REZANCE SETAY
Potrebuješ:
čínske rezance
4 a pol lyžice Arašidového masla
1 a pol lyžičky sójovej omáčky
1 a pol lyžička sladkej chilli omáčky
1 a pol lyžičky citrónovej šťavy
4 a pol lyžičky teplej vody
vegetu
Napustíš hrnčok s vodou, dochutíš vegetou, keď začne vrieť, bachneš tam čínske nudle a varíš do mäkka. V tanieri si zarobíš omáčku: arašidové maslo, sójovka, chilli, citrón. štava, teplá voda - zmiešaš dokopy. A bachneš to na uvarené nudle a zmiešaš dokopy. Popr. ja ešte opekám nudle s cibuľkou, a potom pridávam... Keď varíš pre babenku, dávaj menej cibule (niektoré to nemajú radi).
Počet videní: 1165
Pridaj komentár k receptu:
#3571 X red warrior X napísal/a: 24.12.2011 00:27:41
vam to uplne jebe takto piatok
#3568 Vomit napísal/a: 23.12.2011 18:07:27
Kvôli čomu je recept vegetariánsky?
#3566 axc napísal/a: 23.12.2011 15:09:47
vegeta je na dochutenie,popr korenova zelenina iba na vyvarenie slizou.inak su dost bez chuti.ne kazdy ma zahradku.A kila zeleniny.
#3564 šersc napísal/a: 23.12.2011 11:57:07
analcrust, tie sracky s vegetou si vymyslel sam ?
#3560 anti napísal/a: 22.12.2011 23:50:22
samozrejme, maso tam nedavam, prip. tam davam tofu
#3559 anti napísal/a: 22.12.2011 23:49:11
cinske rezance robievam podla tohto receptu a nemozem si ich vynachvalit http://www.sefkuchar.dama.cz/viewtopic.php?p=5627203#p5627203