Pozývame:

So 3.7.2021
Nitra @ Hidepark

SEDEM MINÚT STRACHU (SK), MY O VLKOCH (SK), BLACK PASSENGER (SK), PLEŠATÁ ZPĚVÁČKA (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), PRISON OF MY LIFE (SK), BESNA (SK), FYASCO (SK)
... ostatné koncerty

Najnovšie fotky:

NAZI TAMPONS, #POKORA (28.5.2021, Košice)

Najnovší rozhovor:

Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

Najnovší report:

ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN (22.5.2021, Bardejov, Bašta)

Najnovšia recenzia:

INSISTENT - Disease CD

Najnovší cestopis:

MEDICATION TIME (Česko + Nemecko)

Najnovší článok:

Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

Naposledy naskenovaný zin:

Choroba mysli #1 / 2002

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


SANGRE DE CHRISTO - DISCOGRAPHY CDr

Autor: Adrik | Počet videní: 698

Different records
Pamätníci pamätajú a vyťahujú z archívu zaprášené kazety, pre tých neskôr narodených vychádza u božského Feroslava Maxima diskografia CD už dávno zabudnutého bordelu s názvom SANGRE DE CHRISTO. 39 piesní = 50 minút. To bude jazda! Zabudnutý garážový bordel violence o dvoch spevoch, aký dnes u nás hrá .. žiadne meno ma nenapadá! Všetko je už pekne uhladené, zas netvrdím, že treba začať opäť nahrávať svoje veci na kazeťáky. Vkusné hovorené intro, ktorých je tu viac pred jednotlivými pesničkami. Že dirigoval Francesco Molinari, aspoň vo vsuvkách chlapcom nechýba humor. Síce aj texty majú celkom optimistické; o všelijakých vylepšovákoch modernej doby ako je sebazničenie, sociálna nesloboda, slepá viera, peniaze namiesto športu alebo podradenosť vďaka finančnému zabezpečeniu. Tie môžeš počuť v sekundových sypačkách až v dlhšie trvajúcich skladbách, minútu ba miestami až minútu a pol. Celú nahrávku spestrujú covery od MRTVEJ BUDOUCNOSTI, the PUBLIC (jedna z naj skladieb na CD!, najlepšia je vyhrávka v live verzií Ľudského bahna), PNEUMATIC DRILL alebo ZÓNY A (ešte z čias ZÓNY A, keď hrali bordelviolence). Ak by ti nestačilo 24 skladieb, po noiseovej vsuvke (práca manželov Marchinových?) nasleduje live záznam poskladaný z predošlých skladieb. Úchvatná je aj diskografia, teda bola by, keby vyšlo všetko, čo bolo naplánované; nikdy nevydaný split 7" s LOS PUERCOS, slovenská hc / punk LP / CD kompilácia, medzinárodná CD kompilácia, MC kompilácia Fast vs grind, 3 way split MC s FESTA DESPERATO a N.P.V. Vydaná bola akurát kazeta s the FLAME STILL BURNS. Veď aj v ďakovačke je: "Do riti posielame všetky labely, ktoré nám sľubovali vydania a všetky ziny, ktoré nezverejnili naše odpovede." CDrko s platňovým dizajnom je vkusne ukryté v profi digipacku s prilepenou knižôčkou s textami v slovenčine a angličtine. Nebyť tých useknutých pasáží na konci niektorých pesničiek, tak by som túto diskografiu ohodnotil na jednotku, tak je to jedna mínus. Teším sa na ďalšiu diskografiu, ktorá sa chystá v kuchyni Different records. Zabudnutých slovenských bordelov, čo by si to zaslúžili je stále kopec.
SANGRE DE CHRISTO 2002 - 2006 RIP!

  1. Bez chrbtovej kosti
  2. Hranica
  3. Svedomie
  4. Totalita
  5. Viem, že pán boh je neustále so mnou
  6. Sangre de Christo
  7. Lhostejnost zabijí (MRTVÁ BUDOUCNOST cover)
  8. Pud sebazničenia
  9. Priateľ
  10. V pasci
  11. Ľudské bahno
  12. Sociálna nesloboda
  13. Pravé vnútro (the PUBLIC cover)
  14. Hra
  15. Hrnce a panvice
  16. Už dávno
  17. Untitled (PNEUMATIC DRILL cover)
  18. Podradenosť
  19. Bez konca
  20. Rozdielne delenie
  21. Skap / Zánik
  22. Putá osudu
  23. Vytrvalosť
  24. Rozbili sme sa
  25. Pud sebazničenia (live)
  26. Ľudské bahno (live)
  27. V pasci (live)
  28. Totalita (live)
  29. Hrnce a panvice (live)
  30. Rozbili sme sa (live)
  31. Bez chrbtovej kosti (live)
  32. Vytrvalosť (live)
  33. Sangre de Christo (live)
  34. Lhostejnost zabijí (MRTVÁ BUDOUCNOST cover live)
  35. Priateľ (live)
  36. Sociálna nesloboda (live)
  37. Pravé vnútro (live)
  38. Hra
  39. Daj sa do boja! (ZÓNA A cover)

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: L+B+G

Správa:

#3104 analcrust napí­sal/a: 03.10.2011 09:21:40

Tejto kapely bolo fakt skoda,nazivo ppc.Zabijacka

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 16:13 roman:


Pozdravujem, vie mi niekto poradiť, kde zohnať LP Rübäniskö ‎– Nihil Blues
(guestbook)

05.06. 21:51 karfin:


cenu to malo ešte bez Barbary ... https://www.youtube.com/watch?v=X-2dOMn--d8
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

03.06. 08:13 Balki:


Nasrac, aj tak to bez Barbary nema cenu :/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:49 adrik:


Z toho by som si srandu nikdy nerobil: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/maduar-2020-tour-roznava/
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

02.06. 15:18 Balki:


Si rob picu, ze Maduar bol v Roznave ...
22.5.2021 ONDREY ZINTAER, SEDEM MINÚT STRACHU, MAREK MARCHIN Bardejov, Bašta (report)

06.05. 19:07 Elramon:


ja som spoko. prva verzia chaos, toto nie je extra vzhladne, ale ucelove, takze ok.
(novinka)

05.05. 18:10 Lichtle - B.I.T.CH.:


https://bitchxzine.blogspot.com/2021/05/obrana-bicova-pozdravujem-necitatelov.html
(novinka)

05.05. 08:19 punkerxxx:


Super, drzim palce, takyto kseft s doskami by som uvital aj v BA. (otvoril uz konecne Klaus ten kseft na Medenej po tych rokoch??)
(novinka)

04.05. 20:47 Pissmaster:


Odvazna vec. Drzim vam palice a tesi sa ked dojdem na nakup!! (a pivo)
(novinka)

04.05. 20:28 Dead:


Tento zin som si ešte nezaobstaral ale keď sa mi dostane do rúk čo dúfam že hej!tak prednú stranu určite prelepím,z jednoduchého dôvodu, mám deti ktoré majú niečo pod desať rokov a nec ..
(novinka)