Pozývame:


Pi 10.5.2024
Košice @ Collosseum

EMPTY HALL OF FAME (CZ), SAMORAST (SK), ROŽAVA (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


LYCANTHROPHY / SICK/TIRED 7"

Autor: Adrik | Počet videní: 568

Uranium overdose
Konečne na Slovensku nejaký label, ktorý sa nebojí vydávať extrémnu muziku (áno, sme extrémisti). Uranium overdose je aktívnejším bratom zabudnutého Trenchcore records. A pri tempe, aký nahodil (toto je jeho piate vydanie, šieste je na ceste a sedmička je už tiež v sieti labelu), bude z neho čoskoro svetovo rešpektované vydavateľstvo, ak ním už nie je teraz. Vysokým štandartom na tomto labeli je farebná doska - v tomto prípade žlté striekance na fialovom plaste, ktorá kontrastuje s úplne nevýrazným šedým obalom. Milanova láska k vinylom sa nezaprie, prediskutovali sme spolu o nich hodiny a hodiny. Ale hlavné je, čo je vylisované na drážkach, nie? LYCANTHROPHY po kratšej odmlke opäť šľapú ako dobre namazaný stroj. Toto je ich druhý split, ktorý im vyšiel tento rok. Splitko s CHIENS ma vôbec nebavilo, ale toto je úplne niečo iné. Akoby iná kapela. Ultrašialený power violence fast core plný stop n go a zmien zahraný až technicky precízne. Ako sa do takých sekundoviek vedia všetci presne trafiť? Mikrofón okrem Šupina przní opäť Zdíša a zdá sa, že toto spojenie funguje dokonale. Päť skladieb, štyri minúty na 45 rpm a môžeš dávať ihlu zase na začiatok. Budem sa modliť, aby sa aj budúce nahrávky niesli v rovnakom duchu. SICK/TIRED je bordel kombinujúci všetko možné z Chicaga a za tých päť či koľko rokov sihli vychŕliť peknú kôpku vinylov. Len kým som stihol napísať túto recenziu, tak im vyšla ďalšia samostatná LPčka. Šesť skladieb nahraných počas Maryland death festu 2014. Je to trochu zahuhlané a zabasované, ale počuť tam vysoké nasadenie, ale oproti LYCANTHROPHY to nie je až taká high speed scifi rúbanica, takže radšej obraciam naspäť na predošlú stranu. Nádherný bordel na prvý sviatok vianočný, dúfam, že som ním pobudil polovicu bloku.

lycanthrophy.bandcamp.com
sick-tired.bandcamp.com

  1. LYCANTHROPHY - Slave again
  2. LYCANTHROPHY - Savage behaviour
  3. LYCANTHROPHY - Virtual friendship
  4. LYCANTHROPHY - The mind control
  5. LYCANTHROPHY - The hidden threat
  1. SICK/TIRED - Grey
  2. SICK/TIRED - Carved forehead
  3. SICK/TIRED - Interfere with
  4. SICK/TIRED - Aberrate
  5. SICK/TIRED - Snipers nest
  6. SICK/TIRED - Throwin trash

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: T+B+A

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)