového cukru
175gr rastl. masla - keď nejsi vegan normálneho
štipka soli
50gr cukru
3 čaj. lyžice škorice
papír na pečenie popr. vymastenie rastl. maslom + pomúčenie

Mandle prelej vriacou vodou, nechaj krátko spariť a zlej, vytlač ich zo šupky a pomeľ. Pomleté ich vymiešaj do hladka spolu s múkou, kúskami studeného masla, práškovým cukrom, soľou a 1 čaj. lyžičkou škorice. Cesto rozdeľ asi na 45 porcií :D každú vyvaľkaj medzi dlaňmi na malý valček, vytvaruj do rožtekov a poukladaj na 2 plechy, vyložené papierom. Peč dochrumkava v predhriatej rúre na 200 stupňov 10 - 12 minút. Medzitým zmiešaj cukor so zvyšnou škoricou. Rožky nechaj trochu vychladnúť a vlažné ich obal v zmesi. Nakoniec nechaj vychladnúť.

Autor: analcrust
Počet videní: 960

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 2+G+E
Správa:

#3576 anti napí­sal/a: 24.12.2011 15:32:42
ty si dobry kokot

#3574 šersc napí­sal/a: 24.12.2011 14:36:57
chyba tam sojova omacka a vegeta

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.01. 19:24
Mišo Štich:
Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)