Pozývame:


Pi 3.2.2023
Košice @ Collosseum

HUTA PLASTIKU (Poľsko) TVOI POSTOI (SK) FUKOTY (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovší rozhovor:

TEUFELSMAUER

Najnovší report:

MALERBÆ, REVERIE, ØJNE (6.1.2023, Fontanafredda @ Astro)

Najnovšia recenzia:

MORBID ANGEL DUST - Retaliation EP MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Stop and go fest 2022

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


MAGRUDERGRIND - II 12"

Autor: Fog | Počet videní: 466

Relapse
Dlhšiu dobu okolo MAGRUDERGRIND ticho. Od poslednej dosky uplynulo zopár rokov, odišiel bubeník, chvíľku hybernovali: Našli bubeníka, dali dokopy materiál, nahrali, vydali album a sú zase na ceste a v plnej sile. Odkedy bol album online, rotoval mi v reprákoch a slúchadlách dookola. Nielen preto, aby som mal prehľad, čo na koncerte zahrajú. Ale preto, lebo je to proste tlak. Kúpa LP pri koncerte povinnosť.

Štartujeme bez intra, spätná väzba (chalani radi) a hneď sypačka. Do pár sekúnd si v obraze. MAGRUDERGRIND je naspäť. S tým, s čím si ma získali. Neskutočne špinavé, hutné, rezavé gitary, opatrené čistým zvukom, ale nie kryštalickým, takým tým ničivo prehľadným. Pekne počuješ, čo sa deje, ale valcuje ťa to. Nech to znie ako chce paradoxne. Bicie to nabaľujú do agresívnych nátlakov, sypačiek, ťažkých strednotempových masírovačiek. Nový bubeník Casey ide ako pán. Je to krásne odsypané. Iný typ hry, ale sadne to tam perfektne. Plus Aviho vokál a to je rukopis samo osebe. Konštrukcia songov top. Hardcore punková intenzita prudko naráža do grindcoru a berie so sebou najlepšie momenty power-violencu. Song strieda song a do teba to len jebe a jebe. Je to nezastaviteľné. Celý sound nahrávky kompaktná devastačná sila. Zvuk pán Kurt Ballou, zasvätení vedia, ostatní googliť.

Ešte by som mohol vychvaľovať do aleluja, ale žijeme v dobe, kde ťa od toho delí jeden klik. Vypočuj, to je najlepšie. Tento album na seba nechal čakať nejaké roky, ale to je asi len dobre. Lebo je výborný. Jedna veľká nálož na tvoje uši. 17 songov tebou preletí za 23 minút a tam ostaneš pri gramofóne bledý.

magrudergrind.bandcamp.com

  1. Imperium in imperio
  2. Divine dictation
  3. The opportunist
  4. Relentless hatred
  5. Sacrificial hire
  6. War for resources
  7. Black banner
  8. Hara-kiri
  9. Stale affairs
  10. Regressive agenda
  11. Incarceration state
  12. Unit 731
  13. Icaro
  14. Husayni / handschar
  15. Pharmacide

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: I+F+B

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

26.01. 22:36 Prasiak:


Diskomiňo Pípeš nikto nič?
PIPESH (Slovensko) (predstavujeme kapelu)

17.01. 13:05 Spikey:


Dobry report ale blednú iba v Lucenci!
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

13.01. 15:13 shupo:


zaujimavy typ reportu boha tam. ani neviem, ci to bolo dobre posadene, ale hadam ste pobledli trocha.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

10.01. 19:03 fog:


dzivy report koco. pis viacej.
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 10:18 boiler:


ta fajne
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

09.01. 09:06 deegee:


Še ci tu nepáči ta ic sebe tam žic!
https://www.youtube.com/watch?v=i2aO3NOvXbk
6.1.2023 MALERBÆ, REVERIE, ØJNE Fontanafredda @ Astro (report)

03.01. 19:24 Mišo Štich:


Super, dúfam že to bude kasaštyk!
(novinka)

27.12. 14:26 Scheby:


my ďakujeme!
16.12.2022 HEVER, MAKEXPEACE, INCRIMINATE Bratislava @ Weranda (report)

19.11. 20:27 Limomada :


Pro mě kultovní nahrávka, v 93 jsem ji měl ve walkmanu nonstop
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)

01.11. 22:02 Wrbo:


Je tvoja Dášo, nikto sa neozval :-). Ak budeš vedieť o niekom, kto pôjde okolo BB/ZV, tak sa ozvi a hodím mu/jej ju :-)
APATIA - Bóg, honor, ojczyzna faszyzm 12" (recenzia)