PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
Pi 19.7.2019 - 20.7.2019
Opičí bál:
piatok: ROST (Rakúsko), PLEŠATÁ ZPĚVAČKA (CZ), MACGYVER (CZ), NO GOD RHETORIC (CZ), COURO (SK), DÁŠA FON FĽAŠA (SK)
sobota: BLACKMAIL (Maďarsko), ZATRATA (Poľsko), COFFIN VARNISH (CZ), SYSTEMIC DAMAGE (SK), HUMAN HUMMUS (SK), RANA (SK), BRMBOLCE (SK)

Martin, SIM


.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

VAP / THALIDOMIDE (EMERGENCY RECORDS)
14.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
DÁŠA FON FĽAŠA, HANAKUSO (7.7.2019, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
JOHNY FOXTER

NAJNOVŠÍ REPORT:
MARASTIC BLUES, ROZRUCH!, NASTY PACK (29.5.2019, Lesonice, Soya haus)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
NAŠE ANO MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosphere #3 + #4 / 2002

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika











REZANCE SETAY (recept)
Porcia: ?

Potrebuješ:
čínske rezance
4 a pol lyžice Arašidového masla
1 a pol lyžičky sójovej omáčky
1 a pol lyžička sladkej chilli omáčky
1 a pol lyžičky citrónovej šťavy
4 a pol lyžičky teplej vody
vegetu

Napustíš hrnčok s vodou, dochutíš vegetou, keď začne vrieť, bachneš tam čínske nudle a varíš do mäkka. V tanieri si zarobíš omáčku: arašidové maslo, sójovka, chilli, citrón. štava, teplá voda - zmiešaš dokopy. A bachneš to na uvarené nudle a zmiešaš dokopy. Popr. ja ešte opekám nudle s cibuľkou, a potom pridávam... Keď varíš pre babenku, dávaj menej cibule (niektoré to nemajú radi).

Tento recept už bol zobrazený 671 krát!
 Autor: analcrust
Späť na recepty
Oznámkuj tento recept ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento recept ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k receptu:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: Q+H+G+C
TEXT:


 #3571 X red warrior X   napísal/a 24.12.2011 00:27:41
vam to uplne jebe takto piatok
 #3568 Vomit   napísal/a 23.12.2011 18:07:27
Kvôli čomu je recept vegetariánsky?
 #3566 axc   napísal/a 23.12.2011 15:09:47
vegeta je na dochutenie,popr korenova zelenina iba na vyvarenie slizou.inak su dost bez chuti.ne kazdy ma zahradku.A kila zeleniny.
 #3564 šersc   napísal/a 23.12.2011 11:57:07
analcrust, tie sracky s vegetou si vymyslel sam ?
 #3560 anti   napísal/a 22.12.2011 23:50:22
samozrejme, maso tam nedavam, prip. tam davam tofu
 #3559 anti   napísal/a 22.12.2011 23:49:11
cinske rezance robievam podla tohto receptu a nemozem si ich vynachvalit http://www.sefkuchar.dama.cz/viewtopic.php?p=5627203#p5627203
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.07. 13:43
Mišo Štich: Zaujímavý rozhov .. >> Biosphere #1 + #2 / 2001 (archív zinov)
12.07. 10:00
axc: https://www.yout >> (guestbook)
11.07. 07:42
AxC: https://www.yout >> (guestbook)
30.06. 21:39
Mišo Štich: Wow, toto že sa .. >> Info zine #1 / 1997 (archív zinov)
21.06. 16:16
fog: report jak lusk. .. >> 18.4.2019 -273.15 + VOLE (Slovensko (cestopis)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[254/92.7%]
Má!

[11/4.01%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.73%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[7/2.55%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


Počet hlasov: 274

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...