PUNKGEN
| NOVINKY | KONCERTY | FOTOARCHÍV | RECENZIE | ROZHOVORY | ČLÁNKY | SÚŤAŽE |
| DISTRO | LABEL | ARCHíV FANZINOV | PREKLADY TEXTOV | RECEPTY | GUESTBOOK |
RSS
POZÝVAME:
So 26.10.2019
ONEWAY SYSTEM (UK), ZIMMER FREI (CZ), the WILDERNESS (SK), LUCIFER EFFEKT (CZ)

Vsetín, 3 opice

plagát
.. ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RISPOSTA - ŽELEZNÁ SVOBODA
10.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CHURCH OF MISERY, CONE FOREST, MIROED (10.10.2019, Košice)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
Fluff fest 2019 (26 - 280.7.2019, Rokycany)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
GATTACA - U-lock justice 5"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
OI POLLOI - We dont need them

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


GATTACA - U-LOCK JUSTICE 5" (recenzia)
High forehead
Kapela GATTACA nahrala v roku 2011 popri skladbe "Smrt jako jediný účel života", ktorá vyšla na split 7" s FLOWERS FOR WHORES aj cover amerického politického hard core punkového karnevalu R.A.M.B.O. Pamätám sa na to obdobie druhohôr, kedy po vonku lietali dinosaury s tričkami Lonsdale a oipankovými unity nášivkami (rok predtým ešte so zadovkami kapiel SPS a ODPAD), a kedy sme u mňa čumeli s otvorenými ústami na DVD z turné po Juhovýchodnej Ázii, ktoré bolo pribalené ako príloha k ich druhej LP "Bring it!". Kartónové tanky, meče, superhrdinovia a nepopísateľný bordel na koncertoch kdesi na dvore v ďalekej Indonézii pri 40°C. Neskutočný brutál!
DeeGee a Kočo túto skladbu, ktorá skončila v šuflíku, oprášili a cez leto vydali ako jednostranný fake picture disk. Viem, viem, väčšia zbytočnosť v tomto prípade by už bola iba jednostranná kazeta. Ale prevedenie tohoto vydania je famózne. Priesvitný plast s obojstannou nálepkou naozaj vytvára dojem pikčr disku. Kapsa z pekného hnedého kartónového papiera s textom, pokecom, zostavou a info o nahrávaní. Z jej vnútra okrem platne vypadne aj vyšívaná nášivka a celé to stráži laserom vyrezávaný a ručne číslovaný "visací zámok", v ktorom je zapichnutý hrdzavý klinec. Umelecká inštalácia.
A aby som nezabudol: Na tom plaste je aj muzika. Hudobne totalitär raw hard core. Počúvať toto niekde naslepo, tak devätim z desiatich straight edge vegánov ani len nepríde na rozum, že je to GATTACA.
Limit 30 kusov. Ber alebo potom neplač, že si musíš klince kupovať v železiarstve.

"For everytime i hear them say
get the fuck out of the way
I will defend my right of way
That heap of steel i´m gonna slay
I´ll thrash you i´ll bash you
I´ll kick in your doors
Break out your windows
And scratch your paint
Apologize for oil wars
Apologize for polluting my air
In some cases cars are ok
But when I´m on the street
You´re all my enemies
"

gattaca.bandcamp.com
  1. GATTACA - U-lock justice

Táto recenzia už bola zobrazená 233 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: C+Y+E
TEXT:


 #7634 Mišo Štich   napísal/a 13.09.2019 21:06:54
K tým R.A.M.B.O. Boli chvíľu takou vychytenou (a trošku aj precenenou) kapelou. Aj s tým ich papundeklovým eqipmentom. Prvá doska im vyšla na 625, druhá na Havoc rec. Hrali aj tu, tuším že rok 2004 to bol, hrali nejaké koncerty v Čechách a aj v Blave, na Garáži. Predskakovala im tam mladá, začínajúca kapela Beton. Zdá sa mi, že to bol vtedy vlastne ich prvý koncert vôbec.
POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
11.10. 16:12
fog: pripadne ak pouz .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 09:27
Elramon: diky, pozriem na >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:59
deegee: Elramon: Stači s >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
07.10. 08:51
Elramon: ludia, odkial ma .. >> 17.7.2019 ZYKLONFILTER, HIGHER POWER, ANGEL DU$T Budapešť, Durer kert (report)
26.09. 15:59
adrik: Syn môj mal zrej >> 13.9.2019 CLIVOSŤ, AHOJ, DUDETHEWOLF Košice, Collosseum (report)

ANKETA:
Slovenský UG vinyl vydaný v roku 2018?

[2/3.45%]
ABORTION - All you need is hate 12"

[0/0%]
ABORTION / PER CAPITA 7"

[0/0%]
ADACTA - Ad maiorem dei gloriam 12"

[1/1.72%]
ADACTA - Circullus viciosus 12"

[3/5.17%]
ADACTA - Zlo 12"

[8/13.79%]
BETON / ROXOR 12"

[8/13.79%]
CATASTROFY - Besnota 12"

[0/0%]
ČAD / LAHAR 12"

[7/12.07%]
MEDICATION TIME / MENTAL TENSION 7"

[6/10.34%]
NAČO NÁZOV - Old school punk rock

[4/6.9%]
NIČITEĽ / ZOZOO 10"

[5/8.62%]
SEDEM MINÚT STRACHU / Final exit 7"

[9/15.52%]
SOUND OF QUALM 12"

[5/8.62%]
SVEŤO KORBEĽ & PERSONÁL - Žiadny rešpekt! 12"


Počet hlasov: 58

Online: ... Autor: adrik punkgen@gmail.com: 2003 - 2018 ...