Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


IRON - MIDNIGHT RAIDS 7"

Autor: Fog | Počet videní: 554

Lösa Boliner
Na IRON mám akúsi smolu. Spoznal som túto kapela pomerne nedávno, už mali za sebou dávnejšie koncert v BA, takže pochopiteľne som tam nebol. Tento rok boli na Fluffe, ale nedá sa byť všade a do Ostravy mi to na nich po fesťáku tiež nevydalo, tak mam na nich koncertne smolu. Chuť som si ale napravil nedávno týmto aktuálnym sedempalcom, nuž podelím sa o dojmy.

IRON sú dosť politická a názorová kapela, tomu je podriadená lyrika aj fungovanie celej kapely. Je jasné, že hudobne teda pôjde o príklon k starším vetviam hardcore/punku. Zvuk je drevený, postavený na dynamike a údernej rytmike, ktorú sprevádza riffujúca gitara a navrieskaný vokál. Proste staršia škola, samozrejme aj nálady a melodika sa tam vtesná, Škandináviu v krvi nezaprieš. Muzikantsky pestré, s vlastným feelingom a soundom. Táto kapela nie je ďalšia z kopírok, ale má svoj spôsob, ako hrá a dá sa v tej záplave identifikovať. Preto ich mám rád. Sedempalec obsahuje 5 songov, kvalitatívne vyvážených a v duchu toho, čo IRON produkujú aj na iných svojich počinoch. Je to jednoducho povedané, kvalitná niekoľkominútová hardcore nahrávka.

Neznalým odporúčam teda túto kapelu prevetrať. Kľudne aj cez tento asfalt. Nič mu nechýba. Ak neprijímaš myšlienku, že nové kapely majú čo ponúknuť, nie vždy sa riadia len momentálnymi trendami, práve táto banda môže veľmi rýchlo zmeniť tvoj názor. Hardcore/punk jak lusk.

xironx.bandcamp.com

  1. Intro mosh / Money is a sign of poverty
  2. Drugfree resistance
  3. The flood
  4. Perv pride
  5. Will to power

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 2+X+T

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)