Pozývame:


Pi 3.2.2023
Košice @ Collosseum

HUTA PLASTIKU (Poľsko) TVOI POSTOI (SK) FUKOTY (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovšia recenzia:

MORBID ANGEL DUST - Retaliation EP MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


HUMAN HUMUS - THE OBLIGATORY STRUGGLE CD

Autor: Fog | Počet videní: 702

L´inphantile collective
Okolo HUMAN HUMUS bolo dlhší čas ticho. Niežeby prestali fungovať, len prírastky do rodiny, rôzne pôsobiská členov kapely či samotný život troška postihol ich fungovanie. Každopádne ale hrať neprestali, čo je dobre. Na našej pôde nemáme veľa grindcore kapiel, bola by škoda o nejakú prísť. A hlavne o túto.

V Poprade sa ale stále tlačí na pílu. HUMAN HUMUS idú ďalej, silnejší než predtým. Dôkazom je novinka, druhý album "The obligatory struggle", ktorý vyšiel v CD verzii u Ossieho v rámci labelu L´inphantile collective. Chalani nestrácajú nič zo svojej beštiality a agresivity. Intro plus desať totálnych nájebov ti ukáže, kde je sever. Grindcore, kde sa nejde ďaleko po ranu, ale na druhej strane sú tam aj typické Andrejove gitarové vsuvky, takže sa nemotáme v monotónnosti. Je to vyvážené, nápadité, identifikovateľné a nesmierne nasraté. Čo song to rana boxerom do spánku. Zvuk je hutný a  drsný. Tracky doslova útočia z reprákov. Povedal by som, že kapela pomaly, ale isto, nachádza svoj sound a ksicht.

Iždo a spol dali dokopy, napriek podmienkam, v ktorých fungujú, silný album. Hráčsky, muzikantsky, zvukovo. Prakticky po každej stránke. Napriek štvorročnej pauze sypú s intenzitou vybuchujúcej benzínky. Tak zober kanister s benzínom a zastaň si do radu. Deštrukcia zaručená.

humanhumus.bandcamp.com

  1. Bureaucratic poetry
  2. World peace the third
  3. The other side of freedom
  4. Searching for lies
  5. The executors (of unquestionable authority)
  6. Soul plague
  7. Victimless crime
  8. Bounce about (yourself)
  9. Consumers rendez-vous
  10. Violence priest
  11. Alarm

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 7+R+Q

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

26.01. 22:36 Prasiak:


Diskomiňo Pípeš nikto nič?
PIPESH (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

17.01. 13:05 Spikey:


Dobry report ale blednú iba v Lucenci!
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

13.01. 15:13 shupo:


zaujimavy typ reportu boha tam. ani neviem, ci to bolo dobre posadene, ale hadam ste pobledli trocha.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

10.01. 19:03 fog:


dzivy report koco. pis viacej.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 10:18 boiler:


ta fajne
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 09:06 deegee:


Še ci tu nepáči ta ic sebe tam žic!
https://www.youtube.com/watch?v=i2aO3NOvXbk
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

03.01. 19:24 Mišo Štich:


Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)

27.12. 14:26 Scheby:


my ďakujeme!
16.12.2022 HEVER, MAKEXPEACE, INCRIMINATE Bratislava @ Weranda (report)

19.11. 20:27 Limomada :


Pro mě kultovní nahrávka, v 93 jsem ji měl ve walkmanu nonstop
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)

01.11. 22:02 Wrbo:


Je tvoja Dášo, nikto sa neozval :-). Ak budeš vedieť o niekom, kto pôjde okolo BB/ZV, tak sa ozvi a hodím mu/jej ju :-)
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)