Pozývame:

Ne 31.3.2024
Poprad @ Koľaj22

RUINEUM (SK), SUMA (SK), RANA (SK), NEREV (SK), HADONOS (SK), GANY (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

MIND.OFF, ĎAS, FROM THE DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA (23.3.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

UCHAFU, FUKOTY, NERVA, TVOI POSTOI (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


REZANCE SETAY

Potrebuješ:
čínske rezance
4 a pol lyžice Arašidového masla
1 a pol lyžičky sójovej omáčky
1 a pol lyžička sladkej chilli omáčky
1 a pol lyžičky citrónovej šťavy
4 a pol lyžičky teplej vody
vegetu

Napustíš hrnčok s vodou, dochutíš vegetou, keď začne vrieť, bachneš tam čínske nudle a varíš do mäkka. V tanieri si zarobíš omáčku: arašidové maslo, sójovka, chilli, citrón. štava, teplá voda - zmiešaš dokopy. A bachneš to na uvarené nudle a zmiešaš dokopy. Popr. ja ešte opekám nudle s cibuľkou, a potom pridávam... Keď varíš pre babenku, dávaj menej cibule (niektoré to nemajú radi).

Autor: analcrust
Počet videní: 1084

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 6+Q+H
Správa:

#3571 X red warrior X napí­sal/a: 24.12.2011 00:27:41
vam to uplne jebe takto piatok

#3568 Vomit napí­sal/a: 23.12.2011 18:07:27
Kvôli čomu je recept vegetariánsky?

#3566 axc napí­sal/a: 23.12.2011 15:09:47
vegeta je na dochutenie,popr korenova zelenina iba na vyvarenie slizou.inak su dost bez chuti.ne kazdy ma zahradku.A kila zeleniny.

#3564 šersc napí­sal/a: 23.12.2011 11:57:07
analcrust, tie sracky s vegetou si vymyslel sam ?

#3560 anti napí­sal/a: 22.12.2011 23:50:22
samozrejme, maso tam nedavam, prip. tam davam tofu

#3559 anti napí­sal/a: 22.12.2011 23:49:11
cinske rezance robievam podla tohto receptu a nemozem si ich vynachvalit http://www.sefkuchar.dama.cz/viewtopic.php?p=5627203#p5627203

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: