Pozývame:


Pi 19.5.2023
Košice @ Collosseum

BIB (USA), VOLE (CZ), PIPESH (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

ONDREY ZINTAER, RYOSUKE KIYASU (13.3.2023, Prešov @ Libresso)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

KURVY ČEŠI, VOLE, PERLY SVINÍM, the WILDERNESS (28.1.2023, Vsetín @ Vesmír)

Najnovšia recenzia:

THERAPIST - Svet/lo slepých MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


CUKETA NA KARI

olivový olej
2 strúčiky cesnaku
1 ks cibule
½ az 1 celá čerstvá chilli paprička 3-4 ks cukety
soľ
kari
200/250 ml kokosového mlieka / smotany na šľahanie

Na olivovom oleji si orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak a na kolieska nakrájanú chilli papričku. Ja väčšinou dávam polovičku, ale v pohodičke si doprajte aj celú. Ak je cibuľka už sklovitá, tak pridáme cuketu, ktorá je nakrájaná na také väčšie kúsky, aby sa nám nerozbila (cca tak 4,9x4,9 cm) počas varenia. Tiež ju trošku orestujeme, tak 4 minútky, a potom popražíme 2 čajovými lyžičkami soli a 1 polievkovou lyžicou kari. Premiešame sem-tam a restujeme ešte takých 6 minút. Nakoniec to zalejeme kokosovým mliekom alebou smotanou na šľahanie a miešame do zhustnutia. Výborne to chutí s klasickou ryžou, ktorá celkom zjemnuje chuť. Gud apetit ! ;-)

Autor: PissMasterka
Počet videní: 728

Pridaj komentár k receptu:

Meno:
Email:
Antispam: M+J+A
Správa:

#7433 bukowski @ napí­sal/a: 30.06.2018 11:30:54
vyskúšam

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.01. 19:24
Mišo Štich:
Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)