Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


S.R.O. - MESTO SLOBODY CD

Autor: Adrik | Počet videní: 719

DIY
Nedavno sa mi dostalo do ruk CD od martinskej punkovej kapely S.R.O., ktora je pozliepana z muzikantov z roznych spolkov a kapiel. Kapela hrava uz niekolko dlhych rokov, no len nedavno vydali svoj debut s nazvom "Mesto slobody". Na CD sa nachadza 16 skladieb + dalsich 7 bonusovych, takze spolu dokopy 23 trackov. Piesne su z rokov 1993 az 1997 a boli nanovo nahrane. Celkovy cas tohoto pocinu je 73 minut. CD ma farebny booklet, na ktorom su fotky clenov a texty vsetkych piesni. Cele CD sa nesie v duchu klasickeho slovenskeho melodickeho punk rocku s lubozvucnymu textami. Nemozem si pomoct, ale spev mi uplne znie ako z kapely Nekultura :) Do vacsiny humornych, miestami az ironichych textoch je stale na konci zamontovane akesi ponaucenie alebo pointa pribehu. Texty su priznacne pre tento styl: eko: "Balada o gastanovi", "Blizka doba atomova", proti naivite: "Kolkokrat", "Ruzove okuliare" alebo humorne texty: "Hovnocuc", "Sergej Kuzmyc" alebo taky "Satan Claus". Ako je to v undergrounde zvykom, nechybaju ani humorne alebo zaujimave intra a outra v niektorych skladbach. Vymakane gitary su hlavne v skladbach "Kolkokrat" a v rovnomennej skladbe "Mesto slobody". Kapela dalej skusa a nahrave nove songy, tak som zvedavy, ako bude ich vyvoj dalej pokracovat..

01. Mesto slobody
02. Blizka doba atomova
03. Laboratorna chyba
04. Kolkokrat
05. Politicka imunita
06. Ruzove okuliare
07. Sen o kariere
08. Balada o gastanovi
09. Snivajte s nami
10. Secondhand na kabaty
11. Kompromis
12. Satan Claus
13. Demokracia
14. Test
15. Co sa to tu stalo
16. Ucit sa
17. Guralu
18. Volanie o pomoc
19. Sergej Kuzmyc
20. Hymnus
21. Dovidenia
22. Outro
23. Hovnocuc

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: J+P+F

Správa:

#2896 Xube napí­sal/a: 20.07.2011 00:20:15

Pardon za zlé hodnotenie ... zle som klikol ... táto skupina je úžasná :)

#100 sid13UK napí­sal/a: 02.11.2006 15:42:00

zaujimave....:)

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)