PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | COLLOSSEUM | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:
Št 17.9.2020 - 19.9.2020
Forever Megashit fest XIV:
štvrtok: slam poetry workshop, vernisáž
piatok: NERVA (SK), S.A.T.A.N. (Poľsko), MIŠO ŠTICH (SK), CLIVOSŤ (SK)
sobota: ONDREY ZINTAER (SK), NIČITEĽ (SK), the PUBLIC (SK), NABOSOPOSKLE (SK)
distrá, jedlo, kino, diskusia, ...

Bardejov, Basta

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

RÚBANISKO / TIME OF MY LIFE (BURINA RECORDS)
12.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
Skapal pes fest 2020 (28 - 29.8.2020, Trebišov)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
DÁŠA FON FĽAŠA, the PAU, FACE DEFECT, BLACK PASSENGER, ANTISOCIAL SKILLS, PRÜGELKNABE, LIDSKÉ ZDROJE, the WILDERNESS, FYASCO, KULTRA!, j.P.N., SEDEM MINÚT STRACHU, AUTOR, MÜNCHEN KONFLIKT (8.8.2020, Sereď, Kemping)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
DESPISE YOU / COKE BUST 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


SVÍZEL - PROPASTI ZAPOMNĚNÍ MC (recenzia)
DIY
Čo by to boli Vianoce bez black metalu? Ani nebudem spomínať, čím som minulý rok umlčal susedov, ktorí sa ma opovážili naobed zobudiť spievaním kolied. Tento rok bolo našťastie ticho, ale aj som spod kôpky kuchynských demokaziet, ktoré počúvame pri varení, vyhrabal jednu čienu dušu. Kazetu SVÍZEL - "Propasti zapomnění", ktorú si kapela vydala sama. Limit 70 kusov. Mal som tú možnosť vidieť ich aj naživo na Opičom bále, takže už doma to až také prekvapenie nebolo. O čo ide? Z málo výrazného blackened panku ("Zapalte policejní koně") sa pribratím druhého gitaristu, ale hlavne speváčky, stala rozbehnutá parná lokomotíva. Hlavne nejde už o žiadnu skúšobňovicu, ale o regulérnu nahrávku. Bicie sú úplne niekde inde (v prvom rade ich je počuť), gitarové vyhrávky, basa už nebuble, ale je rovnocenným nástrojom a spev je jedna veľká nádhera. Verím, že ďalšie nahrávky budú ešte viac smrtiace! Nečakaj úplne čistokrvný black metal s warpaintom a ostňami až pod pazuchy. Sú to ľudia prevažne z pankového prostredia, takže je to počuť. Bicie nedávajú v kuse dvadsať minút antirytmy a na gitarách sa nehrá iba na dolných pražcoch, ale namiesto bažiny uviaznú napríklad aj v emo cruste. Ako keď cez brutálnu búrku ťažké čierne mraky nečakane roztrhajú slnečné lúče. Nový šat dostala aj rovnomenná "Zapalte policejní koně" a je to úplne iné kafé. Viem si túto kapelu spokojne predstaviť aj splite s ISKROU a keby sa prehodili etikety, čo sa občas stáva, tak by som bol zvedavý na tipy, kto hrá kde. Tento rok ešte vydali 4 way split 12" s BLACK ASPIRIN, LEZOK a KRONSTADT s nahrávkou z minulého roku. Idem na to!

svizel.bandcamp.com
  1. Cela z kostí
  2. Non serviam
  3. Bez vědomí
  4. Kult
  5. Propasti zapomnění
  6. Zapalte policejní koně

Táto recenzia už bola zobrazená 458 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: R+P+I
TEXT:


 #7524 Wrbo   napí­sal/a 27.12.2018 19:24:21
Paráda! Oproti prvému demáču/albumu obrovský skok vpred
ZAUJALO NÁS:

Bieloruský update

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
včera 10:02
shupo: velmi pekna recka. >> DECULTIVATE / ÖSTRA TORN 12" (recenzia)
13.09. 14:45
dasa to aj inak: Ochota nosiť rúška klesla. Prieskum agentúry Focus. Kanal na telegrame t.me/covidhysteria_sk >> (guestbook)
07.09. 19:55
redrick: Ahojte,
ponúkam zo zbierky pár kúskov na predaj.
Vinyly su nehrané, prípadne navrhnite cenu.
Osobné odovzdanie v BA alebo poštou...
Oi!

The Effort - W .. >> (guestbook)

06.09. 16:31
Theresa: Ahojte, shanim Gnu-Srdce v kusech zvuku a Pacino-Pul litru zeme. Platim zlatem:-) diky. >> (guestbook)
02.09. 21:58
Jan IP: absolútny súhlas Jakub!!!! mastili to fakt brutálne >> (novinka)
01.09. 22:22
Jan IP: Táto banda je kurevsky masaker a pri tom sa o nej tak málo hovorí!!!! som rád že nie som sám koho zaujali :) >> BRUCEXCAMPBELL - South to no life 12" (recenzia)
24.08. 07:26
axc: u Ota (psychocontrol rec) sa daju uz predobjednat ak by niekdo chcel >> (novinka)
21.08. 16:11
masskillah: tato kapela bola fakt dobra! >> (novinka)
20.08. 14:29
Kr.: Áno, máš pravdu, niektoré pesničky, čo JPN hráva, sú ešte staršie než tieto stránky >> 8.8.2020 DÁŠA FON FĽAŠA, the PAU, FACE DEFECT, BLACK PASSENGER, ANTISOCIAL SKILLS, PRÜGELKNABE, LIDSKÉ ZDROJE, the WILDERNESS, FYASCO, KULTRA!, j.P.N., SEDEM MINÚT STRACHU, AUTOR, MÜNCHEN KONFLIKT Sereď, Kemping (report)
19.08. 11:59
kočo: >> RENO RAINES (fotka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[278/91.45%]
Má!

[13/4.28%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.66%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[11/3.62%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 304


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com