Pozývame:


So 26.6.2021
Košice @ Collosseum

TVÖ (SK), KOLÁRČIK & BAND (SK), BUG SPENCER (SK), APATHEA (SK), OTRAS (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

Forever Megashit XV. (11 - 12.6.2021, Bardejov)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

SEDEM MINÚT STRACHU / the WILDERNESS MC

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


GATTACA - U-LOCK JUSTICE 5"

Autor: Adrik | Počet videní: 598

High forehead
Kapela GATTACA nahrala v roku 2011 popri skladbe "Smrt jako jediný účel života", ktorá vyšla na split 7" s FLOWERS FOR WHORES aj cover amerického politického hard core punkového karnevalu R.A.M.B.O. Pamätám sa na to obdobie druhohôr, kedy po vonku lietali dinosaury s tričkami Lonsdale a oipankovými unity nášivkami (rok predtým ešte so zadovkami kapiel SPS a ODPAD), a kedy sme u mňa čumeli s otvorenými ústami na DVD z turné po Juhovýchodnej Ázii, ktoré bolo pribalené ako príloha k ich druhej LP "Bring it!". Kartónové tanky, meče, superhrdinovia a nepopísateľný bordel na koncertoch kdesi na dvore v ďalekej Indonézii pri 40°C. Neskutočný brutál!
DeeGee a Kočo túto skladbu, ktorá skončila v šuflíku, oprášili a cez leto vydali ako jednostranný fake picture disk. Viem, viem, väčšia zbytočnosť v tomto prípade by už bola iba jednostranná kazeta. Ale prevedenie tohoto vydania je famózne. Priesvitný plast s obojstannou nálepkou naozaj vytvára dojem pikčr disku. Kapsa z pekného hnedého kartónového papiera s textom, pokecom, zostavou a info o nahrávaní. Z jej vnútra okrem platne vypadne aj vyšívaná nášivka a celé to stráži laserom vyrezávaný a ručne číslovaný "visací zámok", v ktorom je zapichnutý hrdzavý klinec. Umelecká inštalácia.
A aby som nezabudol: Na tom plaste je aj muzika. Hudobne totalitär raw hard core. Počúvať toto niekde naslepo, tak devätim z desiatich straight edge vegánov ani len nepríde na rozum, že je to GATTACA.
Limit 30 kusov. Ber alebo potom neplač, že si musíš klince kupovať v železiarstve.

"For everytime i hear them say
get the fuck out of the way
I will defend my right of way
That heap of steel i´m gonna slay
I´ll thrash you i´ll bash you
I´ll kick in your doors
Break out your windows
And scratch your paint
Apologize for oil wars
Apologize for polluting my air
In some cases cars are ok
But when I´m on the street
You´re all my enemies
"

gattaca.bandcamp.com

  1. GATTACA - U-lock justice

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: D+O+2

Správa:

#7634 Mišo Štich napí­sal/a: 13.09.2019 21:06:54

K tým R.A.M.B.O. Boli chvíľu takou vychytenou (a trošku aj precenenou) kapelou. Aj s tým ich papundeklovým eqipmentom. Prvá doska im vyšla na 625, druhá na Havoc rec. Hrali aj tu, tuším že rok 2004 to bol, hrali nejaké koncerty v Čechách a aj v Blave, na Garáži. Predskakovala im tam mladá, začínajúca kapela Beton. Zdá sa mi, že to bol vtedy vlastne ich prvý koncert vôbec.

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

15.06. 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)