Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


BROKEN BONES - FUCK YOU AND ALL YOU STAND FOR! CD

Autor: Veľký Peťo | Počet videní: 633

Dem bones recordings
Anglický hardcore punk veteráni, ktorí pôsobia na scéne vyše 31 rokov pustili pred nejakou dobou do sveta svoj jedenásty radový počin s názvom "Fuck you and all you stand for!", ktorý si možete zaobstarať či už na CD alebo vo forme vynilu,vydaný u Dem bones recordings. Jedenásť nekompromisných vypaľovačiek na ploche necelých 29 minút nakopáva rite od začiatku do konca. Pán Tony "Bones" Roberts dokazuje, že aj vo svojom nie práve najmladšom veku so svojou družinou rozhodne nepatrí do starého železa. Hneď úvodna vec s názvom "Death by demand" na vás udrie rovno zo zákopu jak Tiger zwei v druhej svetovej, spevák sa rozbreše jak rotvajler, ktorého týžden nepustili von z búdy, pričom ho doprevádza kvíljaca Bonesova gitara a guľometná paľba bicích, kde sem tam počujem aj nejaký ten dvojkopák. Ďalšia skladba, ktorá stojí za spomenutie je určite "I.E.D", ktorá sa nesie v MOTORHEADovskom duchu, kde dominuje basa a opäť spev, ktorý mi v určitých pasážach mierne pripomína niečo medzi Udom Dirkschneiderom z ACCEPT a Bobbym Blitzom z OVERKILL. Každá nasledujúca skladba v poradí mi príde rýchlejšia a rýchlejšia, tempo nijakým spôsobom nepoľavuje a pri "Minimum wage" alebo "Stop and now" mám pocit, že počúvam thrash metal jak žito. :) Asi najsilnejším momentom albumu je pre mňa záverečná vec s názvom "Brainwashed", tu už naozaj krútim hlavou a hovorím si šak toto je OVERKILL more :), určite tomu napomáha aj hutný garážový sound, ktorý celú nahrávku ešte viac umocňuje. Čo sa obalu týka, výstižný a jednoduchý, kde kapela hovorí, že v určitých veciach má jasno. V booklete nájdete všetko čo treba. Čakal som síce trošku hrubší, ale texty tam sú, a to je základ. Kto má rád EXPLOITED v období "Massacre" alebo DISCHARGE, táto nahrávka by mala navštívit práve jeho CD player alebo gramo.

brokenboneshc.bandcamp.com

  1. Death by demand
  2. Enemy within
  3. I.E.D.
  4. Persecution
  5. Hell is for heroes
  6. Minimum wage
  7. House of frauds
  8. Stop´em now
  9. Torture
  10. Downfall
  11. Brainwashed

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Q+J+5

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)