Pozývame:


Ne 17.3.2024
Košice @ Collosseum

NONCONFORMIST (SK), PRACH (SK), NERVA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

SANGRE DE IDIOTAS, PROUDHON, CIVILIAN THROWER (25.2.2024, Košice @ Collosseum)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE (28.2.2024, Brno @ Sibiř)

Najnovšia recenzia:

OFFSIDE REIDARS - This is now 7"

Najnovší cestopis:

SAMORAST (Čechy)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Srbská vzbura #3.14 / 2011

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BULLBOXERS - BLOODY ROCK N ROLL CDr

Autor: Adrik | Počet videní: 794

Brutal records
Pred niekolkymi dnami vysiel pod hlavickou bratislavskeho labelu Brutal records druhy pocin popradskej kapely The bullboxers. CD bolo nahrane v martinskom studiu Kobka, co urcite pridalo na kvalite nahravky a je multimedialne, obsahuje 10 uplne novych trackov (viac ako 30 minut muziky), na multimedialnej stope najdete videoklip venovany hipisakom a ponuku Brutal records distra v .. Pokial ste este nemali moznost spoznat tychto Popradcanov a milujete klasicky punk rock strihu 77, tak by ste tak mali ucinit v najblizsej dobe. Nie nadarmo sa CD nazyva aj Bloody rock n roll. Cele sa totizto nesie v rock n rollovom duchu kapiel Adicts a miestami aj starych Ramones. Piesne su spievane su spievane aj po anglicky aj po slovensky, dokonca vo vacsine pripadov zmiesane. Texty pojednavaju o kazdodennom zivote a radostiach .. ale najprv pekne po poriadku. Po kratsom instrumentalnom intre "Action" sa na vas zacne valit len a len "loud" rock n rollova muzika. Anglicky song "Saturday night", ktora je ako uz naznacuje nazov o sobotnajsich veceroch dnesnej mladeze a o vsetkom, co k tomuto veceru patri. Zaujimava piesen je "When you are a hippie..". Opat ako svedci nazov, je o cudnom sposobe zivota hipisakov a ich ryzovych idealoch. (Pokial ste videli videoklip, tak uz viete ako ten hipisak dopadne :) Oslavy punk rocku a zivotneho stylu najdete v piesniach "Vivat 77" a "Punk rock is my addiction". Prva mi dost pripomina kapelku Adicts. O curakov a pre curakov je tu slovenska piesen "Curak". Do vod psychobilly zachadzaju songy "Streethorrorshow" a rovnomenna "Bloody rock n roll". Konecne aspon pokusy na Slovensku o nejake psychobilly, kedze tu mame "mnoho" kapiel, ktore hraju hraju psychobilly a podobne styly. CD uzatvara skladba "V tieni inych", ktora odkazuje neprajnikom, ze Bullboxers nie je ziadna lacna kopirka .. Bloody rock n roll mozem len a len odporucit vsetkym priaznivcom rock n rollu!

01. Intro (Action)
02. Saturday night
03. Like a Sheena
04. When you are a hippie ..
05. Vivat 77
06. Curak
07. Streethorrorshow
08. Bloody rock n roll
09. Punk rock is my addiction
10. V tieni inych

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: 6+T+7

Správa:

#118 Marki R napí­sal/a: 20.06.2007 14:59:00

Barbie si boss !!!len tak dalej

#117 CicushQa napí­sal/a: 15.05.2007 21:13:00

hyperstenzia voči Barbiemu narasta.a recenzia je super :)

#116 kalit napí­sal/a: 21.04.2007 21:14:00

Este nikdy som nevidel taku trapnu kapelu!!Je to o nicom a spevak je trapna imitacia Konyka!!Hamba vam....,

#115 77 napí­sal/a: 05.03.2007 08:34:00

objednal som si to cd a fakt to stoji za to.je to suprove.chlapi drzte sa.len tak dalej.vivat 77

#114 Marián napí­sal/a: 23.02.2007 14:47:09

...no len toľko, že horší a myšlienkovo nudnejší klip som v živote nevidel...

#113 barbie napí­sal/a: 24.01.2007 11:19:00

Diky za tuto recenziu! SAm by som to lepsie nevystihol. Vela zdaru teba aj punkgenu opat zas niekedy na drinku ! Hey ho Rocknroll!

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 12:26 deegee:


Dávam koment, aby sa z nástenky trocha vytlačili tie poruské nazi nazory zo štvrtej cenovej. A hej krásny report, Ojne oporúčam tiež zažiť v Itálii. Iný level.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

včera 10:37 fog:


tip-top report brasko.
28.2.2024 NICOTA, SNACKTHIEF, OJNE Brno @ Sibiř (report)

20.02. 01:49 Prasiak:


Jak sme sa na poslednu chviľu rozhodli, že tam ideme, tak sme sa najviac zjebovali na tom, že Samčo, boha, to zas bude. No normalne mi ten jeho set pripomenul (tiež som ho už dlho nevidel), že ..
17.2.2024 SAMČO, BRAT DÁŽĎOVIEK, TVOI POSTOI, UCHAFU, OTRAS Spišská Nová Ves @ Divadlo Kontra (report)

13.02. 10:01 TvojaManka:


Otec, ze ty tak trochu obdivujes Putina a zaroven tak trochu nenavidis demokraticke hodnoty? Pravdu ale mas, ze vela ludi zomrelo pre mocenske chutky tohto diktatora. A pritom by stacilo, aby nezautoc ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

13.02. 09:44 Bambulka:


Dedko, vsetkym jebe, len ty tu mas vysoku skolu zivota v odbore politologia a medzinarodne vztahy. Kto je vo vojne na ukrajine agresor? Rusko zautocilo na suverennu krajinu a ty tvrdis, ze sa mali vzd ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

12.02. 14:09 Scheby:


Rozpor hlasa Slava Banderizmu? :D dobre si sa opuscil, cenim nazor zo stvrtej cenovej
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.02. 21:16 Dedo jozef:


Skurveny Rozpor celé roky sa hrali na veľkých Antifakov a teraz tam Sláva Banderizmu.a vám to úplne jebe?aké obsadenie Ruskom a Koreou vy ste dobre ojebany západom,A choďte do piče s tými v ..
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

30.01. 15:35 adrik:


axc: Áno.
(guestbook)

29.01. 08:31 axc:


cuzz ten nonconformist bude povodna zostava na koncerte?
(guestbook)

15.12. 14:57 Peter:


Fajná recenzia a príjemne je, že autor priznáva, že nie je nestranný - tak potom je Dáša "stranný"? -)))
DISIDENT - Ľudské stroje CD (recenzia)