Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CUKETA NA KARI

olivový olej
2 strúčiky cesnaku
1 ks cibule
½ az 1 celá čerstvá chilli paprička 3-4 ks cukety
soľ
kari
200/250 ml kokosového mlieka / smotany na šľahanie

Na olivovom oleji si orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a na kolieska nakrájanú chilli papričku. Ja väčšinou dávam polovičku, ale v pohodičke si doprajte aj celú. Ak je cibuľka už sklovitá, tak pridáme cuketu, ktorá je nakrájaná na také väčšie kúsky, aby sa nám nerozbila (cca tak 4,9x4,9 cm) počas varenia. Tiež ju trošku orestujeme, tak 4 minútky, a potom popražíme 2 čajovými lyžičkami soli a 1 polievkovou lyžicou kari. Premiešame sem-tam a restujeme ešte takých 6 minút. Nakoniec to zalejeme kokosovým mliekom alebou smotanou na šľahanie a miešame do zhustnutia. Výborne to chutí s klasickou ryžou, ktorá celkom zjemnuje chuť. Gud apetit ! ;-)

Autor: PissMasterka
Počet videní: 817

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: I+K+S
Správa:

#7433 bukowski @ napí­sal/a: 30.06.2018 11:30:54
vyskúšam

Zaujalo nás:

Posledné komentáre: