PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 29.2.2020

POP. 1280 (USA), NULAJEDNANULANULA (CZ), ZMAR (CZ), LAKKA (CZ)

Košice, Collosseum

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

GRIDE - HLUBOKÁ TEMNÁ MODŘ (INSANE SOCIETY)
13.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, CRIPPLED FOX, SEDEM MINÚT STRACHU (10.1.2020, Spišská Nová Ves)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Muco (SANGRE DE CRISTO, SIGNA SINISTRA, KACZYNSKI, LAKKA)

NAJNOVŠÍ REPORT:
NABOSOPOSKLE, DISTAX, SEDEM MINÚT STRACHU, CRIPPLED FOX (10.1.2020, Spišská Nová Ves, ex 52-jka)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
LIDSKÉ ZDROJE - Live demonstration MC

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Setkání svobodných duší 2019

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Biosfere #5 / 2004

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Čili z TV Paprika


GATTACA - U-LOCK JUSTICE 5" (recenzia)
High forehead
Kapela GATTACA nahrala v roku 2011 popri skladbe "Smrt jako jediný účel života", ktorá vyšla na split 7" s FLOWERS FOR WHORES aj cover amerického politického hard core punkového karnevalu R.A.M.B.O. Pamätám sa na to obdobie druhohôr, kedy po vonku lietali dinosaury s tričkami Lonsdale a oipankovými unity nášivkami (rok predtým ešte so zadovkami kapiel SPS a ODPAD), a kedy sme u mňa čumeli s otvorenými ústami na DVD z turné po Juhovýchodnej Ázii, ktoré bolo pribalené ako príloha k ich druhej LP "Bring it!". Kartónové tanky, meče, superhrdinovia a nepopísateľný bordel na koncertoch kdesi na dvore v ďalekej Indonézii pri 40°C. Neskutočný brutál!
DeeGee a Kočo túto skladbu, ktorá skončila v šuflíku, oprášili a cez leto vydali ako jednostranný fake picture disk. Viem, viem, väčšia zbytočnosť v tomto prípade by už bola iba jednostranná kazeta. Ale prevedenie tohoto vydania je famózne. Priesvitný plast s obojstannou nálepkou naozaj vytvára dojem pikčr disku. Kapsa z pekného hnedého kartónového papiera s textom, pokecom, zostavou a info o nahrávaní. Z jej vnútra okrem platne vypadne aj vyšívaná nášivka a celé to stráži laserom vyrezávaný a ručne číslovaný "visací zámok", v ktorom je zapichnutý hrdzavý klinec. Umelecká inštalácia.
A aby som nezabudol: Na tom plaste je aj muzika. Hudobne totalitär raw hard core. Počúvať toto niekde naslepo, tak devätim z desiatich straight edge vegánov ani len nepríde na rozum, že je to GATTACA.
Limit 30 kusov. Ber alebo potom neplač, že si musíš klince kupovať v železiarstve.

"For everytime i hear them say
get the fuck out of the way
I will defend my right of way
That heap of steel i´m gonna slay
I´ll thrash you i´ll bash you
I´ll kick in your doors
Break out your windows
And scratch your paint
Apologize for oil wars
Apologize for polluting my air
In some cases cars are ok
But when I´m on the street
You´re all my enemies
"

gattaca.bandcamp.com
  1. GATTACA - U-lock justice

Táto recenzia už bola zobrazená 343 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Hodnotenie albumu: 1

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: U+F+K
TEXT:


 #7634 Mišo Štich   napí­sal/a 13.09.2019 21:06:54
K tým R.A.M.B.O. Boli chvíľu takou vychytenou (a trošku aj precenenou) kapelou. Aj s tým ich papundeklovým eqipmentom. Prvá doska im vyšla na 625, druhá na Havoc rec. Hrali aj tu, tuším že rok 2004 to bol, hrali nejaké koncerty v Čechách a aj v Blave, na Garáži. Predskakovala im tam mladá, začínajúca kapela Beton. Zdá sa mi, že to bol vtedy vlastne ich prvý koncert vôbec.
ZAUJALO NÁS:

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
13.02. 13:15
dášo: lukasukaz: dík. nie, v lete chodím na tour južnú pologuľu. ale Kvapka nie je zlý nápad, minimálne logo by som už mal. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
12.02. 19:08
lukasukaz: Vločka topka celého víkendu u mňa :D Keď sa začalo drbať bežkou o odposluch tak som myslel, že to niekto v predu naozaj schytá :D Dášo, v lete to premenuješ na kvapka? :D .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
09.02. 10:44
Zintaer: HURK na krabičkách Zintaer a Noitt!! Dík za pozitívny report!!! Akcia bola celá super!!! >> 6.2.2020 POKORA, HURK, SZMEJ, DUDE THE WOLF Košice, Collosseum (report)
04.02. 08:15
dášo: elramon: nie, je to (zatiaľ) výhradne koncertná záležitosť. vo februári doslova koncertný boom BB, ZA, SNV, BR. .. >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
02.02. 15:52
elramon: ten dasov projekt ma uz nieco vonka? >> 23.11.2019 Nö fest Trangoška (report)
11.01. 15:42
masskillah: Rišo vystopoval som tam alúziu na Rozpor?:) >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
11.01. 12:48
deegee: No však naviac pobúrený z Ahoj bol práve Adrik >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
10.01. 16:05
Raklo : Najobľúbenejšia kapela. >> AHOJ (Slovensko) (predstavujeme kapelu)
05.01. 21:02
Mx: xxx, však to vyzerá, že ju roman ešte nevypredal: https://amentma.bigcartel.com/product/wwhc-photobook .. >> (guestbook)
05.01. 09:25
xxx: caute, chcel by som kupit fotoknihu od larisa, worldwild hardcore, mate juniekto v distre?
diky moc.f .. >> (guestbook)


ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[270/91.84%]
Má!

[12/4.08%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.68%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.4%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 294


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com