Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


HIBAKUSHA / VETO 7"

Autor: disbeat161 | Počet videní: 825

Totalitarianism still continues
Po dlhšej dobe som opäť oprášil klávesnicu počítača a idem napísať čo to o sedempalci, ktorý nedávno vyšiel okrem iných labelov aj na labely kámoša Adrika z Košíc (totalitarianism still continues). kurvááá šak ja už neviem písať, tu preklepujem jeden prst cez druhý a len chyby opravujem, vidno že to pivo už začína ukazovať svoje dopady, už mi jebe, ale piť neprestanem, sľubujem. no nič prvých púšťam VETO. Nedávno sme s nimi s Roxorom hrali v Rožnove pod radhoštěm, tam sa mi to ľubilo moc, a teraz tomu nie je inak. Úplne zabitý nástup, fakt ma ten začiatok dostal a už to ide ako motorová píla cez tvoju prepitú hlavu. Žiadne sa osieranie s nejakými pomalými sračkami, Iveta nekompromisne diktuje tempo a do hlavy mi to jebe o sto šesť bratu či sestra. Nebudem ti tu mazať med okolo pusy, proste mám tu rýchly crust core, ako ho v dávnych dobách vedeli pekne zahrať napríklad majstri Disrupt, tvrdé útoky na moju lebeň, v ktorej doznievajú ešte zvuky odpitého víkendu ma nenechávajú chladným a keby tu neležal brat v posteli tak si prisám piči dám aj pogo síce idem sa ho spýtať či si nedá so mnou, možme si dať aj skoky z postele, sa budeme chytať navzájom. No nič každopádne skvelý výkon, 3 songy končia, ja to púšťam znova. takže určite do toho treba isť bez nejakých okolkov a bez strachu, že zapadneš prachom, keď sa budeš nudiť. další kumpáni na holenie sú ostravský Hibakusha, už starí ostrieľaní harcovníci na tejto páchnucej scéne. More nástup a ja pysky otvorené, keby som neznal, že to Hibakusha, tak poviem na prvé tóny šak to je Agathocles do pičééé. No nič ideme ďalej a už mi je jasné že je to ostravské komando. Tiež podobne ako Veto sa tu s ničím neserú, sypú to tu do mňa ako z kalašnikova, žiadne omáčky milý priatelia proste streľba jak hovado. Oproti Veto ešte o kúsok rýchlejšie, v určitých pasážach, síce spomaľujú, to ma baví trocha menej, poviem pravdu, kedže ja som za to, že hrať treba rýchlo, ale tak to je len na malý kúsok a už sa to zase sype ako betón z domiešavača. Idéééš do pičééééé kurva crust jak poleno, sem tam pokorenený aj štipkou grindu, fajný zvuk čo chceš víc slyšet, či jak sa to spievalo v jednej skladbe. Takže piatym songom to končí, hluk doznieva a je čas si to pustiť znova čo ty na to vole. taakže toť asi vsjo k tomuto sedempalcu, myslím že to stojí za to, podporiť to, kapely si to určite zaslúžia. vyšlo v kooperácii viacerích labelov, myslím, že zohnať sa to bude dať všade, určite to skúste u Adrika, ten má aj tak najlepšie distro hehe. boha jak šplhám. Už som podlízavý jak ten pes. no nič, čus blus, športu zdar a poď na pivo lebo ti najebem.

01. Hibakusha - Holokusha
02. Hibakusha - Holocaust
03. Hibakusha - Holomrdi
04. Hibakusha - Holor
05. Hibakusha - Holosrmt
06. Veto - NIkdy zpět
07. Veto - Mírová
08. Veto - Prokletí doby

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 8+B+4

Správa:

#174 disbeat161 napí­sal/a: 26.06.2008 22:33:00

pre turca:bratku,v pivnici znas co jedine mozme robic,uz nepamatas na nasu seansu?uhorečky a vinko heheh.si myslim ze vtedy sme boli riadny domaci kutilovia.ale skor uz nam z toho chlastu jebe natolko,ze je cas bud pit este viac,nech si to aspon nepamatame,alebo to zavesit na klinec kym je cas a kym nevypatrame jak pišta hurta

#173 turco napí­sal/a: 26.06.2008 17:36:00

CI BOHA, ZIVO SI VIEM PREDSTAVIT JAK POGUJES DOMA S LUKASOM, HE HE HE HE. SKONCI TO ISTO V PIVNICI, HE HEH E HE. SICKE PILY TREBA NAOSTRIT A S NICIM SA NEJEBAT, KURVA DO PICE!

#172 disbeat161 napí­sal/a: 24.06.2008 12:24:00

pre strejda edge:nič sa neboj,keď niekto zdenu vydá na vynile,recenzia sa tu určite objaví.potom ale aj ty budeš musieť splniť svoje slová a kúpiť to!! :D

#171 strejda edge napí­sal/a: 24.06.2008 11:48:00

No kokos fajneee..keby si zrecenzoval aj zdenu studenkovu ta kupim;]

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)