PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

VAP / THALIDOMIDE (EMERGENCY RECORDS)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DÁŠA FON FĽAŠA, HANAKUSO (7.7.2019, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MARASTIC BLUES, ROZRUCH!, NASTY PACK (29.5.2019, Lesonice, Soya haus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











KEĎ NENÍ ČO JESŤ (recept)
Porcia: 2 pekné

Potrebné suroviny: ryža natural pol hrnčeka, 40g maku, trstinový cukor, hrozienka, vlašské orechy, slnečnicové semená

Dnes som mal pred sebou zaujímavú úlohu. Nemal som čo žrať, a doma zo všetkého troška, ale pritom nič konkrétne. Tak som sa rozhodol ochutnať dačo čo som len okrajovo počul a nemal šajn ako sa to robí. Dal som si variť ryžu do mierne osolenej vody ( klasika natural, čo sa varí 25 min ), medzi tým si namlel 40g maku a dal namočiť do misky s ľadovou vodou vlašské orechy. Orechy často namáčam kvôli tomu, že keď z nich zleješ tú vodu, sú oveľa jemnejšie, menej trpké a stratia tú horkosť - ostane len prirodzená chuť orechov, ktorá nedráždi, takže je to vhodné ako vedľajší prvok v jedle - je to tam cítiť pomerne dosť, ale nie je to najvýraznejšia chuť jedla. Po dovarení ryže ( varím bez pokličky, takže ku koncu už tam nie je žiadna voda a nemusím zlievať ) som do nich vsypal rozomletý mak, hrozienka, orechy, slnečnicové semená ( fakt, prvé, čo som chytil do ruky ), k tomu som na vrch dal dokopy asi lyžicu trstinového cukru ( nie veľa ), premiešal to a žranica jak sviňa. Okrem toho, že je to nutrične výdatné, je to aj sýte a veľmi mi to chutilo. Trošku spomienky na rezance s makom od mami, keď som mal 10.

Tento recept už bol zobrazený 851 krát!
 Autor: Večne nespokojný Viktor
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie receptu: 1.33

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Y+8+R+Z+4
TEXT:


 #3701 Dankita   napísal/a 22.01.2012 18:24:24
taketo recepty sa volaju aj, co kuchyna dala
 #3699 rikArdo   napísal/a 21.01.2012 23:28:49
orechy sú po namočení aj ľahšie stráviteľné...dovolil som si poznámočku
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Skúšaš aj recepty zverejnené na tejto stránke?

[80/27.21%]
Jasné, väčšina bola fantastická

[71/24.15%]
Niečo som už vyskúšal a boli fajn

[11/3.74%]
Vyskúšal som, ale nič moc

[75/25.51%]
Mne varí mama

[57/19.39%]
Niečo s mäsom by nebolo?


Počet hlasov: 294

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...