Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KNUR, HABAK (13.7.2024, Varšava @ ADA Puławska)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

WOLNERA, INCRIMINATE, BRAIN TOURNIQUET, DELIRIANT NERVE (16.7.2024, Bratislava @ garáže pod Prístavným mostom)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


ANTI-NOWHERE LEAGUE - THIS IS WAR 7"

Autor: malý Tomi z centrály | Počet videní: 820

PHR
Keď som platňu dostal prvý krát do ruky, bol som príjemne prekvapený spracovaním. Síce picture disc nemám veľmi v láske, jeho úprava ma potešila. Na prednej strane fotka kapely, niekde v strede poľa pod zamračeným nebom a na druhej opäť logo kapely (tak ako asi na každý singel, ktorý od nich doma mám), no to čo ma potešilo je farebnosť. Booklet je jednoduchý, zpredu opäť fotka kapely v drsných pózach a vzadu logo v opačnom garde farieb ako na platni. Obsah bookletu je jednoduchý, napravo sú nakreslené atómové bomby padajúce nadol a napravo načrtnutý atómový hríb.
Obsah singlu je zmiešaný, nová pesnička "This is war na A strane je veľmi zaujímavá. Textovo sa ANL trafili presne do témy, ktorá práve ľudí na svete rozčuľuje ... chcú vyhlásiť vojnu skorumpovaným politikom ktorých všetci nenávidíme a opovrhujeme nimi, sú pripravení zomrieť v tejto vojne a žiadajú spoluprácu a súdržnosť. Veľmi šľachetné a odvážne myšlienky, avšak asi až za hranicami našej malebnej krajiny. Ku koncu pesničky vokalisti zaspievajú text "there will be blue skies over ... the white cliffs of Dover" čo mi pripadá ako text nejakej anglickej pesničky "ľudovky" (možno vy viete...)
Na B-čku však prišlo obrovské sklamanie. Akustická verzia pesničky "Good as it gets", ktorá patrí medzi moje obľúbené na albume "Road to Rampton" sa mi vôbec nepáči. V normálnej verzii našľapaná pesnička sa stala nudnou a pre mňa ako poslúcháča totálne nezaujímavá pesnička. Dúfam že to nie je pokus o rozšírenie záberu tejto kapely.
Clekový dojem nieje zlý, avšak určite sa nezaradí medzi moje obľúbené singly.

  1. This is war
  2. Good as it gets (unplugged)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: A+N+J

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)