Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


SLANDER - THE RUSH 7"

Autor: Fog | Počet videní: 661

Grains of sand
Minulý rok na jeseň sme cestovali na Outcasst fest 2 do KE. Už v aute som bol kolegiálne kamošom upovedomený, že títo Taliani budú náklad. Neklamal, u mňa najlepšia kapela toho večera. Naisto som zakúpil sedempalec, ale keďže som o pár dní nato odcestoval mimo SR, na recenziu vinylu (aj koncertu) som nejak nepomyslel. Teraz je čas to napraviť a pripomenúť si tento kotúčik. SLANDER sa sem totiž chystajú opäť a zahrajú na tohtoročnom Ffud feste. A rozhodne to treba vidieť.

Na pekný zelený sedempalec sa vošli intro a štyri songy, všetko zabalené do jednoduchého obalu s ručne robeným coverom a jednou tvrdou stránkou s  textami. Tieto graficky minimalistické, šikovné a štýlovo prevedené veci sa mi páčia čoraz viac. Podstatnejšia je ale samozrejme muzika. Zapneš to, pomaly sa rozbieha a zosilňuje intro, prechod a hneď facka. Útočný, zbesilý hardcore, ktorý si drží neskutočne živelné tempo. Je to ťažké, bije ťa to, ale je to svižné a bije ťa to s ľahkosťou. Pohon na plné gule, gitary ťa fackujú a vokály ako keby zvláštne napäté, ale posadené a útočné. Žiadne prekomplikované nápady, úderné a frontálne hardcore útoky. Dokonca keď po obrátení strany na prvom songu stavajú na pomalšom tempe, je to hutné jak sviňa. Neskutočný drive. Uplynie to rýchlo, ale o to viacej si tento vinyl pokrútiš.

Táto nahrávka zachytila presne energiu a feeling, ktorý som mal pri ich show. Preto ostáva len dodať, že pozri bandcamp, vypočuj si to, prípadne objednaj, ak máš toliar navyše. A hlavne, dojdi si to pozreť na FFUD kamárat, lebo toto bude stopercentne jeden z najväčších nákladov. Už teraz mi tečie slina.

slanderhc.bandcamp.com

  1. SLNDR
  2. Scars and ashes
  3. Empty pod
  4. Steep slope
  5. The rush

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: F+O+A

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)