Pozývame:


Ne 30.6.2024
Košice @ Collosseum

WHORESNATION (FRA), ENDORPHINS LOST (USA), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #7 / 2015

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


EVISORAX - GOODBYE TO THE FEAST ... WELCOME TO THE FAMINE 12"

Autor: Fog | Počet videní: 556

Bones brigade
Dostrihaný grindcore môžem. Angličania takí vedia produkovať, stačí si vybaviť the AFTERNOON GENTLEMEN alebo nebohých NARCOSIS. Bože, čo tí už hrali. Kto od nich počul ich LP "Romance" vie, že tá nahrávka nemá obdobu. A majú svojho pohrobka. EVISORAX. Chalanov som bookoval na ich ceste s WORMROT a poznám sa s nimi (moc fajn maníci), hrajú kruté showky (audioteror), boli aj na poslednom OEF (už s novým vokalistom, aj keď na nahrávke je pôvodný). A môžem napísať kopec ďalších vecí. To ale nie je dôvodom na recenziu.

Tým dôvodom je hlavne ich muzika. Ako som naznačil, je to dostrihané. V  podstate to je najväčšou silou tejto muziky. Moment prekvapenia, ktorý číha za každým rohom, pripravený dať ti roxorom cez temeno. Muzika je agresívna a besná, ale hlavne nevypočítateľná. Kopa vyhrávok, breakov, stopiek. Dizonančné pocity z celej rytmiky. Do toho sem tam spomalia a nadelia statočnú strednotempovú masáž. Masívne gitarové riffy, ktoré ťa pohltia celého. Basa ti ani nechýba. Vokál pestrý, pri kričaní na hranici znesiteľnosti, čistá temnota. Originálne nápady, netypické gitarové postupy, šialené konštrukcie skladieb. Zahraté na doraz. Až na jeden dlhší moment ťa to nenechá uvoľniť sa, stále to do teba hustí. Celé ťa to nakoniec pokrúti do klbka. A to je to len 7 skladieb. Skrotený grindcorový chaos.

EVISORAX šlapú po svojej vlastnej ceste. Hrajú netypickú, náročnú a psychickú muziku. Ale rozhodne vedia, čo robia. Stačí si vypočuť tento album a budeš na jasnom. Ak ti takéto hudobné strihy zohrejú srdiečko, moc by som ich potom neobchádzal. Takýchto kapiel tu veľa nebehá.

  1. Greedy pig
  2. Bloody fucking blisters
  3. The last horrendous concubines
  4. Locust breeders
  5. End user: director’s cut
  6. So many fat people, during the famine
  7. All the best bits, they left out of your death

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: I+K+G

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)