Pozývame:


Ut 16.7.2024
Žilina @ Hájovňa

ECOWAR (Austrália), CTIB (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

HABAK, MOIRA, ŚMIERĆ (29 - 29.6.2024, Żelebsko)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


HIBAKUSHA / HIROSHIMA NIGHTMARE 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 744

Raw zine
Rok po vydaní smrtiacej LP "Pandora", ktorá bola plná grind punkových výbuchov, zaliezla neúnavná HIBAKUSHA opäť do štúdia, aby nahrala ešte ostrejší materiál. Sedem naozaj pichľavých minút, ktoré pripomínajú výročie jednu z najväčších, ak nie najväčšiu, sračku, akej sa dopustil človek. Názvy skladieb by sa hodili skôr do repertoáru nejakej dbeatovej karbobrúsky, ale je to stále ten starý dobrý grind punk s vrieskotom, ktorý ak chceš, tak rozumieš. Teda ešte viac grind a viac punk. Áno aj punk, hoci s nimi už nebrúsi Dan (TUPAK AMARU, ROSA PARKS, HLEDÁNÍ atď. atď.), svoj rukopis zanechal na doske v podobe artworku. Vieš si predstaviť, že by si prežil zhodenie bomby, akú dovtedy nikto nevidel? A o tri dni by si to zažil v inom meste opäť? Nepredstaviteľné? Nemožné? Zoznámte sa s Cutomu Jamaguci-m. "Fatman" a "Bockstar" sú o Nagasaki: "Jedno peklo nestačilo, museli se pojistit. Po třech dnech zas ve vzduchu s tlusťochem ve svém břichu." O čom je desaťsekundovka "Hiroshima nightmare" si domysli, nebudem ti hovoriť všetko, a "Trinity" je o tom, čo tomu všetkému tri týždne predtým predchádzalo. HIROSHIMA NIGHTMARE tu majú tiež nahrávku z roku 2014, ale v podobe jedného dlhého songu. Oproti starším veciam je to viac metalovejšie (prevláda thrash) a vyhranejšie, ale na môj vkus až zbytočne roztiahnuté. Aspoň že spev ostal v rovnakej vrieskajúcej, ale zrozumiteľnej polohe. Narozdiel TGV vlaku na A strane je toto ručný koľajový vozík. 13 labelov a 300 kusov. Ber kým je!

hibakusha.bandcamp.com
bandzone.cz/hiroshimanightmare

  1. HIBAKUSHA - Cutomu Jamaguci
  2. HIBAKUSHA - Fatman
  3. HIBAKUSHA - Bockstar
  4. HIBAKUSHA - Hiroshima nightmare
  5. HIBAKUSHA - Trinity
  1. HIROSHIMA NIGHTMARE - Megatma

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: H+X+D

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)