Pozývame:


Ut 19.7.2022
Lovčica - Trubín @ Iba pohoda pub

ONA SNOP (UK), FAMILY VACATION (USA), DADCARE (SK), SANGRE DE IDIOTAS (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

Izero Hardcore Fest 2022 (17 - 18.6.2022, Pobiedna)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

INCRIMINATE, LIFECRUSHER, SPY (13.6.2022, Bratislava @ Kulturák)

Najnovšia recenzia:

GOVERMENT BADTRIP - Demo MC

Najnovší cestopis:

OTRAS (Rakúsko, Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river winter

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MONDO GECKO / TIME OF MY LIFE 7"

Autor: Masskillah | Počet videní: 887

Totalitarianism still continues
Adrik na mňa uvalil celkom milú povinnosť zrecenzovať tento multikontinentálny split, takže sa môžeme do toho pustiť. V prvom rade musím pochváliť fakt vymakaný obal s Mojžíšom v tričku Black Flag s ľahko heavymetalovým odórom v peknom farebnom prevedení. Konečne slovenská doska, čo vyzerá k svetu. Okej teraz k hudbe. Môžeme začať u domácej party TOML. K ich muzike mám troška zvláštny postoj, jednak ma naživo bavia, ale z dosiek ma to nikdy extra nechytilo, asi preto, že hrajú takú modernejšiu odnož oldschool hardcoru, pričom ja mám radšej primitívnejší sypec prezentovaný napríklad Reaching Forward, Time X alebo našimi domácimi The Flame Still Burns. Kamzíci tu majú tri skladby s dobrým zvukom. Prvá „People make my dad mad“ má dosť nudný začiatok, ale potom sa pekne rozbehne, druhá „You really annoy me“ je klasický time of my life ako ho poznáme (páči sa mi ten gitarový riff v slohe) no a tretí song „U nás doma“ je krátka ale parádna antikotlebovská pankovica, ktorá sa ma chytila asi najviac. Na škodu mi príde, že na ich strane bookletu je nasekaných kopec zbytočných chýb (niekto by to mohol prečítať predtým ako sa to vytlačí hm?). Prejdime na izraelskú stranu. Prvé čo si milý poslucháč všimne je o hodne špinavší a zbustrovanejší zvuk, ale mne sa to tak páči takže no problem. Skladieb je tento krát 5 a striedajú sa rýchle hardcorovejšie výsypy v štýle Reproach s viac crossoverovejším soundom v štýle povedzme D.R.I. Hudobná stránka je podporená správne ujebanými vokálmi. Jeden song je navyše venovaný kofole, môjmu obľúbenému zubožravému nápoju (a pravdepodobne aj Marekovi Marchinovi). Tu nemám čo vytknúť, tvorba „geckov“ sa mi veľmi pozdáva, a o gól vyhrali celý zápas (nech žijú športové metafory haha). Každopádne sa jedná o veľmi podarený split hodný podpory.
Spread the Thrash!!!

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Y+H+H

Správa:

#1847 dáša @ napí­sal/a: 26.04.2010 10:24:01

zvláštny obal je trochu mimo hc/punk obalov, ale práve tá netradičnosť sa mi páči.. keď to ľudia videli u mňa v distre, tak hneď, že "a to čo je za metal?" hehehe... polodementný Mojžišov ksicht na obale treba vidieť... po hudobno/športovej stránke remíza, ale ešte som izraelcov nevidel naživo, čo dosť ovplyvňuje moje vnímanie kapiel, tam sú TOML dosť vysoko... antikotlebovská hitovka je jasná a tiež riff v "Tatkovi" je popiči... čo sa týka chýb, je to trochu škoda, ale to je očividne chyba fontu (aj keď mi nie je celkom jasné, prečo si na to chalani nedali pozor)... jak vraví kubo, že čítať po sebe booklet neni pank.. lebo ozajstný pank je čítať to potom keď je to hotové s chybami, hehe... som si spomenul na všetky tie pankové ziny, s ktorých by Viktor dostal zástavu srdca :)))

#1846 Viktor napí­sal/a: 25.04.2010 16:28:03

Pekne, pekne.. ;) Dosku mam aj ja doma, chvalim. Celkom podarena praca po hudobnej stranke, len ma strasne jebu veci ako pojebane booklety kvoli fontu, pojebane nadpisy, grafika, gram. chyby a pod.. Neviem, asi som pedant ohladom tohto. No kazdopadne sa tym nic extra nepokazilo. Dosku mam kvoli hudbe a po tejto stranke som uplne spokojny.

#1845 kubo time napí­sal/a: 25.04.2010 14:51:39

vyjebane nuly nnovinarkse, ty do si? de mas klip? de mas album, jaky ty mas predaj?...ves kdo my sme, ...my sme KON... jaaaaaaj som sa pomylil :D :D :D

#1844 masskillah napí­sal/a: 25.04.2010 14:37:58

nevyhovaraj sa ty kokot setko si dojebal nikto vam uz dosku nikdy nevyda kvoli tejto fatalnej chybe:)

#1843 kubo time napí­sal/a: 25.04.2010 14:17:25

citat po sebe booklet neni pank !!!....chybaju tam pisemna to nie su ozajstne chybi sak som to aj wordom kontroloval...chyba fontu se vloudila

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

24.06. 11:33 Mišo Štich:


Paráda! Dík za tip.
GOVERMENT BADTRIP - Demo MC (recenzia)

20.06. 15:21 4X3L:


Velice dobrý album aj bez žánrové čistoty:)
DISTAX - Božská komédia 12" (recenzia)

26.05. 22:19 miro:


dobre ti to kuruje axc
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

17.05. 08:09 Mišo Štich:


Super, zaujímavá stránka. Dík za info.
(novinka)

10.05. 15:21 Zxxx:


za ten Slavin 9.5 si mozte podať ruky z našimi náckami z lsns a Kotlebom,to iste robili pred pár rokmi...hnus*a ze liberálny fašizmus nieje :-D mozte náckov dovzdelavat v nenavisti...
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

05.05. 20:08 Wrbo:


Mňa by len zaujímalo, že keby jeblo v hlave napr takému Orbanovi. Kedy by si nárokoval územie niekdajšieho Uhorska a začal by vyhlasovať, že tu operuje fašistická uderka Slovenskí branci, ..
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

04.05. 19:49 axc:


sheby to je snad otazka na mna nie na tvorenie domnenok od inych ;)ale ano mas pravdu tiez sa cudujem niekedy.rad zajdem precitat recky info o koncertoch a som rad ze to tu niekdo drzi pri zivote ps n ..
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

04.05. 15:18 Scheby:


Prečo sem vlastne ten axc furt lozí?
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

04.05. 12:42 anti:


axc: Chudacik sa v tom stracas. Uz si skusal vysoku skolu zivota?
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)

03.05. 08:23 axc:


to tomasisko tak to za chvilu budete hateovat aj SNP jak kotleba ?lebo okupacia a rus?niak sa stracam uz v tom antifasizme roku22 a ano su svedectva ludi z ukrajiny jak azov, usvit a podobny degenerov ..
ROZPOR - Hrubá sila 12" (recenzia)