Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


WATER TORTURE - COLLECTION 12"

Autor: Fog | Počet videní: 554

Dead heroes
WATER TORTURE bolo meno, ktoré sa okolo mňa furt nejak motalo. Vedel som o nich, registroval som ich, ale nahrávky ma obchádzali. Nedá sa veď všetko stíhať. Keď som na OEF zbadal za priaznivú cenu veľkú platňu, ktorá obsahovala všetky ich hlukové záznamy, bolo evidentné, že inak ako kúpou to dopadnúť nemôže. Takže sa konečne môžem sa v tomto pover-violence z Buffala troška pohrabať.

Za prvé mocne oceňujem túto kompilačku tým, že je na nej kopa nahrávacích sessions. Neviem, či je to fakt kompletne úplne všetko čo nahrali, ale je toho požehnane. Ostatne, ani som po tom extra nepátral, čo som pokukal blogspoty, je tam toho rozhodne drvivá väčšina. Takže z komplexného hľadiska táto kompilačka spraví pekný prehľad o kapele. Ale podstatné je to, že tie nahrávky sú brutálne a režú gule. Vydunený, maximálne agresívny power-violence. Samozrejme má svoje ťahavé momenty, tak typické pre túto muziku. Vyvážené je to ale famózne, celý mix je jedna natlakovaná porcia extrémneho hardcoru. Skombinované priamočiare, ale účinné postupy z kade treba, trieskačky v rôznych tempách pomiešané s pomalými krájačkami. Intenzita na doraz. Preložené šialenými noise zvukmi a samplami. Hutný zvuk. Dynamické a úderné, útočné až besné, správne dostrihané. Veľa intenzívnych a nekompromisných songov. Namierené priamo na teba.

Môžem teda všetko spokojne uzavrieť s tým, že od WATER TORTURE už mám nahrávku. Vlastne nahrávky, aj keď pod jednou ihlou. Nie som zberateľ masturbant, takže mi tákato varianta úplne vyhovuje. Kto má rád ich muziku a nemá žiadny nosič, prípadne len kus dva, a chce doplniť ... toto je tvoja platňa. Výborná kompilačka za rozumnú cenu, ktorá obsahuje, čo treba. Môžem len odporučiť.

  1. Amber vapor
  2. Cursed
  3. Death to all the world
  4. Erased
  5. Grey
  6. Enslaved
  7. Stationary
  8. Numb skull
  9. Intro
  10. No vaccine
  11. Human slave
  12. Esa - n - dem
  13. Life is pain
  14. Exposure
  15. In response to
  16. Planetary disease
  17. H.I.W.T.H.I.
  18. Untitled
  19. Everyday delusion
  20. White noise spotlight
  21. No trophy
  22. Home sick
  23. Black blood
  24. Alone always
  25. Common standard
  26. Mind fires
  27. Attn: starved
  28. Living hell
  29. Mechanical disfunction
  30. Restart disaster
  31. Do it yourself
  32. Walls (cover SIEGE)
  33. All in all
  34. Vacant sound
  35. Contaminate
  36. Un-sanitize
  37. Projection
  38. Excrete - reproduce
  39. Not seen
  40. LPE
  41. Killorder
  42. Populus
  43. Dead fields
  44. For nothing
  45. Synthetic waste
  46. Self preserve
  47. Medicate
  48. Complete collapse
  49. Confine
  50. Demise
  51. Trainwreck
  52. Drowning
  53. Blackout
  54. Resistant

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: S+R+F

Správa:

#6562 fog napí­sal/a: 10.11.2015 19:36:01

nemas za co ondra. ta LP je super, dobra kupa. ideal pre prokrastinatorov ako ja :) zajtra vyjde aj recenzia na fissure/gets worse. ak budes chciet zrecenzovat aj ine veci, kludne napis fatgrinder@gmail.com

#6561 ondra_dead heroes @ napí­sal/a: 10.11.2015 19:11:10

diky za recku ;-)

bohuzel to Water Torture pred nejakou dobou zabalili, tazke kdo je prosvihl v Pardubicich nebo kde to v CR hrali udelal obrovskou chybu! Nazivo to bylo vyborny ........... R.I.P. 2015

ave

#6560 drrrrrro napí­sal/a: 10.11.2015 06:44:33

Po tejto kompilacke poskulujem tiez. Predsalen mam pocit, ze to co robili ciastkovo na rozne single, vzdy do toho isli s novymi napadmi. Ta kapela rozhodne prichadza so zaujimavym zvukom. Vydali aj samostatne LP ale to je nuda nuda nuda (podla mna samozrejme).

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)