Pozývame:


Pi 19.5.2023
Košice @ Collosseum

BIB (USA), VOLE (CZ), PIPESH (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

BEŁKOT, BHP, PRAWO WYBORU, SCHRÖTTERSBURG (18.3.2023, Krakow @ Warsztat)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

KURVY ČEŠI, VOLE, PERLY SVINÍM, the WILDERNESS (28.1.2023, Vsetín @ Vesmír)

Najnovšia recenzia:

THERAPIST - Svet/lo slepých MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


GOODY FOODY NA CIBUĽKE A HRÍBOCH

Suroviny: 1 - 2 balení Goody foody. Ja som použil rezeň aj steak, ale vhodná je aj klasická sója, seitan, robi mäso atď.
- konzerva šampiňónov
- jedna cibuľa
- čili omáčka
- worčestrová omáčka
- kečup
- olivový olej
- soľ
- koreniny

Postup: Goody foody (alebo robi mäso, seitan atď.), šupni do misky, otvor konzervu šampiňónov, vylej šťavu a vykoť to tam tiež, cibuľu nakrájaj na kolieska a pridaj do misky, polej to všetko olivovým olejom, kečupom, čili omáčkou, worčestrovou omáčkou, osoľ, okoreň, aj trochu vegety môžeš, mleté čierne korenie, trebárs aj grilovacie korenie, bazalka, oregano atď. Všetko to poriadne premiešaj a daj aspoň na hodinu do chladničky, nech sa to trochu marinuje. Vyber panvicu s pokrievkou, nalej do nej trochu slnečnicového oleja, vysyp do nej celý obsah z misy a nechaj opekať, potom to môžeš prikryť a chvíľu dusiť. Ako prílohu som použil tarhoňu, ale je to v pohode konzumovateľné aj s kus kusom, qineou alebo ryžou.

Autor: Radim
Počet videní: 363

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: 1+Y+O
Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.01. 19:24
Mišo Štich:
Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)