Pozývame:


Pi 19.4.2024
Košice @ Collosseum

FUKOTY (SK), TVOI POSTOI (SK), MY O VLKOCH (SK), NIČITEĽ (SK)
vinyl afterparty
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

KOVOŠROT, MARNE, NERVY (13.4.2024, Žilina @ Hájovňa)

Najnovší rozhovor:

ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!"

Najnovší report:

MIND.OFF, POTENCE (31.3.2024, Bardejov @ Bašta)

Najnovšia recenzia:

KAZOSTROJ - Masopust MC

Najnovší cestopis:

NONCONFORMIST (Slovensko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #4 / 2012

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


EVIDENCE SMRTI - DEMO 2008 12"

Autor: Adrik | Počet videní: 871

Insane society
"Nadešel čas naplnit hroby mrtvými tely .." a nadišiel čas napísať recku, aj keď túto nahrávku už zrejme väčšina z vás počula a má dávno doma ešte z roku 2008, kedy vyšla ako CDr a podľa reakcií mnohým rozkopala prdel tak ako mne. Nedávno toto demo vyšlo aj u Barváka na jednostrannej platni. Táto recka je pre tých zopár nešťastníkov, ktorý sa s kapelou Evidence smrti ešte nestretli. Nahrávka má sotva 16 minút, ale aj tých niekoľko minút poriadne vybočuje z nekonečného zoznamu podobne znejúcich crustových kapiel. Keby som mal nejakú kapelu zaradiť k obskurdnému štýlu metalpunk, tak ma hneď sfleku napadne Evidence smrti. Samozrejme nechýba presná kvapka dizbítu pod kontrolou rýchlych bicích. Už "optimistické" intro o tom, že o nás bude postarané naznačuje, že nepôjde o žiadnu veselú vec. Lyrika dema sa nesie v znamení každodennej smrti a zúfalstva z nej. Navyše v každej z deviatich skladieb je perfektne počuť texty. Proste šľape to ako hodinky .. alebo ako dobre namazaný smrtiaci stroj?
Obal tvorí vyzerávaná kapsa na platňu a jednostranný búklet, na ktorom sú texty v češtine a angličtine. Na druhej strane platne (platňa má dve strany, pozn. autora pre zberateľov mp3), na ktorej nie je muzika sú pomocou sietotlače zobrazené tri bomby a lebka. Trošku ma ale zarazila zbytočne prevýšená cena, 250 KČ / 10 € za jednostrannú platňu je viac než dosť. Možno je to iba tým, že v deň, kedy mi prišla táto doska, prišla mi aj jednostranná LP gréckych metalcrustových Hellstorm, tiež so sieťotlačou na druhej strane a nie tak jednoduchou, ktorá stála o štvrtinu menej, ale to je už na inú recenziu.
Hej a do jari by mala výjsť aj druhá doska Evidence smrti. Nové skladby sa už dajú vypočuť na bandzone kapely. Vypočuj si, že je opäť na čo čakať!
"Ve smrti jsme si rovní - v průběhu nikoliv."

  1. Evidence smrti
  2. Nadešel čas
  3. Za zrcadlem
  4. Obětovat duše
  5. Naruby
  6. Shořet pro svět
  7. A zůstane jen strach
  8. Neexistující smír
  9. Záblesk

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: T+E+5

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

27.03. 07:06 Wrbo:


haha super report :-) Adam mi to podal podstatne strohejšie, už aj čítam, že prečo :-D
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)

22.03. 19:06 emo:


Jedina moznost spieval Achmed. bol aj Vrabec ale nie vzdy. a staly clen bol Papi na gitare. Bicie neviem kto.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

22.03. 12:15 Majo:


Jasné že Košice!!!pilier ug scény vtedy a z chromatic A
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:21 adrik:


http://muzika-komunika.blogspot.com/2017/02/jedina-moznost-skusobna-live-atrium.html
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:20 Noro TT/Wien:


A bola tu otazka na tu Jedinu Moznost. Mysli sa JM z Kosic, kde hrali clenovia Nonc., tusim v 1989-91 (inac velmi potesilo, toto pocut po vyse 30 rokoch!)
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 19:17 Noro TT/Wien:


Dobre si to napisal kamo! Oplatilo sa z Viedne prist, aj ked boli namietky, ze Noncoformistisu nezohrati, ale u mna to atmosfera koncertu (aj pred koncertom) prevalcovala. Prach som predtym nepoznal ( ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

21.03. 11:58 Majo:


A ktorej jedinej možnosti?lebo jedna je niekde z Handlovej,
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

20.03. 21:21 fog:


no vidis brasko, ako si to pekne naklepal. ako nic. mucosolvan na hrad.
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)