PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
... ostatné koncerty

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
GETO, CINNAMON WIND, MA CHANKA, CAMELEON (20.9.2020, Košice, Collosseum)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
BANDIT - Warsaw MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Igor Bancer strávi narodeniny vo väzení

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


SÓJOVÉ MÄSO SO ŽLTOU RYŽOU (recept)
Porcia: ?

Ingrediencie: ryža, soľ, korenie na ryžu, kurkuma; olej, 1 stredne veľká cibuľa, 2 paradajky (alebo jedna veľká), sójové kocky, Gustin (kukuričný škrob), voda, čínske korenie, cesnak, lyžička horčice

Do osolenej vody dáme variť ryžu, množstvo si urči sám. Varíme 20 minút, po 10 minútach pridáme čajovú lyžičku korenia na ryžu a kurkumu. Ak máme ryžu uvarenú, môžeme zliať vodu.

Na oleji opražíme cibuľu a rejče, cibuľu nakrájame na menšie kúsky, rejče na větší. Zatiaľ uvaríme sójové kocky, opäť v osolenej vode. Ak sú kocky uvarené, tak ich bezcitne šmar medzi cibuľu a paradajky. Pridaj čínske korenie (tak trochu) a buď prelisuj česnek podľa chuti alebo daj granulovaný cesnak. Ja som dal granulovaný, lebo som ho mal :D:D Poriadne premiešame, ak sójové kocky vyzerajú sexi a máš na ne chuť, tak to zalej kukuričným škrobom zriedeným s vodou (1 čajové lyžička a pol hrnčeka vody). Trochu to povar, dzigni tam kus horčice a var ešte 5 minút.

Ja som si k tomu ešte trochu povaril naklíčený mix hrachu, cíceru a ešte nejakej čínskej srandy. Dobrú chuť!!

Tento recept už bol zobrazený 944 krát!
 Autor: Vomit
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: H+W+I+B+6
TEXT:


 #3739 Frenky michal.frank@korzar.sk http://www.press.ori.sk/index.php?mact=News,cntnt0  napí­sal/a 31.01.2012 09:30:55
11 vegan receptov :)
http://www.press.ori.sk/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1166&cntnt01returnid=62
 #3738 Vomit   napí­sal/a 30.01.2012 18:57:29
Ja to mám aj pofotené, ale nastal problém, že neviem dať fotky do PC
 #3736 Wrbo   napí­sal/a 30.01.2012 10:25:33
Chlapi, celkom by som ocenil (a myslím, že nielen ja) keby bola aj nejaké fotodokumentácia ku týmto receptom alebo aspoň keby bol konečný výsledok odfotený
 #3717 Vomit   napí­sal/a 25.01.2012 12:21:47
Zabudol som napísať, použil som obyčajnú bielu ryžu, ktorá sa sfarbila do žlta vďaka kurkume.
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
25.02. 23:31
Skulda: že se to Maskilovi bude líbit. jsem myslel, že tady to pokročilé discordance axis štýlo je na tebe málo primitívne
>> BANDIT - Warsaw MC (recenzia)

23.02. 16:39
Theresa: Koupim LP GRIDE-Záškuby chaosu

Díky >> (guestbook)

23.02. 16:37
Theresa: Koupim toto album. Diky >> GRIDE - Záškuby chasu 12" (recenzia)
23.02. 11:32
masskillah: kokot dobra sypanica!!!! >> BANDIT - Warsaw MC (recenzia)
17.02. 14:01
zintaer: ... a Šanov sú poslovia lásky. >> (novinka)
17.02. 12:39
deegee: axc: Hate liberali sú podľa teba kto? Tí čo nesúhlasia s rasizmom. Upádáš a opúšťaš fest poslednú dobu. >> (novinka)
17.02. 08:48
axc: to wrbo:aby to hate liberalom robilo vrasky :-D >> (novinka)
17.02. 05:23
Wrbo: Sa inak celkom cudujem, ze PHR vydava dosky tejto pochybnej kapele. Neviem, ako je to v sucasnosti, ale v dobe nahratia tohoto zivaku bola kapela znama svojimi rasistickymi vyr .. >> (novinka)
10.02. 16:30
Theresa: Tak shanim uz jen Gride.

Diky. >> (guestbook)

08.02. 14:03
masskillah: vyborna nahravka >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[282/90.1%]
Má!

[13/4.15%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[3/0.96%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[15/4.79%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 313


(copyleft) 2003 - 2021 adrik punkgen@gmail.com