Pozývame:

So 3.7.2021
Nitra @ Hidepark

SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MY O VLKOCH (SK), BLACK PASSENGER (SK), PLEŠATÁ ZPĚVÁČKA (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), PRISON OF MY LIFE (SK), BESNA (SK), FYASCO (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

NAZI TAMPONS, #POKORA (28.5.2021, Košice)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

INSISTENT - Disease CD

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


V.O.H. - SEN O ŽIVOTĚ CD

Autor: Moky | Počet videní: 691

PHR
Tak, túto bandu dostávam do rúk prvý krát a dosť sa na to teším, pretože booklet a názvy songov naznačujú, že to bude celkom slušné peklo! Tak to otváram a púšťam...a som z toho v piči!!!
Toto cd sa od začiatku nese v tempe kvalitného metalpunk/crustu a je cítiť vplyvy kapiel ako Törr o čom svedčí aj cover "kladivo na čarodejnice" od tejto kapely. Na CD nájdeš 14 songov, ktoré do teba budú sypať nekompromisné texty tak agresívne, že nezapochybujes o uprimnosti ani pri jednom z nich! Táto kapela ma fakt dostala a ja len dúfam, že budem mať šancu ich niekedy vidiet! Čo sa týka bookletu tak to je klasika..texty,ftoky a kontakty na kapelu. Dúfam, že táto kapela ma ešte prekvapí, lebo jak som už povedal toto cd ma dostalo jak málo čo! Takže ti to môžem len doporučiť!..PEKLO! Je kurva ťažké opisovať niečo, pričom som stratil slová! Toto musíš mať!!!

1. Intro
2. jsi to ty?
3. Touha přežít
4. Pohřbený ideály
5. Ach není tu není
6. Věčnost
7. Vostnatý dráty
8. Ťěžko pak vážit slova
9. 0:53 místního času. Vypuknutí nepřátelství
10. Pohrdání nenávistí
11. Utěk = cesta
12. Nepřítel státu
13. Na prodej
14. Kladivo na čarodejnice (Törr cover)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: S+Z+L

Správa:

#1792 lemmy napí­sal/a: 30.03.2010 10:38:51

jak tvoj nick :D

#1776 pohar napí­sal/a: 14.03.2010 00:07:49

teda recka :D

#1775 pohar napí­sal/a: 14.03.2010 00:05:43

jaky trapny report :D

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)