Pozývame:


So 27.7.2024
Malá Bystřice @ Santov

INTERPUNKCE (CZ), LICKSPIT (CZ), AM (Poľsko), NERVY (CZ), PERLY SVINÍM (CZ)
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

LIKANE LEPPÄNE, ET ON TUERA TOUS LES AFFREUX (21.7.2024, Trnava @ Kubík)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


RISPOSTA / ROXOR 12"

Autor: Sanberg | Počet videní: 1033

Totalitarianism still continues
Duel medzi dvoma crustovými R začínajú Vranovčania ROXOR zahrievačkou v miernom tempe, kde sa zoznámiš so zvukom ich strany, ktorý je podobný ako na predtým vydanom samotnom sedempalci. Texty sú celkom negativistické so zaujímavými myšlienkami. V druhej skladbe "Pomsta = hrozba" sa mi veľmi páči úvodný tukatra-tukatra rytmus, ktorý prejde do rýchlejšieho tempa, aby sa opäť na záver preklenul do starého známeho kolovrátku, ktorý máme všetci tak na tejto muzike radi. Celá strana ROXORu je rýchla ako hrom s vkusne vsunutými gitarovými vyhrávkami. Najlepší song je pre mňa "Pochovaný za živa", rýchly a energický, ktorého refrén sa vie dostať pod kožu. Posledná rýchla šleha "Slepý, hluchý, nemý" s refrénom: "Tento systém nás tlačí k múru a berie nám právo: Vidieť - počuť - hovoriť" uzatvára ďalšie vinylové dielo týchto agilných východniarov. Česká kapela RISPOSTA má už tiež svoje etablované meno a na svoju stranu vylisovala 5 ťažkých skladieb. Hneď prvá "Odmítam" ma dostala svojím textom a zároveň aj hudobným prevedením, klobúk dole! Revolucionárom je venovaná druhá skladba a tretia "KKK" je pomalá a pre mňa nezáživná - Kultura konzum kolaps, no jo. Náznak hroziacej nudy ale v okamihu zaženie už druhý song v ktorom dostáva náklad okrem iného aj Facebook. Myslím, že v narážkach na túto novinku dnešnej doby sa budeme stretávať stále častejšie. Táto predposledná skladba "Žer" sa úplne bez pauzy preklenie do záverečného "Data" a posledný krát si môžeš pretrepať hlavu za doprovodu príjemného crustového tlkotu. Celý split je plný temnoty a beznádeje ako sa to sluší a patrí. Obal je prevedený netradične, a to troj stránkovým štýlom, kedy obal po roztvorení tvorí jednu veľkú ilustráciu. Čierny dvanásťpalcový vinyl na luxusných 45 otáčkach za minútu hostí jeden ďalší crustový split, ktorý celkovo hodnotím ako priemerný. Hold, BETON / ČAD ma rozmaznali.

  1. RISPOSTA - Odmítám
  2. RISPOSTA - Revoluční sen
  3. RISPOSTA - Kkk
  4. RISPOSTA - Žer
  5. RISPOSTA - Data
  1. ROXOR - Nabíjaj a zabíjaj
  2. ROXOR - Pomsta = hrozba
  3. ROXOR - Boj trvá
  4. ROXOR - Pochovaný za živa
  5. ROXOR - Inštinkt hyeny
  6. ROXOR - Slepý, hluchý, nemý
  7. ROXOR - Hodina pravdy

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: A+I+S

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 09:30 Elramon:


aha takto, ja len ci sa ten report nezabudol uverejnit. tesime sa.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

20.07. 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)