PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Št 19.9.2019
COMPLETED EXPOSITION (Japonsko), WOJCZECH (Německo), SHEEVA YOGA (CZ)

Olomouc, SF mini

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

PUTRID EMENTAL CHEESE #10
2.50 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DOWNFALL OF GAIA, DER WEG EINER FREIHEIT (15.9.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF (13.9.2019, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











PÚPAVOVÝ MED (recept)
Porcia: 2 - 4 sedemdecky

Potrebuješ: 400 kusov púpavových hláv (kvety), 2l vody, 2kg cukru, 3 citróny Mne to vyšlo na dva 680g poháre a jeden väčší, pre istotu si priprav štyri 680g poháre.
Za 10-20 minút na lúke, alebo na hocijakom mieste kam nechodia autá, nazbieraš 400 kvetov púpavy, stonky nebudeš potrebovať. Doma to poriadne opláchni/osprchuj a daj ich do 4l hrnca. Hoď k tomu 3 pokrájané citróny, to je jedno, či na mesiačiky, kocky alebo plátky a sprav si fotku, utekaj hodiť to na fejsbuk a pochváľ sa. Do hrnca nalej 2 litre vody a počkaj, kým začne vrieť. Po 15tich minútach odstav, prikry a nechaj odstáť 24 hodín. Neviem či to treba prikrývať ale ja som to radšej zakryl, nech mi tam nič nevlezie. Rob niečo 24 hodín, jedz, bav sa, spi, masturbuj... a keď uplynie tých 24 hodín, obsah hrnca preceď cez nejaké sítko, utierku alebo čo do ďalšieho hrnca a ešte poriadne vymačkaj zvyšnú tekutinu z púpavy. Do hrnca s šťavou vysyp ešte 2kg cukru a môžeš dať variť. Cukor poriadne rozmiešaj a za občasného miešania var ďalej ešte hodinu a pol. Za ten čas si priprav prázdne umyté poháre na zaváranie. Viečka odporúčam vyvariť, pokiaľ si v nich predtým mal kompót. Poháre treba nejak zahriať, ja ich dávam do rúry na 150°C, keď sa rúra nahreje, vypnem ju a poháre nechám vo vnútri, neboj sa, neprasknú ti. Po hodine a pol varenia a občasného miešania už hotový med lejeme do vyhratých, čistých a hlavne suchých pohárov, poriadne zavrieme a otočíme naopak. Skladujeme na tmavom a chladnom mieste. Ja ich mám v pivnici. Zo začiatku to bude príliš riedke, ale ono to zhustne, netreba sa báť.
TIP: Dva citróny môžeme nahradiť jedným veľkým pomarančom.

Tento recept už bol zobrazený 670 krát!
 Autor: Vomit
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: F+1+Z+U+1
TEXT:


 #5231 Cherry Paradajka   napísal/a 10.05.2013 08:05:36
 #5218 Sajmon   napísal/a 06.05.2013 00:04:15
mám takú otázku, keď nemám facebook, môžem foto hodiť aj na pokec?...
 #5217 Večne nespokojný www.straight-edge.sk  napísal/a 05.05.2013 23:42:28
Presne podľa tohto receptu sme robili. Najskôr z 200 a o týždeň na to z 800 púpav. Rozmýšlame, že ešte raz urobíme z ďalších 800, nech máme na min. rok dopredu. Poviem pravdu - nikdy som med za môj viac ako 20 ročný život nemal rád, a tento jediný, zhodou okolností vegánsky mi chutí veľmi. Naozaj odporúčam, hlavne kvôli tomu, že je to jednoduché ako facka a púpavu človek nazbiera kdekoľvek za mestom na lúke, za 10 min sme nazbierali traja 810 hláv. Pred varením sme ale neumývali, aby sme zbytočne nevymyli peľ.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 15:45
masskillah: Kokos Ahoj mi od >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)
včera 16:53
axc: daj si predchadz >> EMBOLISM (archív zinov)
včera 16:08
Kraken: Ahoj.
Vel .. >> EMBOLISM (archív zinov)

13.09. 21:06
Mišo Štich: K tým R.A.M.B.O. .. >> GATTACA - U-lock justice 5" (recenzia)
28.08. 13:10
Tomáš NIČITEĽ: Ahojte, kapela N .. >> (guestbook)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[259/92.5%]
Má!

[11/3.93%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.71%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[8/2.86%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 280

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...