Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


REEKING CROSS / SANGRE DE IDIOTAS MC

Autor: Fog | Pridané: 22.6.2024 | Počet videní: 170

SSGC
Ktorá dvojica na Slovensku je v grinde najpovolanejšia, to vieme všetci. Jan a Rišo aka SANGRE DE IDIOTAS alebo polovica SEDEM MINÚT STRACHU. Majú tento štýl v krvi a pomaly všetkého, čoho sa dotknú, sa mení Midasovým dotykom na grindové zlato. Na spoločnom koncerte na Hájovni mi Rišo vkladá do ruky ich split s REEKING CROSS na kazete a aj keď to nie je s prísľubom recenzie, nedá mi niečo nenaklepať, aj keď nejde o najaktuálnejšiu nahrávku.

Takže, nejdeme to moc naťahovať, aby si nečítal dlhšie, než to počúvaš. Máme päť minút. Prvú stranu okupujú REEKING CROSS. Drum and bass noisegrind z Americka. Tam toto remeslo tiež fest vedia. Je to nekompromisne brutálne a nasypané. Nešetria ťa nič, dostrihané, až absurdne agresívne a tie klepačky sú na doraz a celé je to vlastne také nepríjemné, v dobrom slova zmysle. Hluk jak kokot a za pár sekúnd deväť rán brokovnicou do ksichtu. Z tohto sa ťažko pozbierať. Otočíš kazetku a jazda vo veternej turbíne pokračuje. Naši noisegrinderos SANGRE DE IDIOTAS hádžu do pľacu o dva songy menej, zvuk majú prehľadnejší, aj keď stále potrebne uhuhlaný a špinavý. Basa robí hlukovú stenu, ako keď padá bralo, pred ktorým neujdeš. Rišov hrubozrnný vokál bez textov je ošmirglovaný sadzami z pálenia diablovej kapusty a bublinkami vyberaného zlatistého moku, no a samozrejme do toho trčí Janova precízna hra a typický rytmičák naladený vysoko, nech je tam tá zbíjačka. Po pár minútach tiež všetko zdemolované. Krása toto.

Nuž, nejdeme viacej dišputovať. Výborný výplach na oboch stranách. Ak ľúbiš poriadny hluk, toto uspokojí všetky tvoje potreby. Však tomu daj tých päť minút a hneď bude zrejmé, či to ustojíš.

reekingcross.bandcamp.com sangredeidiotas.bandcamp.com

  1. Pestilent nemesis
  2. Dilapidated shambles
  3. The warmonger´s erection
  4. Forced diuresis
  5. The deafening sound of chewing
  6. Braindead
  7. The peeling scab of humanity´s fall
  8. Nuke this place
  9. Cadaveric spasm
  1. 00:43
  2. 00:13
  3. 00:14
  4. 00:25
  5. 00:09
  6. 00:11
  7. 00:22

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: B+K+F

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)