Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


NEKROFILTH – FILLING MY BLOOD WITH POISON... MC

Autor: sangre | Počet videní: 931

Home taping cruelties
Konečne po 4 rokoch od pôvodného vydania druhého dema clevelandského tria NEKROFILTH, ktoré vyšlo v striktne limitovanom počte 40 kusov magnetofónových kaziet sme sa dočkali repressu na úplne neznámom nemeckom labely, ktorý môžete kontaktovať jedine cez poštovú adresu, pretože ani vše múdri internet Vám neposkytne žiadny iný kontakt. Našťastie sa kazety objavili aj mailorderoch undregroundových distribúcii, tak mi nič nebránilo ani za cenu vyššieho poštovného si objednať svoj kúsok tohto skvostu.
Okrem počtu vydaných kusov v tomto prípade sa jedná o 222 ručne vyškriabaných do shell obalov kaziet presne v strede medzi kotúčikmi, sa vydanie líši aj prevedením farby obalu a artworku. Po otvorení obalu som mal mierny šok keď som uvidel zhužvaný a natrhnutý booklet ako keby si ho nosil týždeň v zadnom vrecku nohavíc a skoro som už písal mail distribútorovi no naštastie som zistil, že to je to súčasť celého vydania a po čase sa mi to zdá ako úplne parádny nápad. Koláž na prednej strane ako aj kresby vo vnútri má na svedomí známy metalový umelec Putrid. Každý hudobný nosič vnímame hlavne sluchom, zrakom, hmatom prípadne aj čuchom keď zacítite pach novoty, alebo tlače no v tomto prípade je čuchové vnímanie neprehliadnuteľné pretože papierový obal je nasmradnutý štipľavým pachom ementálu zmiešaného s plesňou z nôh mŕtvoly tak si na svoje prídu aj fetišisti. Nie dobre čítate a neklamem hehehe. Pre niekoho nechutné pre mňa originálne a hlavne tu okrem obalu smrdí aj muzika a smrdí časom, pretože Vás to hodí tak do roku 1984 keď v Kanade začínali SLAUGHTER, vo Švajčiarsku HELLHAMMER alebo v Anglicku G.B.H. od ktorých medzi 11 skladbami nájdete aj kover "Necrophilia". Hudobne sa jedná o šlapavý thrashpunkandrollmetal so štekavým vokálom s citom pre melódiu a rytmiku. Samozrejme je to poriadne hrubé a hlučné veď sa nahrávalo u basáka v podkroví na 4 stopový magneťák bez finálneho mixu a masteringu, takže každá pieseň začína aj končí spätnou väzbou a keď sa na štarte piesne netrafili do rytmu tak jednoducho spustili spätnú väzbu a pokúsili sa o nový začiatok, to sa tu opakuje minimálne 5 krát a nedali si ani námahu to vystrihnúť a ani nebolo treba, táto muzika je o pocite a nie technike. Väčšinou sa ide v strednom tempe a každá pieseň ma vymakanú melódiu a svojskú hru na gitaru, samozrejme nesmú chýbať sóla ktoré má na starosti Zack Massacre z NUNSLAUGHTER alebo sa to poriadne rozbehne v punkovom rytme tak Vám nič iné neostáva ako bezducho pogovať alebo trepať gebulou jak kokot. Texty sa hlavne zaoberajú smrťou, násilím, drogovým zneužívaním, špinou samozrejme sa nájde aj niečo antikresťanské. "Tam nie je žiadne nebo, tam nie je žiadny Boh, tam nie je žiadna budúcnosť, si to pojebal v krv, uctievaj zničenie!!!" Ešte sa vrátim k obalu jedná sa o hnedý recyklovaný papier s čiernou potlačou a kazeta je jednostranná, priehľadná s názvom kapely napísaním fixkou farby hovna a už spomínaným vyškriabaným ručným číslovaním. Pecka!!!

www.myspace.com/nekrofilth

  1. Filled with disease
  2. Street bitch
  3. Worship destruction
  4. Shock troopers
  5. Street creep
  6. Get fucked
  7. Jerusalem decay
  8. Rotting
  9. Too metal to move
  10. Necrophilia (GBH cover)
  11. Shallow graves

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Q+R+8

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)