Pozývame:

Po 27.5.2024
Brno @ Vegalité

NO FUCKER (USA), DISEASE (Macedónsko), BRÜNNER TODESMARSCH (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

BELL WITCH, the KEENING (18.5.2024, Brno @ Kabinet múz)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

ARCRA, SUKOB, KORIDOR (17.5.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #6 / 2014

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


ADICTS - ROLLERCOASTER CD

Autor: gitas | Počet videní: 582

SOS
Po dlhom cakani je tu opat Monkey a spol. alebo ak chcete, tak The Adicts, aby nam naservirovali na nase bezodne taniere zbrusu novy album s nazvom The Rollercoaster album. Ci to bude vydatny obed alebo chudobne ranajky necham na vas, ale zmiesane pocity a trpka chut v ustach mi rezonovala este dlho po posluchu. Ziaden strach su to stale ti isti Adicts avsak ide o to, ktorych Adicts mate na mysli. Pre fanusikov albumov Smart alex, Sound of music ci skveleho 27 bude novy album asi sklamanim. Adicts nam sice stale valia do uši old-school punk z liet 70-tych, avsak v style albumu Rise and Shine. Ludia, ktori vedia o com hovorim budto vysruhali grimasu alebo blazeny usmev. Album Rollercoaster urcite nebude pocuvatelny pre kazdeho fanusika tejto veselej party z mestecka Ipswich pokracuje totiz v tradicii albumu Rise and shine, co sa da zhrnut aj slovom experimentovanie. Klavesy, pocitacom ci inymi efektami upraveny hlas alebo podivuhodne efekty gitar su jednym z nosnych prvkov albumu. Prvu skupinu fandov potesia snad len songy „Hello, Farewell, Goodbye“, „Cheese tomato man“ (skutocna pecka aspon pre mna. Fakt mi je zahadou, kde na to chodia), alebo song „Rollercoaster“. Zvysok piesni ulahodi len druhej skupine. Na zaver snad len dodat jedine, Rollercoaster nieje zly album, je presne taky ako samotny The Adicts teda svojsky. Ci ho budete milovat alebo len akceptovat ako vystrelok zalezi uz na vas. Ja osobne sa tesim na ich dalsie dielko pretoze som zvedavy, ktorou cestou sa sa moja oblubena banda poberie. Back to the roots alebo in to the uknown future ..

01 Let's Have a Party (3:22)
02 Do It to Me (2:30)
03 Youth (3:30)
04 Bad Girl (3:23)
05 Cheese Tomato Man (3:46)
06 Make My Day (2:51)
07 Something You Need (4:19)
08 Men in Black (3:01)
09 Rollercoaster (3:52)
10 Hello Farewell Goodbye (2:30)
11 Daydreamers (6:07)
12 Untitled track (3:56)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: F+R+X

Správa:

#73 DUDROS napí­sal/a: 02.09.2006 18:35:00

TEN ALBUM JE CELKOM VPOHODE ALE NA STARSIE SA NACHITA

#72 PeteDee napí­sal/a: 28.08.2006 15:28:00

a co by ste od nich chceli po 30-rokoch hrania? ze budu stale vymyslat to iste ako 27...?(nehovorim ze to bol zly album) ale musite akceptovat to, ze 27 a spol. je nenahraditelny.nemozu mat stale rovnake napady pretoze by sa vam zunovali.nech ste akykolvek fanusik.takze prestante picovat a vychutnajte si to, ze dokazali aj po 30-rokoch vydat album.

#71 wagon napí­sal/a: 20.07.2006 15:27:00

ja nosim punk v srdci a nepaci sa mi.

#70 Loikaemie69 napí­sal/a: 22.05.2006 13:55:00

Let's have a party .....rules.Praaada

#69 AdRik napí­sal/a: 28.04.2006 17:42:44

to škuľo: Tak je to zatial posledny radovy album.

#68 Skulo @ napí­sal/a: 28.04.2006 09:02:12

hm...zbrusu novy tak to asi nie...tušim uzrel swetlo sweta v r. 2004 a čul som aj take že ho nahravali spolu s Rise and shine...len ho neskor vydali....ale je to paradička...kto nosi punkrock v srdci hm tak tomu sa to isto bude páčiť...

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)