Pozývame:


Ne 30.6.2024
Košice @ Collosseum

WHORESNATION (FRA), ENDORPHINS LOST (USA), SUMA (SK)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

MASSA NERA, SNACKTHIEF (19.5.2024, Praha, Café Na půl cesty)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

GRIDE - Vyzobat CD

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #7 / 2015

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


SEDEM MINÚT STRACHU - OVERMASONNANIZATIONATED TWIST 5"

Autor: Adrik | Počet videní: 764

Core records
Asi ďalšia zbytočná recenzia na úplny hluk, hnis a kašel, ktorý reže iba hŕstke duševne vyšinutým jedincom, ale keď v poslednej dobe je to tu samý melodický nastajlovaný a nagélovaný rocknroll. Crust free, anarcho free, duty free a len samé osem minútové ironmaidenovské sóla a motorové hlavy. Robím si srandu, ale dlho tu už nebola recka na 7MS! Chýbalo tu to rozbitie okóv monotónnosti, odpútanie sa od každodenného zvyšovania HDP, roztrhanie drahého obleku, v ktorom chodíš do roboty, aby si si mohol tri minúty zahučať a rozbiť pritom nejakú atrapu basovej gitary a na ďalší deň si kúpil ešte drahší oblek. O bizardné formáty dnes už nie je núdza. Mať kedysi nejaký 5" alebo 6" bola celkom vzácnosť, dnes, hlavne vďaka kolegom rýpačom z Ruska, sa všade váľajú palce i prsty veľkostí akých len chceš. Na ich ceny sa mi dnes nadávať nechce, aj keď sa trocha smejem na etiketách pre mini CDr. Čo už, i tak sa dá. Do priesvitného podpivníka o štyridsiatich piatich kusoch je vyrezaná ďalšia časť nekonečného seriálu o porušení decibelového desatora. Aj keď je to pre mnohých vo svojej podstate stále (ne)kontrolovaný a opakujúci sa bordel, každá nahrávka je svojim spôsobom kúsok iná. Stále tam primontujú čosi nové. Dnes je to short fast & loud (ako keby hrali niekedy niečo iné) s jemnou príchuťou Japonska (šialenca MASONNA poznáš?) a outrom z A je to zahraným na harmonike. Ak si sám doma a chceš sa poriadne vyhučať z plného hrdla, neviem ti odporučiť nič lepšie. Odporúčajú aj desiati z deviatich psychoterapeutov.

sedemminutstrachu.bandcamp.com

  1. Part a
  2. Part b

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: O+F+N

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)