Pozývame:

Pi 9.8.2024 - 10.8.2024
Sereď @ Kemping

Ffud fest:
ÁDA & KOBYLKA (CZ), ASTRIS LAPSUS (SK), BEROSSZULÁS (Maďarsko), BLIND RÄTTVISA (SK), BRÜNNER TODERSMARSCH (CZ), DAMATO (SK), DIN - ADDICT (Maďarsko), DISTAX (SK), HYACINT (CZ), LUTRA (SK), MÖBIUS (SK), NÄ (SK), NERVA (SK), NIČITEĽ (SK), NOWITCHOK 5 (Rakúsko), OSTROV P (SK), RAID SIREN (SK), RÜBÄNISKÖ (SK), SCUMSTRIKE (Kanada), SEDEM MINÚT STRACHU (SK), TRHAN (CZ), TWO MANKY HOOKERS AND RACIST DWARF (SK), YPERITIFF (CZ)
stan piatok: IMPULSEALER (SK), INTERPUNKCE (CZ), LILIXELBE (CZ), MEDICATION TIME (SK), RETORSION (Maďarsko)
afterparty : SNIFFAH DJ set
stan sobota: MENTAL TENSION (SK), TIME SPROUT ORCHESTRA (SK), NABOSOPOSKLE (SK), ATOMIC CANDY CREEPS (CZ), SEPARATE ISOLATED (?)
afterparty : selektor POTKAN
... ostatné koncerty

Vyhľadávanie:


Najnovšie fotky:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovší rozhovor:

Čurby

Najnovší report:

DIKTÄT, ASTRIS LAPSUS, LUTRA, RETORSION (19.7.2024, Poprad @ Koľaj 22)

Najnovšia recenzia:

HORSEBASTARD – From the axial to the appendicular - an equestrography MC

Najnovší cestopis:

INCRIMINATE (Rakúsko, Slovensko, Česko)

Najnovší článok:

Pozvánka na Riot over river 8

Naposledy naskenovaný zin:

Predčasná vzbura #8 + #9 / 2016

Naposledy preložený text:

ARTURO - Walzer

Najnovší recept:

Goody foody na cibuľke a hríboch


EVIDENCE SMRTI - DEMO 2008 12"

Autor: Adrik | Počet videní: 888

Insane society
"Nadešel čas naplnit hroby mrtvými tely .." a nadišiel čas napísať recku, aj keď túto nahrávku už zrejme väčšina z vás počula a má dávno doma ešte z roku 2008, kedy vyšla ako CDr a podľa reakcií mnohým rozkopala prdel tak ako mne. Nedávno toto demo vyšlo aj u Barváka na jednostrannej platni. Táto recka je pre tých zopár nešťastníkov, ktorý sa s kapelou Evidence smrti ešte nestretli. Nahrávka má sotva 16 minút, ale aj tých niekoľko minút poriadne vybočuje z nekonečného zoznamu podobne znejúcich crustových kapiel. Keby som mal nejakú kapelu zaradiť k obskurdnému štýlu metalpunk, tak ma hneď sfleku napadne Evidence smrti. Samozrejme nechýba presná kvapka dizbítu pod kontrolou rýchlych bicích. Už "optimistické" intro o tom, že o nás bude postarané naznačuje, že nepôjde o žiadnu veselú vec. Lyrika dema sa nesie v znamení každodennej smrti a zúfalstva z nej. Navyše v každej z deviatich skladieb je perfektne počuť texty. Proste šľape to ako hodinky .. alebo ako dobre namazaný smrtiaci stroj?
Obal tvorí vyzerávaná kapsa na platňu a jednostranný búklet, na ktorom sú texty v češtine a angličtine. Na druhej strane platne (platňa má dve strany, pozn. autora pre zberateľov mp3), na ktorej nie je muzika sú pomocou sietotlače zobrazené tri bomby a lebka. Trošku ma ale zarazila zbytočne prevýšená cena, 250 KČ / 10 € za jednostrannú platňu je viac než dosť. Možno je to iba tým, že v deň, kedy mi prišla táto doska, prišla mi aj jednostranná LP gréckych metalcrustových Hellstorm, tiež so sieťotlačou na druhej strane a nie tak jednoduchou, ktorá stála o štvrtinu menej, ale to je už na inú recenziu.
Hej a do jari by mala výjsť aj druhá doska Evidence smrti. Nové skladby sa už dajú vypočuť na bandzone kapely. Vypočuj si, že je opäť na čo čakať!
"Ve smrti jsme si rovní - v průběhu nikoliv."

  1. Evidence smrti
  2. Nadešel čas
  3. Za zrcadlem
  4. Obětovat duše
  5. Naruby
  6. Shořet pro svět
  7. A zůstane jen strach
  8. Neexistující smír
  9. Záblesk

Pridaj komentár k recenzii:

Meno:

Email:

Antispam: Y+Y+K

Správa:

Zaujalo nás:

Posledné komentáre:

včera 11:06 fog:


pracuje sa na nom. som v polke. ak vsetko vyda, tento vikend to doklepem. skorej napisem report na jednu kapelu ako zhruba styridsat. trpezlivost. vsetko je na ceste.
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

včera 10:02 elramon:


Nemal tomuto reportu predchadzat report na oef? Ten uvod tomu nasvedcuje
7.7.2024 SOLIPSISM, WIEGEDOOD Bratislava @ Pink whale (report)

22.06. 18:19 fog:


planujem.
Čurby (rozhovor)

22.06. 10:05 Dirigentova zlomena palička:


Prosim vas pan recenzent,skladba prokofiev nieje symfonicky track,nezavadzajte!!!
GRIDE - Vyzobat CD (recenzia)

19.06. 08:53 Scheby:


viac rozhovorov!
Čurby (rozhovor)

17.06. 22:30 Bretfa:


,, chlapci měl sem vás rád, ale dnes jsme každý na jiné straně barikády... ti zoufale jednoduché argumenty, ani se mě to nechce nějak vyvracet,, je mi z toho smutno
ROZPOR: "Kto chce mier, nech sa pripraví na vojnu!" (rozhovor)

11.06. 11:12 Mišo Štich:


Peckä!
(novinka)

07.05. 09:00 Tomáš Ničiteľ:


Skvelý scene report :) Som sa normálne vrátil v čase. Pre Ničiteľa to bol zásadný rok. V novembri 2013 sme odohrali náš prvý koncert práve v Interactive. Spolu s Human Humus, Warshock, Bur ..
Východné Slovensko scene report (archív zinov)

03.04. 21:34 Rado RK:


Bolo skvele, kopa ľudí naozaj odkiaľkoľvek...ako vždy naozaj ústretové prostredie bosorky...dik...normálne mi to pripomenulo BB spred skoro 20 rokov keď v Irishi, Tartarose, Podlaviciach, 77m ..
18.3.2024 PRACH, PIVNICA, NONCONFORMIST Banská Bystrica @ Bosorka (report)

28.03. 14:49 deegee:


Wrbo: Nesom istý, či si Adam pamätá večer :(
23.3.2024 MIND.OFF, ĎAS, DEPTHS OF MEXICO, MOIRA Košice @ Collosseum (report)