PUNKGEN
< FFUD FEST | OPIČÍ BÁL | PIVNÁ TURISTIKA | totalitarianism still continues DISTRO | LABEL >
< NOVINKY | KONCERTY | FOTKY | REPORTY | RECENZIE | CESTOPISY | ROZHOVORY | PREDSTAVUJEME | ČLÁNKY | FANZINY | PREKLADY | RECEPTYSÚŤAŽEGUESTBOOK >

POZÝVAME:

So 18.7.2020

the PUBLIC (SK), ATARAXIA (SK), DISTAX (SK), HUMAN HUMUS (SK), AHOJ (SK), MY O VLKOCH (SK), OTRAS (SK)

Nitra, Hidepark

... ostatné koncerty

NOVINKA V DISTRE:

ARNOXDUEBEL / MEDICATION TIME (BADLUCK RECORDS)
5.00 €

NAJNOVŠIE FOTKY:
CLIVOSŤ, DADCARE, FAT (13.6.2020, Poprad)

NAJNOVŠÍ ROZHOVOR:
Mišo Kralovič: "Blog is the new výmena kaziet"

NAJNOVŠÍ REPORT:
VOLE, DEGENS, BAHRATAL (23.2.2020, Brno, Bajkazyl)

NAJNOVŠIA RECENZIA:
INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7"

NAJNOVŠÍ ČLÁNOK:
Pozvánka na Summer moshpit párty

NAPOSLEDY NASKENOVANÝ ZIN:
Punkheard #2 / 1996

NAJNOVŠÍ PRELOŹENÝ TEXT:
ARTURO - Walzer

NAJNOVŠÍ RECEPT:
Goody foody na cibuľke a hríboch


SVÍZEL - PROPASTI ZAPOMNĚNÍ MC (recenzia)
DIY
Čo by to boli Vianoce bez black metalu? Ani nebudem spomínať, čím som minulý rok umlčal susedov, ktorí sa ma opovážili naobed zobudiť spievaním kolied. Tento rok bolo našťastie ticho, ale aj som spod kôpky kuchynských demokaziet, ktoré počúvame pri varení, vyhrabal jednu čienu dušu. Kazetu SVÍZEL - "Propasti zapomnění", ktorú si kapela vydala sama. Limit 70 kusov. Mal som tú možnosť vidieť ich aj naživo na Opičom bále, takže už doma to až také prekvapenie nebolo. O čo ide? Z málo výrazného blackened panku ("Zapalte policejní koně") sa pribratím druhého gitaristu, ale hlavne speváčky, stala rozbehnutá parná lokomotíva. Hlavne nejde už o žiadnu skúšobňovicu, ale o regulérnu nahrávku. Bicie sú úplne niekde inde (v prvom rade ich je počuť), gitarové vyhrávky, basa už nebuble, ale je rovnocenným nástrojom a spev je jedna veľká nádhera. Verím, že ďalšie nahrávky budú ešte viac smrtiace! Nečakaj úplne čistokrvný black metal s warpaintom a ostňami až pod pazuchy. Sú to ľudia prevažne z pankového prostredia, takže je to počuť. Bicie nedávajú v kuse dvadsať minút antirytmy a na gitarách sa nehrá iba na dolných pražcoch, ale namiesto bažiny uviaznú napríklad aj v emo cruste. Ako keď cez brutálnu búrku ťažké čierne mraky nečakane roztrhajú slnečné lúče. Nový šat dostala aj rovnomenná "Zapalte policejní koně" a je to úplne iné kafé. Viem si túto kapelu spokojne predstaviť aj splite s ISKROU a keby sa prehodili etikety, čo sa občas stáva, tak by som bol zvedavý na tipy, kto hrá kde. Tento rok ešte vydali 4 way split 12" s BLACK ASPIRIN, LEZOK a KRONSTADT s nahrávkou z minulého roku. Idem na to!

svizel.bandcamp.com
  1. Cela z kostí
  2. Non serviam
  3. Bez vědomí
  4. Kult
  5. Propasti zapomnění
  6. Zapalte policejní koně

Táto recenzia už bola zobrazená 413 krát!
 Autor: Adrik
Späť na recenzie
Oznámkuj tento album ako v škole:
1 2 3 4 5
Tento album ešte nik neznámkoval!

Pridaj komentár k recenzii:
NICKNAME:
E-MAIL:
WEB:
ANTISPAM: E+K+E
TEXT:


 #7524 Wrbo   napí­sal/a 27.12.2018 19:24:21
Paráda! Oproti prvému demáču/albumu obrovský skok vpred
ZAUJALO NÁS:
Bojujeme, nepropouštíme - ale vláda nás pohřbívá svou nekoncepčností

POSLEDNÉ KOMENTÁRE:
dnes 11:41
zintaer: o sto rokov bude ten poškodený vzácnejší :-) >> (novinka)
09.07. 15:38
kočo: V kubíku to bol vtedy brutálny koncert!
7XMXS/LXPXP/SXOXTXE :D viac xiek jak strejdedžakov na slovensku. >> INVIDIOSUS / LITTLE PUPPY PRINCESS 7" (recenzia)

06.07. 22:28
Wrbo: Trochu mi unika pointa tohoto zinu. Resp. ze si autor s tym dal vobec namahu
Ale rozhovor s Dzurom potesil >> Punkheard #2 / 1996 (archív zinov)

11.06. 23:42
adrik: Určite sa nejaký kus nájde >> (novinka)
11.06. 19:17
J.K.: Chystas sa to mat v distre? >> (novinka)
10.06. 17:57
Peter: Díky za to interview z Uragánu! >> SLOBODNÁ EURÓPA - Unavení a zničení 12" (recenzia)
01.06. 16:53
masskillah: hruba banda! >> (novinka)
01.06. 11:39
adrik: A kde sa spomína, že to malo pokračovať v tradícii feministických fanzinov ako Bloody Mary? Šlo tam skôr predstaviť dievčatá, ktoré až tak "nevidieť", ale sú medzi nami, či ich to bav .. >> (novinka)
01.06. 07:43
Oi: Tak premna je toto cisto ze hnoj, no nizatouz. Obal je pekny, matuci, clovek si to poriesi, ocakavanie su, v priestore kde sa v minulosti vydavaly kvalitne dievcenske ziny ako bloody marry... je toto .. >> (novinka)
25.05. 15:36
Eduv syn: miso, postupne. teraz samplujem plastikov a robim cover od kryla :D >> (novinka)

ANKETA:
Má to tu ešte zmysel?

[275/91.67%]
Má!

[13/4.33%]
Ako kedy, je tu aj plno píčovin.

[2/0.67%]
Je mi to jedno, som tu prvý krát.

[10/3.33%]
Nechaj tú mŕtvolu už konečne dôstojne pochovať, aj tak je všetko na facebooku a aktuálnejšie!


PoČet hlasov: 300


(copyleft) 2003 - 2020 adrik punkgen@gmail.com