Pozývame:


Pi 19.4.2024
Košice @ Collosseum

FUKOTY (SK), TVOI POSTOI (SK), MY O VLKOCH (SK), NIČITEĽ (SK)
vinyl afterparty
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


THE EPIDEMICS - NO REPLY 7"

Autor: rikArdo | Počet videní: 851

Dog lovers
Z času na čas si aj ten najväčší grinder musí pustiť niečo „ušineničiace“, či už akustické veci, od folku po country alebo napríklad The Epidemics. Platí to aspoň u mňa a keď som sa dozvedel že táto švédska škola vypúšťa do sveta dačo nové, dlho som neváhal a pozrel sa na dno peňaženky. Nebolo až také prázdne a po nejakom čase sa toto EP objavilo na mojom gramofóne. Vyšlo pod taktovkou nového a sviežeho labelu Dog Lovers Records (v poradí už druhé vydanie po prvom Austinovi Lucasovi a do tretice je na ceste Remek EP tak buď v strehu!). Ak si si myslel že dosky ktoré držíš v ruke sú kto vie ako DIY tak táto je o to viac! Keď to vyberieš z obalu, rozpadne sa ti to na kúsky ako skladačka a tá obsahuje texty kapely, dáké fotky a pár slov od vydavateľov. Pekná práca, cítiť z toho nadšenie, úprimnosť, nevedel by som vytknúť ani jedinú vec. Toto je presne ten PUNK, ktorý mám tak rád! Hudobne mi to príde podobné ako LP Waking up the dead, ale keď nemáš doma ani to, je ti tento popis prd platný. Pri počúvaní sa cítim jak keby som sa preniesol švédskym strojom času do minulosti niekde pri Veľkú Britániu. Speváčkin hlas sa do tej hudby neskutočne hodí a v piesni No Reply ku koncu zájde aj do kričania, ktoré do toho tiež pasuje jak...proste to znie super! Miestami príjemné gitarové vyhrávky, po častejšom počúvaní sa ti to všetko dostáva pod kožu. Dve songy na jednej aj druhej strane prefrčia pomerne rýchlo, takže si to častejšie počúvanie aspoň samo vyžiada. Neviem od koho berú Epidemics inšpiráciu, neviem ani aké vplyvy počuť v ich tvorbe a ani ma to nezaujíma, milujem túto kapelu. A nemôžem zabudnúť že: I LOVE DOG LOVERS RECORDS! Veľmi pozitívna recenzia ale pozitívnejšie to už asi fakt nešlo.

  1. No reply
  2. I won't behave
  3. Smash my radio
  4. I've had enough

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: K+R+N

Správa:

#2653 fokular @ napí­sal/a: 08.04.2011 16:03:09

Aaa dufam ,ze sa vsetci stretneme na ich koncerte 26.04.2011 – Olomouc, Mitril (+Unna) :)

#2652 fokular @ napí­sal/a: 08.04.2011 15:59:57

celkom sucha recenzia da sa kludne ta sedmicka aj viacej rozobrat ... tu je link na pocuvanie LP aj EP ( http://soundcloud.com/wardestroyer/sets )

#2651 Sajmon napí­sal/a: 08.04.2011 14:33:26

jak... riť na šerbel?...

#2650 masskillah napí­sal/a: 08.04.2011 14:26:16

o to lepsie ze no reply sa vola aj song od BUZZCOCKS:)
inac a pise nie pri velku britaniu ale do velkej britanie:P

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)